کد خبر: 885032
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۸
وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد در درگیری‌های ۴ روز گذشته فلسطینیان با نیروهای رژیم صهیونیستی، ۴ فلسطینی به شهادت رسیده‌ و ۱۶۳۲ تن زخمی شده‌اند.

جوان آنلاین: وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد طی درگیری‌هایی که از پنجشنبه هفته گذشته (16 آذر) در قدس، کرانه باختری و نوار غزه آغاز شده چهار فلسطینی به شهادت رسیده‌اند و 1632 تن زخمی شده‌اند.

بر اساس گزارش وبگاه «فلسطین‌الیوم»، 1327 نفر از زخمی‌ها از کرانه باختری و قدس هستند که 28 تن با گلوله جنگی، 292 نفر با گلوله پلاستیکی مجروح و 962 تن دچار خفگی ناشی از استنشاق گاز شده‌اند.

در ادامه این گزارش آ مده است، 305 فلسطینی نیز در نوار غزه مجروح شده‌اند: 64 تن با گلوله جنگی، 11 نفر با گلوله پلاستیکی، 12 نفر مورد جراحات دیگر قرار گرفته‌اند و 19 تن دچار خفگی ناشی از استنشاق گاز شده‌اند.

هر چهار شهید از نوار غزه هستند: محمود المصری (30 ساله)، ماهر عطا الله (54 ساله)، عبد الله العطل (28 ساله) و محمد الصفدی (30 ساله).

بازداشت اسرای آزادشده

نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد امروز (دوشنبه) به مناطق مختلف کرانه باختری از جمله نابلس، وادی الفارعه، فوریک، سلفیت و جنین یورش بردند.

طی این یورش‌ها چندین اسیر آزاد شده بار دیگر بازداشت شدند؛ از جمله این اسرا «خضر عدنان» از جنبش جهاد اسلامی است.

حمله به پزشکان فلسطینی در قدس

تعدادی از شهرک‌نشینان صهیونیست با یورش به بیمارستانی در قدس، پزشکان فلسطینی در این بیمارستان را مورد ضرب و شتم قرار دادند. جزئیات بیشتری از این حادثه هنوز منتشر نشده است.

منبع: فارس
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهرناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۰
0
0
چهارمین انتفاضه فلسطینی ها " نباید یکطرفه فقط با شهادت وزخمی شدن فلسطینی ها ادامه داشته باشد " باید فلسطینی ها سنگ وتیرکمان را رها کنند " هزینه جنگ برای اسرائیل های غاصب فراهم کنند " تا قادر باشند جلوی دست درازی اسرائیلی ها را بگیرند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار