کد خبر: 523566
تعداد نظرات: ۵۶ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۷
تعريف جرم كلاهبر‌داري طبق ماده ۱ قانون تشديد مجازات مرتكبين ارتشا، اختلاس و كلاهبرداري مصوب ۱۵ آذرماه سال ۱۳۶۷ مجمع تشخيص مصلحت نظام: ماده۱- هركس از راه حيله و تقلب مردم را به وجود شركت‌ها، تجارتخانه‌ها، كار‌خانه‌ها، مؤسسات موهوم يا به داشتن اموال و اختيارات واهي فريب دهد و به امور غير‌واقع اميد‌وار نمايد يا از حوادث و پيش‌‌آمد‌هاي غير‌واقع بتر‌ساند يا اسم يا عنوان مجعول اختيار كند و به يكي از وسايل مذكور يا وسايل تقلبي ديگر وجوه يا اموال يا اسناد يا حواله‌جات يا قبوض يا مفاصا حساب و امثال آنها تحصيل كرده و از اين راه مال ديگري را ببرد، كلاهبر‌دار محسوب و علاوه بر رد اصل مال به صاحبش، به حبس از يك تا هفت سال و پر‌داخت جزاي نقدي معادل مالي كه اخذ كرده است، محكوم مي‌شود.
در صورتي كه شخص مرتكب بر‌خلاف واقع عنوان يا سمت مأموريت، از طرف ساز‌مان‌ها، مؤسسات دولتي يا وابسته به دولت، شركت‌هاي دولتي، شورا‌ها، شهر‌داري‌ها، نهاد‌هاي انقلابي و به طور كلي قواي سه‌گانه، نيرو‌هاي مسلح و نهاد‌ها و مؤسسات مأمور به خدمت عمومي اتخاذ كرده يا اينكه جرم با استفاده از تبليغ عامه از طريق وسايل ارتباط جمعي از قبيل راديو، تلويزيون، روز‌نامه و مجله يا نطق در مجامع يا انتشار آگهي چاپي يا خطي صورت گرفته باشد يا مرتكب از كار‌كنان دولت يا مؤسسات و ساز‌مان‌هاي دولتي يا وابسته به دولت، شهر‌داري‌ها، نهاد‌هاي انقلابي و به طور كلي از قواي سه‌گانه و همچنين نيرو‌هاي مسلح و مأموران به خدمت عمومي باشد، علاوه بر رد اصل مال به صاحبش به حبس از دو تا ۱۰ سال و انفصال ابد از خدمات دولتي و پر‌داخت جزاي نقدي معادل مالي كه اخذ كرده است، محكوم مي‌شود.
تبصره ۱- در تمامي موارد مذكور در اين ماده در صورت وجود جهات و كيفيات مخفيه، دادگاه مي‌تواند با اعمال ضوابط مربوط به تخفيف، مجازات مرتكب را فقط تا حداقل مجازات مقرر در اين ماده (حبس) و انفصال ابد از خدمات دولتي تقليل دهد ولي نمي‌تواند به تعليق اجراي كيفر حكم دهد.
برابر تبصره ۱ ماده ۱ قانون مذكور حتي بعد از گذشت در مقام اعمال تخفيف، طبق ماده ۲۲ قانون مجازات اسلامي نمي‌توان كمتر از حداقل مجازات- كه يك و دو سال مي‌باشد - متهم را محكوم نمود. مويد اين موضوع رأي وحدت رويه ۶۲۸ هيئت عمومي ديوان عالي كشور مي‌باشد: رأي شماره ۶۲۸ مورخ ۳۱شهريور ماه سال ۷۷ وحدت رويه هيئت عمومي ديوان عالي كشور. نظر به اينكه حبس مقرر در ماده ۱ قانون تشديد مجازات اختلاس و كلاهبر‌داري مصوب سال ۶۷ مجمع تشخيص مصلحت نظام اسلامي حداقل يك سال و حداكثر هفت سال تعيين شده و به موجب تبصره يك ماده مرقوم، دادگاه‌ها مجازند ميزان حبس را تا حداقل مدت مقرر تخفيف دهند. تمسك به ماده ۲۲ قانون مجازات اسلامي مصوب سال ۷۰مجلس شوراي اسلامي و تعيين حبس كمتر از حد مقرر در مصوبه مجمع تشخيص مصلحت نظام اسلامي مغاير با موازين قانون است.
كلاهبر‌داري جرمي مركب، آني، مقيد و طبيعي است و نه قرار‌دادي و بر اثر عمدي وجود دارد، جرم مقيد بايد نتيجه داشته باشد. يعني تحصيل وجوه شامل كلاهبر‌داري ساده و عادي و مشدد باشد از جمله عنوان يا سمت مجعول مأموريت استفاده از تبليغ عامه و اينكه مرتكب از كار‌كنان دولت باشد.
جرم مركب: مركب از چند عمل است كه از يك جنس نباشد و به طور متوالي صورت گيرد و مجموع آن اعمال، جرم واحدي را تشكيل دهد مثل كلاهبر‌داري يعني الف: توسل به وسايل متقلبانه ب: تحصيل وجوه اموال ج: بردن و خوردن مال ديگري.
كلاهبر‌داري: يك عمل مادي خارجي است و شامل ترك فعل نمي‌شود. در واقع مستلزم انجام يك فعل مادي است و بدون انجام يك عمل مادي (مانور متقلبانه) نمي‌توان مدعي تحقق كلاهبر‌دار شد در واقع عملي كه كلاهبر‌دار بايد انجام دهد بايد در قالب فعل مادي قابل تحقق باشد.
كلاهبر‌داري از جمله جرائمي است كه مطالبه ضرر و زيان ناشي از جرم مستلزم تقديم دادخواست حقوقي و رعايت تشريفات و قواعد آمده قانون آيين‌دادرسي مدني نمي‌باشد و نياز به صدور اجرائيه نيز ندارد و طبق ماده۱ قانون مذكور و مواد ۹، ۱۰ و ۱۱ قانون مجازات اسلامي بايد نسبت به رد مال مورد كلاهبر‌داري اقدام و اتخاذ تصميم نمود.
