کد خبر: 951146
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۲
وزیر آموزش و پرورش گفت: شاید در برخی مناطق سیل زده مجبور شویم سال تحصیلی را خاتمه یافته تلقی کنیم البته در خوزستان به دلیل گرمای زودرسی که در بعضی از مناطق داریم و در پلدختر این مشکل را خواهیم داشت.
سرویس جامعه جوان آنلاین: سید محمد بطحایی بعد از ورود به استان لرستان در جمع خبرنگاران گفت: استان لرستان در بین استان‌هایی که در معرض این اتفاق قرار گرفته آسیبش خیلی زیاد و جدی است و متأسفانه تعداد زیادی از مدارس ما تحت این حادثه طبیعی آسیب دیدند، خوشبختانه مثل همه اتفاقاتی که پیش از این بوده در قدم اول خیران محترم جلو آمدند و خیلی کمک‌های خوبی را آغاز کردند، یکی از بانک‌های غیردولتی نیز جلو آمده و در تماسی که داشتیم منجر به تفاهمنامه خواهد شد.
وی ادامه داد: تلاش‌هایی که دوستان من در سازمان نوسازی انجام دادند و پیگیری‌هایی که نمایندگان محترم داشتند، همه ما را امیدوار به این کرده که مدارس مرمت و بازسازی و مشکل‌شان حل می‌شود، تلاش می‌کنیم که در این ماه باقیمانده از سال تحصیلی این مدارس بازگشایی شود و بچه‌ها مشغول تحصیل شوند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: برای آن مدارسی که نیاز به تخریب دارد و دیگر امکان تحصیل بچه‌ها در آن نیست تا امروز، حدود ۱۰۰ کانکس به جای آن‌ها به استان ارسال شده است، حدود ۵ هزار میز و نیمکت و تجهیزات کلاسی ارسال شده و همه مدارس ان‌شاءالله تجهیز خواهد شد و البته به صورت فوق‌العاده و موقت بچه‌ها سازماندهی می‌شوند و شروع به تحصیل می‌کنند.
بطحایی افزود: البته یک مشکل جدی که ما داریم و امروز صبح هم با استاندار محترم در میان گذاشتم این است که بعضی از مدارس ما به‌رغم اینکه سالم است و امکان ارائه خدمات وجود دارد، در اختیار نهاد‌های امدادرسان و کمک‌رسان قرار گرفته که وعده داده شد که آنان سریعاً مدرسه را تخلیه کنند تا بتوانیم برنامه آموزشی‌مان را ادامه دهیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار