گفت‌وگوی «جوان» با مسئول کارگروه جمعیت مرکز ارزیابی اجرای سیاست‌های کلی نظام
تا صفر شدن آمار رشد جمعیت کشورمان چندان فاصله‌ای نداریم. سال۹۸ رشد جمعیت کشور برای نخستین‌بار به زیر یک درصد رسید و حالا دو سالی می‌شود در رشد ۷/۰ درصدی در جا زده‌ایم و حتی نتوانسته‌ایم خودمان را به بالای یک درصد برسانیم
همزمان با شروع نشست غیررسمی امریکا علیه ایران در سازمان ملل درباره ناآرامی‌های اخیر، کاملا هریس، معاون رئیس‌جمهور امریکا اعلام کرد که واشنگتن برای حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل تلاش می‌کند. چهره‌هایی همچون هیلاری کلینتون، وزیر خارجه پیشین امریکا و میشل اوباما، همسر رئیس‌جمهور اسبق این کشور نیز به دنبال این هدف هستند.
گزارش «جوان» از نشست علمی بررسی تحولات اخیر با موضوع «زن، عفاف و پوشش»
قانون حجاب و نوع برخورد و مدل رفتاری پلیس امنیت اخلاقی که همچنان تحت عنوان گشت ارشاد می‌شناسیم، به واسطه جریان‌سازی‌های رسانه‌ای همواره یکی از مناقشه‌برانگیز‌ترین موضوعات کشورمان بوده است. این مسئله، اما در سال‌های اخیر و پس از فراگیری شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی و فعالیت‌ها و جریان‌سازی‌های مهره‌هایی همچون مسیح علی‌نژاد، جدی‌تر از قبل مطرح شد و در دو ماه گذشته با مرگ تأثربرانگیز مهسا امینی و وقوع این رخداد در جریان حضور وی در کلاس‌های توجیهی پلیس امنیت اخلاقی به شکلی جدی‌تر از قبل مطرح شده است.
گفت‌وگوی «جوان» با مدرس و محقق حوزوی
هر چند زنان در طول تاریخ ایران و در بزنگاه‌های تاریخی گوناگون همچون نهضت تنباکو یا دوران مشروطه و از همه مهم‌تر دوران انقلاب اسلامی نقشی محوری داشته‌اند، اما پس از انقلاب اسلامی زمینه‌های رشد و تعالی آنان بیش از پیش فراهم شد. بر این اساس درخشش زنان را در حوزه‌های گوناگون فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، علمی و ورزشی شاهد هستیم.
عصر روز سوم مارس ۲۰۲۱ سارا اوراد ۳۳ ساله در شهر لندن پایتخت انگلیس مفقود شد. دو هفته بعد بقایای جسد سوخته سارا در حالی پیدا شد که تحقیقات نشان می‌داد وی مورد تجاوز قرار گرفته است
تحلیلی درباره آنچه فرهنگ ایرانی اسلامی در مسئله زن از فرهنگ غرب مطالبه می‌کند
تصویر برهنه زنی که به قول خودش برای بدنش می‌جنگد، آن هم با شعار «زن، زندگی، آزادی» یکی از نماد‌های بدهکاری غرب به فرهنگ و تمدن اسلامی در مسئله زن است!
گفت‌وگوی «جوان» با عضو مؤسسه صیانت از حقوق زنان
مرگ دختر جوان ۲۲ ساله حادثه‌ای تأثرانگیز بود؛ حادثه‌ای که نام مهسا امینی را به اسم رمزی برای اغتشاشات تبدیل کرد. از همه جالب‌تر اینکه هشتگ مهسا امینی در زمان کوتاهی جهانی شد! رسانه‌های فارسی‌زبان در این میان بیشترین نقش‌آفرینی را برای تحریک مردم و به ویژه قشر زنان جامعه برای حضور در کف خیابان و برپایی اغتشاشات داشتند
واکاوی رفتار دوگانه رسانه‌های غربی در برابر حادثه مرگ ۲ زن
۲۹