كلاهبرداري چيست؟
كلاهبرداري تنها، بردن مال ديگري نيست. آنكه از پرداخت ماليات هنگفت فرار مي‌كند، كسي كه گرانبهاترين ثروت شما - را كه همان وقت‌تان است-از شما سلب مي‌كند، كسي كه از اعتماد شما سوءاستفاده مي‌كند، وعده‌هاي بيجا و بي‌مورد مي‌دهد، كارمندي كه كار ديگران را انجام نمي‌دهد و كم‌كاري مي‌كند، كارگري كه كارش را درست انجام نمي‌دهد، مديري كه از امكانات اداري و دولتي در راه حوايج شخصي سود مي‌برد يا مسئولاني كه از رانت اقتصادي به نفع خود و بستگانش استفاده مي‌كند، به نوعي در مفهوم عام و گسترده كلاهبرداري مي‌كنند.
كلاهبرداري از زمره جرائمي است كه براي تحقق آن صرف بردن مال كفايت نمي‌كند بلكه متقلبانه بودن وسايلي كه كلاهبردار از آن استفاده مي‌كند، از اهميت بسياري برخوردار مي‌باشد. مثل فريب دادن مردم به وجود شركت يا تأسيسات موسوم يا دارا بودن اموال واهي، ‌ترسانيدن ديگران از حوادث غير واقع، ‌اتخاذ اسم جعلي با استفاده از وسايل تقلبي.
از جمله مواردي كه روي رشد و نمو كلاهبرداري تأثير بسزايي دارد، وسايل ارتباط جمعي است كه مردم طبيعتاً به مطالبي كه از اين طريق مطرح مي‌گردد، اعتماد و اطمينان بيشتري دارند از جمله فرهنگ غلط تلويزيون است كه اكثر فيلم‌ها بدون تفسير است و راه و روش جرم و فرار از قانون را به مجرمان آموزش مي‌دهد. روزنامه‌ها بدون اينكه مسئوليتي براي خود قائل شوند بدون تحقيق شروع به نشر آگهي‌هايي مي‌نمايند كه اكثراً خلاف واقع هستند و مردم نيز بدون تحقيق و تدبر اقدام مي‌نمايند. غافل از اينكه چه سرنوشت شومي آنان را دنبال مي‌كند و باعث فساد و تباهي جامعه مي‌گردد و در نهايي تبليغات واهي و...
شكي نيست كه جرم كلاهبرداري با انگيزه پولدار شدن افراد انجام مي‌گيرد. فاصله بسيار زياد اقتصادي ميان اقشار پايين و بالاي جامعه در تحقق اين جرم بسيار تعيين‌كننده است. در واقع ما با دو دسته كلاهبردار روبه‌رو هستيم. كلاهبرداري كوچك و كلاهبرداري بزرگ. كلاهبردار بزرگ از حمايت رانت‌هاي سياسي، اقتصادي برخوردار است و راه قانوني براي برون رفت از مشكلات را مي‌داند اما كلاهبردار كوچك به دليل نداشتن اين ابزار به سرعت دستگير و مجازات مي‌شود. بخش بسياري از كلاهبرداري‌ها غير قابل مشاهده است و اخبار و گزارش‌هاي آن هم از سوي رسانه‌ها منتشر نمي‌شود و در صورتي كه اخبار آن به رسانه‌ها راه پيدا كند، متهمان آن با اسم‌هاي مستعار به مخاطبان معرفي مي‌شوند.
جرائم كلاهبر‌داري:
- تباني اشخاص براي بردن مال غير، تباني با يكي از اصحاب دعوا براي بردن مال يا تضييع حق طرف (شخص يا اعتراض ثالث)
- انتقال مال غير بدون مجوز نخست. اينكه علم به اينكه مال براي ديگري است (انتقال دهنده) و ديگر اينكه علم به عدم مالكيت انتقال دهنده (انتقال‌گيرنده)
تذكر: در ماده ۱ قانون مذكور به وي انتقال مال غير نياز و توسل به وسايل متقلبانه نمي‌باشد.
- معرفي مال غير به عوض مال خود و عمليات اجرا نسبت به آن انجام شده باشد.
- فروش مال در رهن طبق رأي وحدت رويه ۶۲۰ مورخ ۲۰/۸/۱۳۸۶
- صدور چك بدون شبيه‌سازي از حساب ديگري در امضا و تحويل به ديگري
- دستكاري در كنتور برق ۵۰۰ وات به ۱۰۰ وات
- معرفي فرد به نام غير‌واقعي و در‌يافت مال
- و. . .
جرائم ثبتي در حكم كلاهبر‌داري
- تقاضاي ثبت ملك بر خلاف واقع ماده ۵ ۰ ۱ قانون ثبت اسناد رسمي
- تقاضاي ثبت ملك توسط وراث با علم به انتقال يا سلب مالكيت از موروث ماده ۱۰۵ قانون ثبت اسناد
- تقاضاي ثبت ملك توسط امين (به عنوان اجاره عمري، رقبي، سكني يا هر كس نسبت به ملكي كه امين باشد.)
- صدور گواهي حصر وراثت به نام خود با حضور ديگر وراث
- و. . .
در شركت‌ها
۱- شركت با مسئوليت محدود: در هنگام تأسيس سهم الشراكه غير‌نقدي را، عملاً به قيمتي بيشتر از قيمت واقعي تقديم نمايد.
۲- مدير شركت مختلط سهامي:
كلاهبر‌داري شامل اموري اعم از منقول و غير‌منقول است و توسل به وسايل متقلبانه بايد مقدم بر تحصيل مال غير باشد
در كلاهبر‌داري: تا زماني كه مال برده نشده باشد رد مال و به تبع آن تعيين جزاي نقدي نيز منتفي است، زيرا جزاي نقدي تابع صدور حكم به برد مال است.
