کد خبر: 884996
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۶
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی خبر داد
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی از ضبط و معدوم‌سازی 375 هزار و 882 کیلوگرم فرآورده فاسد، تاریخ گذشته و تقلبی در استان خبر داد.
امیرحسین بهداد اظهار داشت: در راستای حفظ و ارتقا بهداشت عمومی جامعه و نظارت بهداشتی بر تمام مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی از ابتدای سال 96 بر ذبح 258 هزار رأس دام سبک و 50 هزار رأس دام سنگین نظارت‌های قبل و بعد از کشتار صورت پذیرفته است.

وی افزود: طی این مدت برکشتار 16 میلیون و 738 هزار قطعه مرغ در کشتارگاه‌های طیور استان نظارت شده که از این تعداد 79 هزار 361 قطعه لاشه مرغ غیر قابل مصرف تشخیص داده و حذف شده است.

بهداد با اشاره به اینکه نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی پس از کشتار نیز ادامه دارد گفت: در همین مدت 277 هزار مورد بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی نیز صورت گرفته که حاصل این بازدیدها کشف، ضبط و معدوم‌سازی 375 هزار و 882 کیلوگرم فرآورده فاسد، تاریخ گذشته و تقلبی بوده است.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی اظهار داشت: عرضه‌کنندگان این مقدار فرآورده کشف شده جهت صدور احکام قضایی لازم در قالب 249 فقره پرونده به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

بهداد خاطرنشان کرد: از آن جایی که هویت مواد استفاده شده در گوشت چرخ‌کرده صرفاً توسط انجام برخی آزمایشات قابل شناسایی است، از این رو به مردم عزیز توصیه می‌شود جهت اطمینان خاطر از کیفیت و بهداشت این فرآورده خام دامی، از تهیه گوشت چرخ کرده از پیش آماده شده جداً خودداری کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها