رییس کارگروه علمی پنجمین دوره جایزه مصطفی (ص)، برگزیدگان جایزه مصطفی (ص) ۲۰۳۰ را پروفسور «احمد حسن» از کشور مصر و پروفسور «امید فرخ زاد» از ایران اعلام کرد و گفت: جایزه این دوره به صورت مشترک به این دو دانشمند برگزیده اعطا می‌شود.
مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری با همکاری صندوق توسعه صادرات و تبادل فناوری، شرکت‌های دانش بنیان ایرانی را در اواخر مهرماه به شرق آفریقا اعزام می‌کند.
در آمریکا؛
گروهی از مولفان آمریکایی از جمله مایکل شیبن (برنده جایزه پولیتزر) از شرکت اوپن‌ای آی به دادگاهی در سانفرانسیسکو شکایت کرده اند.
بررسی وضعیت ظرفیت پذیرش در دانشگاه‌های کشور در سال تحصیلی جدید نشان می‌دهد ۸۳ درصد ظرفیت بدون آزمون‌ها همچنان خالی مانده است و دانشگاه‌های بزرگ در پذیرش بدون آزمون سهم بسیار ناچیزی دارند.
مدیر عامل بایدو اعلام کرد بیش از ۷۰ مدل بزرگ زبانی هوش مصنوعی در چین منتشر شده است.
معاون ستاد هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به جزئیات سند هوش مصنوعی گفت: در این سند معاونت علمی مکلف می‌شود از راه اندازی شرکت‌های یونیکورن هوش مصنوعی حمایت کند.
فناوران ایرانی موفق به ساخت پرنده نقشه برداری و دیدبان هوایی هوشمند شدند.
کشور‌های عضو گروه بریکس از راه‌اندازی یک نظام جدید رتبه‌بندی دانشگاه‌ها خبر دادند.
رئیس گروه هوشمندسازی ستاد توسعه فناوری‌های فضایی معاونت علمی گفت: سامانه گذرگاه امن عابر پیاده با استفاده از دوربین و سنسور‌های ویژه و هوش مصنوعی، ورود و تردد عابرین بر گذرگاه‌ها را تشخیص می‌دهد و به رانندگان اخطاری واضح می‌دهد.
همکاری سازمان انرژی اتمی با معاونت علمی ریاست جمهوری، در دوسالی که از عمر دولت سیزدهم گذشته، بیشتر از قبل بوده و همین سبب رشد سهم شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعتی به اهمیت صنعت هسته‌ای شده است.
۷