در انتقال مال غير:
كه به استناد رأي وحدت اوليه شماره ۵۲ مورخ ۱/۱۱/۱۳۶۳ هيئت عمومي ديوان عالي كشور در حكم كلاهبرداري است و در مورد انتقال مال غير شرط تحقق جرم، عالم بودن انتقال گيرنده به عدم مالكيت انتقال‌دهنده بر مورد معامله است و طبق نظريه اداره حقوقي به شماره ۳۸۲۷/۷ مورخ ۱۵/۵/۸۲ و ماده ۱ قانون مذكور انتقال‌گيرنده مال هم كه در حين معامله عالم بر عدم مالكيت انتقا‌دهنده باشد كلاهبرداري محسوب مي‌شود و وقتي انتقال مال غير براي دادگاه محرز و مسلم گرديد، معامله‌اي كه انجام گرفته باطل بوده و هر يك از ثمن و مبيع بايد به صاحبان اوليه آنان برگردانده شود.
براي تحقق جرم كلاهبرداري: ‌بايد شرايط و اركان خاصي وجود داشته باشد از جمله اينكه در خارج تحقق يافته باشد، نتيجه مطلوب حاصل، تحصيل مال‌گردد و خود را صاحب حساب معرفي نمايد. حيله، مانور متقلبانه، فريب خوردن زيان‌ديده، تحصيل مال، وسيله متقلبانه، اغفال مالباخته و تسليم مال بعد از آن مي‌باشد.
اركان اصلي جرم كلاهبرداري
۱- ركن قانوني ماده ۱ قانون تشديد مجازات كه شامل عمليات متقلبانه مي‌شود به شرح زير است:
الف: مغرور كردن به وجود شركت تجارتي، مؤسسات موسوم
ب- مغرور كردن و فريب مردم به داشتن اختيارات موسوم
ح: اميدوار كردن ديگري به امور غير واقع يا ترساندن از حوادث پيش‌بيني نشده و پيش‌آمدهاي غير واقع
د:‌اتخاذ عنوان يا سمت مجعول، هدايت( در سازمان‌هاي دولتي باشد باعث تشديد مجازات مي‌شود)
ح: استفاده از تبليغ عامه از طريق وسايل ارتباط جمعي كه منجر به كلاهبرداري شود.
۲- ركن مادي
الف: به كار بردن وسايل متقلبانه (فعل مثبت خارجي) دروغ به صورت جعل اسم، عنوان و سمت به همراه عمليات متقلبانه و شرط لازم براي تحقق آن فريب از راه حيله و تقلب كه مقدم بر تحصيل مال باشد و چنانچه استفاده از وسايل متقلبانه موجب فريب ديگري نشود، كلاهبرداري محقق نمي‌شود و لازمه اغفال و فريب اين است كه شخص فريب خورده نسبت به تقلبي بودن وسايل مورد استفاده آگاهي نداشته باشد. در واقع فريب و غرور اين است كه شخص نداند كه كلاهش برداشته مي‌شود. فعل مادي خارجي به علاوه غرور برابر جنبه شخصي ندارد بلكه داراي جنبه نوعي است پس عمل مرتكب ضرر به اضافه قصد اغفال كه فريب نتيجه عمل است و فريب خورده جاهل به خلاف بودن آن است قصد و علم و توسل لازم است ولي كافي نيست فريب اوليه محقق شده باشد، عرفاً قابليت اغفال را دارا و متعارف باشد پس براي تحقق جرائم كلاهبرداري صرف بردن مال كافي به نظر نمي‌رسد بلكه متقلبانه بودن عمل متهم داراي اهميت بسياري مي‌باشد و وسيله ارتكاب جرم مذكور نقش مهمي در ايجاد مسئوليت كيفري متهم ايفا مي‌كند. در واقع فريب خوردن شاكي و به كار گرفتن وسايل متقلبانه هر يك شرايط جداگانه براي تحقق جرم كلاهبرداري محسوب مي‌شوند كه در واقع قسمت (ب) كه همان متقلبانه بودن وسايل مورد استفاده (انواع مكر و حيله و تقلب) نيز با قسمت الف توأم و در ارتباط كامل مي‌باشد.
ج: اغفال و فريب كه با قسمت‌هاي الف و ب توأم و در ارتباط كامل بوده و يكديگر را مي‌پوشاند.
د: تعلق به مال غير و حصول نتيجه يعني تحصيل و بردن مال غير است.
وسايل و مانورهاي متقلبانه كه جرمي مركب است جزو عنصر مادي جرم است يعني عمل، رفتار و آگاهي شرط است. پس نتيجه مجرمانه: الف - تسليم شئ، ب- به دست آوردن مال: ۱- ورود ضرر و زيان به مجني عليه ۲- انتفاع كلاهبردار ۲- انتفاع شخص ثالث: الف- تباني با كلاهبردار ب-تباني با شخص ديگر
يعني اگر به صورت فعل مثبت مادي خارجي باشد و اگر هم به صورت ترك فعل حتي توأم با سوءنيت باشد و موجب اغفال و فريب نيز شود، هيچ گاه نمي‌تواند عنصر مادي جرم كلاهبرداري را تشكيل دهد و فعل مثبت تشكيل دهنده و عناصر مادي بايد خارجي باشد يعني ظهور و بروز خارجي داشته باشد. (شامل عمليات و اقداماتي با عوارض بيروني و تظاهر به نمايش متقلبانه) لذا ترك فعل هر چند متقلبانه باشد كلاهبرداري محسوب نمي‌شود.
۳- ركن معنوي (سوءنيت) جرم عمدي با احراز سوءنيت (قصد)، ‌قصد بردن وسايل تقلبي كه اولين ركن تشكيل‌دهنده جرم كلاهبرداري مي‌باشد، در واقع عنصر رواني آن علم به تقلبي بودن و غير واقعي (فريب دادن)، جعل بر تقلبي بودن زيان‌ديده (فريب‌خورده) كه ركن اصلي آن فريب و غرور است يعني شخص نداند كه كلاهش برداشته شده است.
سوءنيت شامل سوءنيت عام و خاص است
سوءنيت عام: عمد در وسايل متقلبانه و عمل كلاهبرداري كه يك جرم مقيد به نتيجه است. يعني قصد توسل به وسايل متقلبانه، ‌به قصد بردن مال غير علم به تقلبي بودن وسيله جرم، عدم علم مجني عليه به متقلبانه بودن وسايل.
