نگاهی جامعه‌شناختی به سونامی جراحی‌های زیبایی در میان زنان و دختران در گفت‌وگوی «جوان» با یک جامعه‌شناس 
همه مطالعات نشان می‌دهد مادری که اعتماد‌به‌نفس و عزت‌نفس بالاتری دارد، یقیناً و مشخصاً روی نحوه عملکرد و رفتار و عزت‌نفس و اعتماد‌به‌نفس فرزندان به ویژه دختران تأثیر زیادی دارد
مرضیه حدیدچی مشهور به دباغ و منیره گرجی از جمله زنانی هستند که در روز‌های آغازین انقلاب اسلامی با حمایت و تأیید امام خمینی (ره) بالاترین سمت‌های کشور را بدون توجه به جنسیت‌شان تجربه کردند و در این جایگاه‌ها خوش درخشیدند. 
یک مسئله که به صورت حاشیه اى مطرح شد و به نظر من حاشیه اى نیست و مسئله مهمى است، مسئله ازدواج جوان‌هاست، انتظار داشتیم این جور عکس العمل نشان بدهید، مسئله ازدواج جوان‌ها مسئله مهمى است
گفت‌وگوی «جوان» با بانوی واسطه‌گر ازدواج که در محضر رهبری درددل کرد
در خصوص دختران دهه شصتی همیشه دغدغه داشته‌ام و چند سال پیش راجع به این مسئله مصاحبه کرده بودم و حتی یکسری پیشنهادات داده بودم، اما عملاً در این حوزه اتفاقی نیفتاده است. فقط در زمان دولت آقای رئیسی وام ۵۰۰‌میلیون برای ازدواج دختران دهه شصتی در نظر گرفتند که نمی‌دانم تا چه حدی اجرا شد، اما ماجرا در همان حد متوقف شد و کار دیگری برای دختران دهه‌شصتی انجام نگرفت!
گفت‌وگوی «جوان» با دکتر فاطمه رایگانی از سخنرانان دیدار اقشار مختلف زنان با رهبر معظم انقلاب
قبل از انقلاب اسلامی دو امکان پیش روی زن ما وجود داشت؛ یا باید از زنانگی خود به معنای عفاف و حجاب و مذهبش دست می‌کشید تا بتواند در ساختار‌های جامعه وارد شود و کاری کند یا باید در پستوی خانه به زندگی خودش می‌رسید! اگر هم می‌خواست از پستوی خانه بیرون بیاید با دو برخورد مواجه بود؛ از طرفی جامعه او را با المان‌های مذهبی‌اش نمی‌پذیرفت و از طرفی دیدگاه متحجر سنتی هم به او اجازه خروج از خانه نمی‌داد، یعنی زن مسلمان ایرانی پیش از انقلاب با دو سد مواجه بود؛ یکی سد تجدد و دیگری سد تحجر!
مسئله فمینیسم، شورش و تقابل افراطی و خارج از قاعده زنان در برابر ظلم وستم مردان است و این حرکت افراطی به نفع زنان نیست بلکه هر یک از زن و مرد لازم است تفاوت‌های طبیعی خود را بشناسد و وظایف مخصوص خود را به عهده بگیرد و از یکدیگر درک متقابل داشته باشند تا به زندگی موفق و آرامش‌بخش نائل  شوند. 
تبیین فرمایشات رهبری در دیدار با اقشار مختلف زنان در گفت‌وگوی «جوان» با کارشناس حوزه زن و خانواده
گفتمان غربی به نام برابری، فطرت و جسم زن را به نفع جامعه مردان مصادره کرده و در قالب این هویت مادی، زن را به عنوان یک ابزار در خدمت مدرنیته گرفته است و در این مسیر، به تقابل با سنت‌ها و هویت بومی ملت‌ها پرداخته تا بر آنها تسلط پیدا کند
بررسی تفاوت‌های دو جهان‌بینی اسلامی و غربی در موضوع زن 
غرب ادعای دفاع از حقوق زن را دارد، اما مدافع حقیقی و اصلی حقوق زن، اسلام است که شأن زن را رعایت کرده و مخالف تبدیل شدن زن به اسباب‌بازی تحریک‌کننده مردان است، بنابراین یکی از مباحثی که در حقوق بشر می‌توانیم تهاجم سنگین تبلیغاتی علیه غرب داشته باشیم، وضعیت زنان است. 
ازدواج، عقدی است که زن و شوهر را در یک وضعیت و موقعیت حقوقی خاص قرار می‌دهد. در این موقعیت، هر یک از زوجین، دارای حقوقی خاص می‌شوند و البته در مقابل این حقوق، تکالیفی نیز بر عهده آنها قرار می‌گیرد. 
جزئیات یک طرح تربیتی در گفت‌وگوی «جوان» با مدیر تربیت و آموزش بسیج جامعه زنان کشور بررسی شد
در طرح ترنم بسیج جامعه زنان با توجه به اهمیت تربیت در سنین قبل از ۷ سال از طریق شبکه مویرگی بسیج در سراسر کشور کارگاه‌هایی برای آگاه‌سازی مادران برگزار می‌شود
۵