نگاهی به باور رایج در عامه مردم و مقایسه آن با احکام شرعی
در شرایط بیماری و سختی شاید مهم‌ترین چیز برای یک بیمار آرامشی باشد که می‌تواند در سایه آن بهتر و سریع‌تر به سلامتی برسد، اما وقتی در بیمارستان و درمانگاه از پزشک گرفته تا پرستار و بهیار تزریقات، آقا هستند نمی‌توانید احساس آرامش داشته باشید و طبعاً حضور فردی ناهمجنس می‌تواند حریم خصوصی و آرامش روانی‌تان را تحت تأثیر قرار دهد و این احساس معذب بودن حتی بر روند بهبودی هم تأثیر بگذارد.
نکاح در نظام حقوقی ایران، به ازدواج دائم و موقت تقسیم می‌شود. ازدواج موقت، یکی از روش‌های ازدواج است که در شرع و فقه نیز به رسمیت شناخته شده است.
نگاهی به نقش زنان در مبارزات فلسطین علیه رژیم اشغالگر قدس 
اشک می‌ریزد و برایش غیرقابل باور است که اینگونه محترمانه با او رفتار و سپس آزاد شده است؛ زن اسرائیلی که در عملیات حماس اسیر شده، اما مجاهدان حماس نه فقط آزاری به او و فرزندانش نرسانده‌اند بلکه او را آزاد کرده‌اند
سرزمین فلسطین به عنوان عمق استراتژیک جهان اسلام بیش از ۶۶ سال است از سوی صهیونیست‌ها اشغال شده و تاریخ غنی آن در راستای سیاست‌های سلطه‌گرانه غرب و صهیونیسم وبا استفاده از ابزار‌های متعدد از جمله رسانه‌ها بار‌ها مورد تحریف قرار گرفته است.
گفت‌وگوی «جوان» با پژوهشگر و مدرس حوزه زن، حجاب و خانواده
از دیرباز تاکنون در هر جغرافیا و فرهنگی که پا بگذارید، قوانین و عرف خاصی برای لباس و پوشش وجود دارد؛ قوانینی که از عرف و فرهنگ آن جامعه سرچشمه می‌گیرد و افراد موظف به رعایت آن هستند. در جامعه ما هم موضوع حجاب و پوشش یکی از هنجار‌های اجتماعی است که علاوه بر فرهنگ و عرف از مذهب ما نشئت می‌گیرد.
برخی از زن‌ها مادر شدن را امری مثبت و ارزشمند نمی‌دانند، اما برای برآورده کردن انتظار و خواست شوهر یا خانواده‌شان، به این نقش تن می‌دهند و از آنجا که بدون میل و رغبت شخصی در این نقش قرار گرفته‌اند، احساس گناه می‌کنند و مضطرب و نگران می‌شوند. همچنین ممکن است از اینکه مجبورند برخلاف میل باطنی، طبق خواست اجتماع و انتظاری که دیگران از آنان به عنوان یک زن دارند، نقشی را قبول کنند که تمایلی به پذیرفتن آن ندارند، احساس خشم کنند.
گفت‌وگوی «جوان» با خبرنگار و مستندساز فرانسوی پیرامون اهداف دنیای غرب از اسلام‌ستیزی
رسانه‌ها در دنیای امروز نقش مهمی در جهت‌دهی و مدیریت افکار عمومی دارند. این مسئله تا جایی پیش رفته که می‌توان به صراحت گفت این رسانه‌ها هستند که تعیین می‌کنند شما به چه چیزی فکر کنید و این فکر کردن حتی چگونه باشد! با چنین پیش‌فرضی بهتر می‌توان درک کرد چرا رسانه‌های جریان اصلی در دنیای غرب می‌کوشند تصویر وارونه از اسلام، ایران و وضعیت زنان در جامعه اسلامی ما ارائه کنند
نگاهی به جایگاه فرهنگی، تاریخی و تمدنی حجاب در ایران
چالش حجاب همچنان در کانون توجه همگان از مردم گرفته تا مسئولان و شبکه‌های نفوذ است. از زمان حرکت‌های به ظاهر اعتراضی و به تعبیری اغتشاشات مهرماه سال ۱۴۰۱ تاکنون جامعه ایرانی یک دوره التهاب سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در حوزه حجاب را تجربه می‌کند و این پدیده اعتقادی، تاریخی و تمدنی به شدت مورد توجه شبکه‌های نفوذ و جاسوسی قرار گرفته است
گزارش‌های آماری از تهدید جنسی زنان در جوامع غربی
در این بخش از دنیا فرقی نمی‌کند دانشجو باشید، یک زن خانه‌دار باشید یا حتی پزشک و سیاستمدار! در مهد آزادی و حقوق بشر حتی زنان پزشک و سیاستمدار هم ممکن است مورد تعرض قرار گیرند!
چالش‌های حجاب‌استایل‌ها برای حجاب در گفت‌وگوی «جوان» با فعال حوزه زنان و رسانه
حجاب موضوعی است که در کنار عفاف معنا پیدا می‌کند، در غیر این صورت حجاب پوسته‌ای بیش نیست و نمی‌تواند آثار، برکات و فلسفه حقیقی خود را پیدا کند و اثر رشددهندگی در شخصیت افراد بر جای بگذارد
۵