توسل به وسايل متقلبانه به براي بردن مال ديگري است و انجام اقدامات به صورت عمدي و ارادي و به قصد بردن مال ديگري است و توسل به وسايل متقلبان طبق رأي اصراري شماره ۲۸ مورخ ۱۶/۸/۷۴ بايد مقدم به تحصيل ما باشد.
سوءنيت خاص بردن و تحصيل مال كه نتيجه مجرمانه آن است كه در واقع خارج كردن مال است يعني اكل مال با الباطل و بردن مال ديگري.
يعني مال كسي بدون مجوز قانوني به ديگري منتقل يا در اختيار او قرار گيرد. يعني در علم حقوق دارا شدن بدون جهت يا دارا شدن غير عادلانه.
در واقع كسي كه از طريق دروغگويي موفق به فريب و تصاحب وجه يا مال ديگري شود، كلاهبرداري مصداق پيدا مي‌كند.
شروع به كلاهبرداري:
با توجه به وسايل متقلبانه به زمينه براي مال غير فراهم و به دلايل خارجي به اهداف خود نرسد (عمليات اجرايي يا شروع نشده باشد) در واقع شامل قصد به اضافه تهيه مقدمات كه قابل مجازات است و صرف توسل به وسايل متقلبانه براي بردن مال غير كافي است.
كه بر طبق تبصره ۲ ماده ۱ قانون تشديد مجازات آن حداقل مجازات همان مورد يعني حداقل يك و دو سال مي‌باشد و شامل جزاي نقدي و رد مال نمي‌گردد.
غیر قابل انتشار: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵۶
محمد آقازیارتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۵
5
21
با سلام در قولنامه نوشته شده است دو باب عمارت با یک مجوز شهرداری ساخته شده بعدا متوجه شدم دروغ گفته ا است جرم این شخس برابر کدم ماده قانونی است با این دروغ گفتن مال منقول من را بردهاست خواهشمندم راهنمایی فرماید
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۹
2
19
احسنت از اطلاع رسانی تان خداوند خیرتان دهد
ستاره احمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۰
4
5
http://goo.gl/9s4ZN7 برای آشنایی بیشتر با کلاهبرداری می توانید به این سایت مراجعه کنید . یه جور دیگه مشاوره داده است.
علی رسولی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۰
4
12
سلام
یه نفر برای کاری از پدرم وکالت گرفته . پدرم فکر کرده او همان قرارداد غیر محضری که قبلا نوشته بودن رو نوشته و چون چشمانش ضعیفه و کم سواد هم هست متن قرارداد که بسیار ریز بوده رو نخونده و امضا کرده حالا فهمیدیم که طرف وکالت تام الاختیار بلا عزل از پدرم گرفته و به احتمال قوی کلاه بردار هم هست حالا چیکار کنیم اگه زمین ما رو بفروشه و در بره پدر من تو زندان می افته هر کاری کردیم نمی یاد وکالتش رو پس بده چیکار کنیم که حاصل عمر چهل سال زندگی مون به باد نره و کارمون به گوشه خیابون نیفته .
پاسخ ها
مخمد
| Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۲
سلام دوست عزیز
اگر بنابر اختبارات حاصله ازوکالت نامه اعطایی ازطرف پدرتون وکیل اقدامی نسبت به مورد وکالت انجام نداده وحاضر هم نمیشه جهت عزل وفسخ وکالت همراهی کنه پدر شما می تواند اموال واملاکی که به وکیل وکالت داده به یکی از فرزندان منتقل نماید پس از انتقال ازطرف پدرتون اون وکالت منفسخ شده محسوب میشه
امیرجواهری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
1
14
باتشکر ازاطلاع رسانی خوب شما,
جهت اطلاع هموطنان عزیز کسیکه با وسایل مجعول ومدارک شناسایی مجعول اقدام به اگهی در روزنامه جهت فروش مال منقول یا غیرمنقول, نماید,علاوه برعمل کلاهبرداری ,در جعل نام وسمت واستفاده از مدارک مجعول وتحصیل وسیله هاومفاصاحساب ,بایدبه جرم جاعل وجعل مدارک مورداستفاده نیز موردتعقیب کیفری قرارگیرد.
اسماعیلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
0
4
خیلی خوب وواضح نوشته شده دقت مسیولین ومردم رامی خاهد
دانا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
0
2
ممنون از مطالب مفیدتون پیشنهاد میکنم لینک زیر را که در مورد کلاهبرداری است را ملاحظه نمائید.
