معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بر اساس آزمایش‌ها، کرونای JN.۱ در کشور ما شناسایی نشده است، گفت: این زیرسویه نیز از زیرشاخه‌های اُمیکرون است و دنیا اطلاعات زیادی از آن ندارد.
بر اساس یک مطالعه جدید، اطلاعات در مغز ما مانند مغز حیوانات دیگر راه خود را به مغز ما پیدا نمی‌کند و می‌تواند چیز مهمی در مورد نحوه تکامل گونه‌ی ما به ما بیاموزد.
باید رگولاتوری و بحث حقوقی هوش مصنوعی را به سمتی ببریم که بتواند به توسعه کاربرد‌های هوش مصنوعی در سطح کشور، کمک کند.
یک شرکت دانش‌بنیان برای نخستین بار در کشورمان موفق به ساخت پهپاد‌های نقشه‌برداری با تکنولوژی جدید شده است؛ مدیرعامل این مجموعه با بیان اینکه این پهپاد‌ها حین نقشه‌برداری هوایی به نقاط کنترل زمینی نیازی ندارند، مختصات آن‌ها را تشریح کرد.
فناوران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان انواع مختلفی از کیت‌های تشخیص سریع حاوی نانوذرات را تولید و به بازار عرضه کرده‌اند که کیت تشخیص کرونای آن‌ها در مدت زمان کمتر از ۱۵ دقیقه، با حساسیت و دقت بالا می‌تواند نتیجه را ارائه دهد.
نخستین رستوران جهان که صرفا با آشپز‌های رباتیکی مجهز به هوش مصنوعی سفارش‌ها را دریافت و اماده می‌کند به زودی در کالیفرنیا افتتاح می‌شود.
کشور هند به دلیل افزایش سیل و خشکسالی تصمیم دارد فناوری هوش مصنوعی را در زمینه پیش‌بینی‌های هواشناسی تقویت کند.
مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) اعلام کرد، به لحاظ تعداد استناد‌های پروانه‌های ثبت اختراع به تولیدات علمی کشور‌های اسلامی، جمهوری اسلامی ایران در جایگاه دوم قرار گرفت.
از آغاز عصر فضا با پرتاب اسپوتنیک ۱ در سال ۱۹۵۷، انسان‌ها بیش از ۱۵۰۰۰ ماهواره را به مدار فرستاده‌اند که بیش از نیمی از آنها هنوز فعال هستند. بقیه آنها پس از اتمام سوخت و پایان عمر مفید خود، یا در جو زمین سوخته‌اند یا همچنان به عنوان تکه‌های فلزی بی‌مصرف به دور سیاره ما می‌چرخند.
ایده محققان جوان کشورمان در حوزه گردشگری ورزشی طلایی شد.
۳