مدیرکل استاندارد استان
مدیرکل استاندارد استان سمنان گفت: نازل های عرضه بنزین، گازوئیل، گاز مایع و سی ان جی در جایگاه های استان بر اساس بازرسی و آزمایش های انجام شده 100 درصد استاندارد است.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان گفت: در راستای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کشور ، دویست دستگاه اتوبوس ساخت شرکت عقاب افشان به این ناوگان تحویل داده شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: 50 کشاورز دامغانی در 15 هکتار زمین کشاورزی، به تولید زعفران مشغول هستند.
سرپرست استانداری:
سرپرست استانداری سمنان گفت: 40 طرح اقتصادی استان با موافقت رئیس جمهوری در سفر کاروان دولت تدبیر و امید به سمنان ردیف بودجه می گیرد.
کارشناس امور منابع آب و مسئول بهره برداری از سد شهید شاهچراغی دامغان گفت: بهسازی مجموعه سد دامغان با تخصیص اعتبار ملی انجام شد.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان از تولید سالانه بیش از 500هزار تن ذغالسنگ در این استان خبر داد .
معاون استاندار سمنان:
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سمنان با بیان اینکه در تلاشیم سمنان را تا پایان فعالیت کاری این دولت به‌عنوان استان بدون بیکار معرفی کنیم، گفت: در جریان سفر دولت بیش از ۱۰۰ پروژه به بخش خصوصی معرفی شد.
وزیر نیرو:
وزیر نیرو گفت: علاج مشکل کم‌آبی تأمین آب جدید نیست؛ بلکه چگونگی مصرف آب‌های موجود اهمیت دارد.
همزمان با سفر رئیس جمهوری؛
مدیر فرودگاه شاهرود گفت: همزمان با سفر رئیس جمهوری به استان سمنان، چندین طرح تکمیل و تجهیز فرودگاه شاهرود به ارزش ۱۱۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
وزیر جهادکشاورزی:
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به روند توسعه گلخانه ها در 6 ماه نخست سال 97، گفت: پیش بینی می شود بیش از سه هزار هکتار گلخانه امسال در کشور احداث شود.
۱۳