ایرج قیدر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۴
0
1
واقعا احسنت آفرین مرحبا درود بی پایان بر شما باد هر کس این اوصاف در جانش نشست باشرف مردیست کز زشتی بر ست مکرمتهای جهانش حاصل است بر فضیلتها ی عقبا واصل است بهترین تقدیر ها را از خدا عاجزانه خواستاریم بر شما ایرج قیدر شهریار بلوار 17شهریور نبش کوچه غنچه پلاک یک زنگ یک
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۵
0
11
با سلام حدودا دو سال پیش مبلغ ۳۰ میلیون از شخصی طلب داشتم که با دادن چک تسویه کردیم .ولی الان همون طرف به جرم کلاه برداری شکایت کرده .خواستم بدونم چکار باید انجام بدم ممنون
سیدمرتصی بابایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۶
1
15
باعرض سلام
من یک واحدمسکونی اجاره کردم که مشخص شد این واحد به چندین نفردیگه هم اجاره داده شده وسپس ازکلاه بردارشکایت کردیم که متاسفانه این شخص فوت کرد واموال منقول هم برای مصادره نداره بااین وضعیت تکڸیف مالباخته ها که همه زندگیشون همون پول پیش خانه بوده چی میشه؟
سیدمرتصی بابایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۶
1
11
باعرض سلام
من یک واحدمسکونی اجاره کردم که مشخص شد این واحد به چندین نفردیگه هم اجاره داده شده وسپس ازکلاه بردارشکایت کردیم که متاسفانه این شخص فوت کرد واموال منقول هم برای مصادره نداره بااین وضعیت تکڸیف مالباخته ها که همه زندگیشون همون پول پیش خانه بوده چی میشه؟
سیدمرتصی بابایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۶
1
4
باعرض سلام
من یک واحدمسکونی اجاره کردم که مشخص شد این واحد به چندین نفردیگه هم اجاره داده شده وسپس ازکلاه بردارشکایت کردیم که متاسفانه این شخص فوت کرد واموال منقول هم برای مصادره نداره بااین وضعیت تکڸیف مالباخته ها که همه زندگیشون همون پول پیش خانه بوده چی میشه؟
امیرحسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۸
3
5
سلام و عرض،ادب
ممنونم از مطالب مفیدتون
خواهش،میکنم جواب سوال منو بدید.از دوسال پیش،قصد مهاجرت به کانادا را داشتم لرا ادامه تحصیل و کار.به همین منظور مدرک آیلتس،زبان هم گرفتم.از طریق یکی از دوستان که خارج کشور هست بایکی آشنا شدم مه میگفت وکیل مهاجرت هست.مبلغ شصت میلیون تومن ازم گرفت برای انجام کارای مهاجرت قانونی.کل پول رو به حساب خودش واریز کردم و رسیدش هم دارم.بعد،از پنج ماه پاسپورت اونجا رو بهم داد و گفت تو الان یک شهروند کانادایی.یک بلیط کوبا هم برامون گرفت و من بهمراه شش نفر دیگه رفتیم کوبا.اونجا تو فرودگاه در حین ورود به فرودگاه مارو گرفتن و گفتن این پاسپورتا همش تقلبی،هست و هشت روز زندانمون کردن.تو بدترین جای،دنیا زندانی،شدیم و بعد،از هشت روز دیپورت شدیم به ایران.وقتی،بهش،گفتیم تو کلاهبرداری،گفت حتما اشتباهی شده و تهدید،کرد،که اگه شکایت کنید،هیچ پولی،دستتون نمیگیره.الان هم پولمون رو نمیده
بنظر شما از طریق،اطلاعات شکایت کنیم؟الان که فهمیدیم ایشون اصلا وکیل مهاجرت نیست و کارش،جعل پاسپورت هست و یازده نفر دیگه هم پولشون دیگست این هست اما از ترس،اینکه شاید،پولشون گیرشون نمیاد شکایت نمیکنن.تو رو خدا بگید،چکارکنم.این پول تمام دارایی،من هست.
سعید شیرین بیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۰
2
13
سلام . ممنون که خیلی سلیس نوشتین
بیت اله نژادعلی هستم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۹
1
2
با سلام قانون گذاران جمهوری اسلامی ایران من ۹/۲/۹۵یک ماشین مینی بوس بنز خریدم سی میلیون تومان بیست شیش میلیون نقد دادم چهار میلیون چک دادم یک ماهه وقت چک رسید گفتم وکالت بده برم تعویض پلاک گفت بیا وکالت بدم برو تعویض پلاک رفتیم دفتر خانه وقته وکالت تمام شد ازآنجا زنگ زدم وقته وکالت تمام شد اجاره بدم دوباره وکالت بزنم ماشین بعدن فهمیدم پلاک اتاق کم شد دیگر نتوانست کار کنم ماشین کارکرده مجبور شد ببرم تحویل بدم بخود شان خود آنها یک یه نفر پیدا کردن که ازمن ماشین بگیرن سه میلیون ازگرفنت به من دادن باقی دوروزه بدن حالا دوروز شد اینقدر حالا هیچ کاغذ ندارم دفاعی کنم شما منو رهنای کن چه کار کنم
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
1
1
باسلام من یک واحد مسکونی به یکی ازبستگان فروختم نظربه اینکه نصف پولش راهنوز پرداخت نکرده لذاازمن خواست تادرمبایعه نامه میزان بدهی قید نشود وشفاهی گفت اگر نتوانست مابقی پول راآماده کند مزرعه کشاورزی همسرش رافروخته وبدهی راپرداخت میکنند وهمسرش نیز به علامت رضایت سکوت کرد اما بابت بدهی هم رسید جداگانه درپشت مبایعه نامه ای که درمشاوراملاک هست دارم وهم اینکه خودشان معترف به بدهی هستند لکن بعد از گذشت چند ماه بدهی خودشان راپرداخت نکردندآیاهمسرخریدارتبانی کرده است خواهشمنداست راهنمایی فرمایید
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۲
5
14
میخواستم بدانم که یک جرم کلاهبرداری اتفاق افتاده بعداز مراحل قانونی وبعدازمدت یک سال رضایت گرفتیم وبعد ازرضایت قاضی محترم دادگستری حبس راکم کردتخفیف درمجازات شدالان تقریبان یک سوم از حبس مانده آیا میتونم از تعلیق استفاده کنم تعلیق اجرامیشه باتشکرفراوان
سلام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
3
5
متاسفانه از کارتم پول برداشت کردند و مسافرم فریبم داد و بیماری را پیش کشید و...چکار کنم شکوایه نوشتم کلانتری۱۳۴ شهرک غرب رفتم دادسرا هم حکم به بازبینی فیلم بیمارستان آتیه و عابر بانک کرده حالا چه کار کنم راننده تاکسی هستم کمکم کنید۰.
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۷
0
10
شخصی ادعا کرده که من بواسطه شرکت از ان کلاهبرداری کردهام وسه تا شهود هم با خود اورده که از نزدیکان ان شخص میباشد وادعا کرده که پول ان را نقدان تحویل من داده در صورتی که من نه شرکتی دارم ونه شرکتی ثبت کرده ام نه پولی تحویل گرفته ام وان شاکی ادعا کرده که من با نام جعلی فریبش داده ام در صورتی که ان شخص من را کاملان از قبل میشناخته وحتی یکی از شاهدانش من را وخانواده ام را از قبل میشناخته الان حکم این کلاهبرداری چیست
محمودی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۳
2
11
کنفرانس کلاهبردار icoit


http://icoit.ir

پولها و مقالات را برده اند و رفته اند

پیگیرشان هستیم از قوه قضاییه
ساناز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۲
1
2
سلام شرمنده ی سوال بابام کل سند ومدرک از باغ وزمین داده دست برادرم ک کارای سندی املاکش انجام بده ولی اون به کلک زده به نام خودش همش بابام تهدید میکنه چکارمیتونیم بکنیم
جعفرفعال
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۶
0
5
باسلام عرض ادب:دونفرشریک وجوه شرکت بافریبکاری وساختن فاکتورقلابی به یغمابرده وباساختن دفاترغیرقانونی وغیرواقعی ضررده وبادادن گزارش غیرواقعی مبنی براینکه شرکت ضررده وفاقدنقدینگی است چاره ای جزء قروش شرکت نداریم ویادرجلسه دیگرکه آخرین جلسه بوده بعدازواریزی وجخ تقسیط اعلام کرده اندوجه واریز نشده وجهت واریزوجه سهامداران کمک مالی کنندواگرنکنندوتقسیط انجام نشودشرکت رابفروشیم درحالیکه هم وجه وهم تقسیط انجام شده یود وبعدازکمک مالی شهامداران شرکت توسط این دونفروبدون اجازه واطلاع اینجانب به همسر یک ازاین دونفر(همسرمدیرعامل)فروخته میشودآیا عمل کلاهبرداری انجام شده یانه
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۱
0
1
دو طرف همزمان مالک نالی باشند اما یک نفر در اصل مالک مال باشد مثل جهیزیه عروس در اینجا درمورد کلاهبرداری باید چه استدلالی کنیم؟اصلا کلاهبرداری محسوب میشود یاخیر؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
1
0
سلام خسته نباشین من ی سوپر مارکت دارم چند وقت پیش تو سایت دیوار دنبال مغازه میگشتم که ی آگهی دیدم برای خرید جنس سوپر مارکت که به شماره طرف زنگ زدم آدرس گرفتم وقتی رفتم دمه آدرس دو نفر داخل مغازه بودن که خودشونو شریک جا میزدن ماهم بعد معامله لفظی قرار شد جنسارو لیست کنن بیارن در مغازه وقتی جنسا دو بار توسط نیسان آورده شد تمام حساب کتابارو کرده و مبلغ توافقی رو نقدا پرداخت کردم اما الان بعد 12 روز ی نفر از شریکا اومده مدعی شده که اون طرفش دزده بوده و ماهم شریک اون و شکایت کرده الان تکلیف ما چی میشه حتی ما از اون نفر اصلی پیام داریم که از ما آدرس خواسته جنسارو بیاره لطفا راهنمایی کنید حکم شکایت ما به کجا میرسه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۱
1
1
با سلام
سر موضوع بحث با شهرداری وکیلی گرفتم که این وکیل هیچ کاری برا ی بنده انجام نداد و حق الوکلاله رو تمام و کمال دریافت کرد. با وجود دریافت حق الوکاله اداعا کرد که حقش پرداخت نشدهو شکایت کرد که شکایتش هم رد شد از طریق دیگه وارد شد و گفت به من تهمت و افترا زده ایکه اون هم در دادگاه رد شد ولی من از لفظ کلاهبردار برای این اقا در جلسه دفاعیه برا تهمت و افترا استفاده کردم که دادگاه حق رو به ایشون داده چکار کنم؟
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۹
0
2
با عرض سلام و خسته نباشید از پاسخ دهنده های سایت
میخواستم بدونم که ما توسط یه موسسه ای قانونی برای اموزش ثبت نام کردیم و در حال حاظر ۵نفر هستیم و نا راضی هستیم از اون مجموعه و پولی هم به اون مجموعه دادیم و میخوایم پولمون رو پس بگیریم چطوری میتونیم اقدام کنیم با تشکر از پاسخ هاتون
مینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۵/۳۱
5
3
با سلام
سوالی داشتم اگ کسی با وعده ازدواج طرح دوستی و آشنایی داشته باشدو از این طریق اقدام به گرفتن پول به عنواین مختلف از جمله پرداخت پول بیمارستان و بسته شدن حساب حقوق و... کند با توجه به پیامهایی که در تلگرام موجود است و فیش واریزی به جساب به ایشان و پرینت بانکی می توان شکایت کرد.ممنون
صادق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۸
0
8
باسلام آیا انکار شراکت با پدر که شفاهی و ضمنی بوده و پرداختها موجود است و ایشان اقرار به آن دارند بعد از اتمام پروژه کلاهبرداری است؟ یا به چه جرمی به دادگاه میتوان شکایت برد. شهادت شوهد برای اثبات شراکت بهمراه پرداختها کافی است؟راهنمایی بفرمایید.باتشکر
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۹
0
2
باسلام
من ب ی نفر نزدیک ۵۰میلیون جنس فروختم اونم بهم چک دزدی داده ازش هیچ گونه امضایی نگرفتم خواستم ببینم میتونم کاری کنم جلبشو بگیرم یانه ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
راويه ح ي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۰
0
4
با سلام من يك واحد خريده بودم يكسال بعد موقع تحويل فهميدم به كس ديگري فروخته ومن شكايت مال غير و كلاهبرداري كردم واي آقا در احضاراتش گفته كه من ازش اجازه داشتم وصداي ضبط شده دارم كه به من اجازه داد بفروشم در صورتيكه پولي چيزي به مانداد آيا اين صدا ميتونه برا دادگاه مداركي محكمه پسند باشه .باتشكر
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۸
1
6
سلام خسته نباشید

ببخشید من یکبار بچگی کردم و از پسر عموم به طوری که اون نفهمید از حسابش پول کشیدم بعد از شکایت و پیگیری فهمید که من کشیدم مبلغش 3 میلیون تومن هست

الان زدن کلاه برداری اینترنتی
پسر عموم رضایت کامل داده من هم واسه اولین بارم بود بچگی کردم

خواستم بدونم مجازاتش چیه

ممنون میشم راهنمایی کنید
کریمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
2
5
یکسال پیش ماشینی 206 خریده ام حالا با بررسی کارشناس دادکستری دو تکه بودنش ثابت شده است . من شکایت کاهبرداری کرده ام ولی دادکستری منع تعقیب صادر کرده اند . لطفا راهنمایی فرمایید.
سپهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
0
0
من سوالم اینه ک اگر کسی زیر ده میلیوت تومان هم کلاهبرداری وکرده باشه آیا باید بین ۱تتاسال حبس بکشه؟درصورت رضایت شاکی امکان کم شدن حبس زندانی هست یا خیر؟
النا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۴
2
5
سلام..خسته نباشید....
پدر من چند وقتی هست ک ورشکسته شدن..و تو این مدت با اشخاصی آشنا شدن و معامله کردن ک بویی ازانسانیت نبردن و بدبختش کردن پولشو خوردن و بردن..وضعمون بعد تر از همیشس و الان چنتا از بدهکاراش ازش شکایت کردن و زندان هست..البته شکایتشون حقوقی و مالی و زندانی نداره ولی خب پولشونم نداریم ک بدیم و حالا یکی از بدهکاراش شکایت کرده ازش ب جرم کلاهبرداری..ینی چی آخه..اینا اصلا باهم شریک بودن حالا از ضرر نمیکشه..و الان مسکل اینه ک فقط یدونه بدهکار نیست چنتا هستن ینی این مرد شاکی میتونه با توجه ب اینکه تعداد بدهکارای پدر من چنتا هستن اثبات ب کلاهبرداری کنه..البته ماهم شاهد داریم ک اینا شریک بودن..اما ترسم از اینه ک تعداد بدهکاراش زیاده..میشه یکم راهنمایی کنید منو..متشکرم
اکبر دادخواه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۵
0
5
باعرض سلام وخسته نباشید بنده مکانیک سنگین هستم بنده حدوا۴سال با یه لوازم فروش کارمیکردم روز اول قرار شد که اخرهرسال طبق خرید ۳درصد بهم بده ولی ۴سال کار کردیم باهم به قول خودش عمل نکرد که من هم بهاش کار نکردم بعد از ۲ماه فهمید دیگه نمیام دعوتم کرد تا که ۱۰۰م تومان بهم داد تا اینکه رفتم بیمارستان مهرها کمرم شکسته بود در حد مو برداشتن دکتر گفت ۶ماه کار نکن استراحت بعد لوازم فروش فکر میکر حالا که حق حقوقم۴ساله ام را داده من را کاملا خریده حالا او رفته شکایت کرده که من از او زورگیری کردم واو را به جایی بردم وبا اسلحه تحدید کردم وپول وچک گرفتم حاکی از این که او مردی تاجر وسرمایه دار می باشد و دوست واشنا زیاد داره من درقبال او مثل برگ درخت خشکیده هستم خواهشا راهنمایی کنید من هم رسید دارم که بابت پورسانت ۳درصدی طبق ۴سال این مبلق را وهم بیشتر بدهکارم بوده و۸۷میلیون دیگر را چک داده او کاملا میدونه من سواد ندارم از قانون سر درنمیارم میخواد پول را پس بگیره خواهشن راهنمایی کنید من به خاطر سادگیم خیلی تا حالا زلر دادم هر سال به خاطر دلسوزی هرچقدر کار میکنم باید برا دلسوزی زلر پس بدم یا ضمانت یا کار نسیه یا پول دستی که میدم همیشه بازنده هستم حالا ۱۴ساله مقازه دارم تو خرجی زن وبچه ام کم میارم فقط به خاطر دلسوزی همه از من سواستفاده میکنند به خدا دیگه خسته شدم از زندگی تکراری از خودم بدم میاد
افشار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۵
2
3
سلام برادرم کلاهبرداری 140 میلیونی کرده است و تمام پولهایش نزد همسرش در حساب بانکی می باشد آیا می توان پولهای موجود در حساب همسرش را ضبط کرد همچنین حتی منزل و ماشین به اسم خانمش می باشد چاره برادرم چیست راه حلی وجود دارد برای نجات برادرم.
مریم ساریجالو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
0
10
با سلام. همسر من که جزو نیروهای مسلح هست ، به اسم سپاه از برادرم و دوست ش مدارک و پول گرفته و گفته که براتون اونجا برای گواهینامه موتور ثبت نام میکنم که بريد و شرکت کنید. ولی نه پول و مدارک داد و نه خبری از شرکت در گواهینامه موتور شد. ما هم موندیم چی کار کنیم. هم به اسم سپاه پول و مدارک گرفت. سرمونم کلاه گذاشت. اگه شکایت کنیم ، کجا بريم و آیا مجازات خاصی داره براش. چه مجازاتي داره ? تازه پول داداش و دوست شم من دادم ولی خب شوهرم اهمیتی نداد. از اوناست که خلاف میکنه که کسی نفهمه.
ممنون میشم پاسخ بدید.
Abbas.
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
0
9
سلام
جرم کسی که در رستورانی غذا بخورد وبهای آن رانپردازد چییت ومجازات آن در قانون چیست؟سپاس
مریم سپاسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۲
0
0
با عرض سلام ‌خسته نباشید
تلفن مشاوره ندارید؟
بهارحسنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
0
0
از من کلاهبر داری شده چه کنم
binam
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۴
0
3
سلام.چند وقت پیش یه نفر ازم خواست کهه شماره بهش بدم میخواد خرید اینترنتی بکنه شماره نداره کد میخواد.من دادم کد هم بهش دادم.الان یه شماره موبایل شخصی به من زنگ زد و خود را یه سروان از اندیمشک معرفی کرد.گفت که با خط شما 15 میلیون کلاه برداری شده و یک نفر رو هک کردن ... میخوام بدونم اگه همچین داستانی هم شده باشه بر فرض ، پای من گیره که ناخواسته با شماره من کلاهبرداری شده؟خواهشا بهم ایمیل بزنید
نورالدین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۲
1
2
شرکت کزایی واردکننده خودرو خارجی،بدون داشتن مجوز پیش فروش ،قراردادبست و پولم رو گرفت ،انصراف دادم ولی پول که هیچ ،جواب هم ندادن.،دو ساله دادگاه میرم حکم گرفتم که شرکت پولم رو بده.اما شرکت بسته و کارکنانش در شرکتی دیگر در شیراز کار میکنن .شرکت رو سهامی خاص کردن ،هیچ مالی نداره ،سرمایه ای نیست که توقیف کنم.،یه شکایت دیگه از مدیر عامل شرکت بعنوان کلاه برداری کردم که دادگاه قبول نکرد ؟؟؟علتش رو نمیدونم . همه کارشون غیر قانونی بوده و با فریب پولم رو گرفتن و پس نمیدن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۵
0
0
خخخ
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۴
0
3
با سلام. شخصی که یکی از اقوام نزدیک من میباشد با دادن وعده و فریب دادن تحت عنوان شرکت های هرمی مبلغی معادل 60 میلیون تومان از بنده گرفته است. الیته به حساب ایشان واریز کرده ام. ولی الان حدود 8 ماه است که هیچ خبری از ایشان نیست و خودش هم در خارج از کشور ایران در حال حاضر زندگی میکند. اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید چگونه می توانم احقاق حق کنم و به مال از دست رفته ام برسم؟ خیلی متشکرم
پاسخ ها
رحمان
| Switzerland
۰۱:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۴
سلام دقیقا همچین بلایی سر منم اومد والبته من۱۲۰میلیون پولم رو دادم بهش و زن داداشم بود و چندماهه خبری ازش نیست واونجوری که شنیدیم فرارکرده رفته خارج کشور،،خواستم بپرسم تو چکار کردی؟نتیجه گرفتی آیا؟
رحمان
| Switzerland
۰۱:۱۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۴
سلام منم دقیقا همچین بلایی سرم اومد،،تو نتیجه گرفتی؟شکایت کردی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۴
1
1
یک واحد اجاره کردم سر سالم شده مالک نیست .ظاهراً ماک مسکونی فروخته شده چه باید کنم من یک خانم هستم .
الی
|
Germany
|
۱۸:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
0
0
سلام.خسته نباشید.چند وقت پیش پدرم اقدام به خرید مجوز دفتر پیشخوان از یه خانوم کردن.که متاسفانه با توجه به اینکه پدرم اصن ایشون رو نمیشناختن و نمیدونستن دارای تعداد زیادی پرونده کلاهبرداری متعدد توی دادگاه هستن اقدام به معامله کردن.که بعد فهمیدیم که قیمتی که از ما گرفتن هشت برابر قیمت بازار بوده.شکایت کردیم که معامله بهم بخوره ولی متاسفانه چون ایشون خیلی هفت خط بودن تبرعه شدن.ولی چند روز پیش احضاریه از آگاهی فرستاده که شما باید سه میلیون دیگه به من بپردازید وجاعل هستید.در صورتیکه پدرم چون کارمند بازنشسته هستن از حساب خودش به نام این خانوم یه حساب باز کردن به عنوان ضمانت .که بعد
از بهم خوردن معامله پدرم سریع پولو از حساب برداشت.بعد این خانوم پول ضمانتی که پدرم از حساب خودش به نام این خانوم باز کرده بود رو با اوردن نامه بانکی از حساب دیگه پدرم برداشت.حالا نامه از اگاهی بعد از چند سال اورده که شما کلاهبردارید.خواهشا با توجه به اینکه خانواده آبروداری هستیم لطفا سریعا راهنمایی کنید که چکار کنیم؟از نگرانی قرار نداریم.
الی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
0
0
سلام.خواهش میکنم زودتر جواب بدید.به راهنماییتون خیلی احتیاج داریم.
مهدی حسینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۳
0
0
االلیییی
مهدی حسینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۳
1
0
سلام من یک ماشین در سایت دیوار گزاشتم که یکی زنگ زد به مبلغ ۳۵۵ میلیون خرید آمد خونه قولنامه نوشتیم ۵۰۰ هزار تومان بیعانه داد فرداش در دفتر خانه قرارشد چک رمز دار بانکی بدهد ما وکالت فروش و تعویض پلاک زدیم به نامش بعد به بانک رفتیم دیدیم چک جعلی است رفته چک از بانک گرفته به مبلغ۵۰۰ هزار جعل کرده ۳۵۰ میلیون ،فرداش ماشین رو فروخته بعد ما توقیف کردیم الان این مال به ما برمیگرده یا اونی که خریده
ادزو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
1
0
سلام.من تومجازی باپسری دوست شدم ،بعدمدتی که همدیگرودیدیم ،بعنوان قرض ۵۰۰هزارتومان به شماره کارتش واریزکردم ،اما پس نداد.هرچقدربهش یاداوری کردم پس نداد.من هیچ مدرکی ندارم فقط دوستاش اطلاح دارن همچنین پولی ازمن گرفته پس نداده.ادرس خونه اش وشماره همراهشودارم..شکایت کنم به نتیجه میرسم،؟کجامراجعه کنم؟باتشکر
پاسخ ها
یاسین
| United States of America
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
شما باید بری دادسرا شکایت کنی ب عنوان کلاهبرداری حسابش مسدود میکنن خودش میاد دنبالت
هوشمند کریمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
0
2
سلام بنده پیمانکار یک اداره خدمات رسان دولتی هستم که به علت استفاده غیر مجاز و قانونی از خدمات عمومی چند نفر مجبور شدم گزارش به واحد حقوقی بدم و از آنها شکایت شد و حال که محکوم شدن .طی اظهاراتی و طرح شکایت اعلام کردن که ما قبلا به فلانی پول داریم و درحال حاضر پرونده توسط سپاه رسیدگی میشود .آیا میشود با اظهارات شفاهی کسی را محکوم کرد .لطفا پاسخ دهید
پاسخ ها
یاسین
| United States of America
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
باید،شاهد داشته باشن الکی نیست که هرکی از دهنش هرچی در بیاد همون بشه باید مدرک ارائه بده شاهد کشکی که نیست تهمت زد ب یکی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار