روایت یک نوآوری خانوادگی در اوقات فراغت تابستانه
موضوع برمی‌گردد به سوژه اصلی پرونده این هفته کاشانه که به «اوقات فراغت» مربوط می‌شود؛ اوقات فراغت جزو همان مواردی است که می‌توان در آن هم کپی‌برداری هم ایده‌سازی و هم اینکه به صورت دسته‌جمعی دست به کاری نو و جدید زد. 
اوقات فراغت تابستانی و کلیشه‌هایی که باید شکسته شود
آخرین دستاورد تمدن، توانایی انسان در پرکردن هوشمندانه اوقات فراغت است.» براساس این گفته طلایی راسل، واقعاً ما چقدر هوشمندانه و هدفمند به فکر اوقات فراغت تابستانی فرزندان خود بوده‌ایم؟
دکتر مهرداد امیری  روانشناس و استاد دانشگاه: 
اوقات فراغت هم در سال تحصیلی و هم در روز‌های تعطیل و تابستان تعریف می‌شود. ساعت‌هایی که ملزم به انجام کاری نیستیم با اتمام دوران موظف مدرسه، تعطیلی کارمند از ساعت کار و اتمام فعالیت روزانه کارگر اوقات فراغت هم شروع می‌شود که از کار اصلی فارغ شده‌ایم. 
در این مقاله، ما با کمک کفچک، متخصص فروش قاشق چنگال و ظروف آشپزخانه، بهترین چاقوهای غذاخوری ویژه استیک و مرغ را از برندهای معروف و شناخته شده معرفی خواهیم کرد. با در نظر گرفتن عواملی مانند کیفیت استیل، طراحی ارگونومیک، دوام و ارزش خرید، ما کاردهایی را انتخاب کرده‌ایم مناسب صرف غذاهای گوشتی باشند.
در آستانه اول ذی‌الحجه و سالروز ازدواج حضرت  علی (ع) و فاطمه (س) که روز ازدواج نام گرفته است، چه خوب است فکری برای پیداکردن شهامت- مهم‌ترین حلقه گمشده ازدواج-  کنیم. بیایید شهامت تشکیل خانواده را در جوانان خود احیا کنیم.
در وصف امام محمد تقی (ع) که ایام شهادت اوست
نامش «محمد»، کنیه‌اش «ابو جعفر» و معروف‏ترین القاب او «تقی» و «جواد» است. القاب دیگرى همچون زکى، مرتضى، قانع، رضى، مختار، متوکل نیز براى آن حضرت برشمرده‌اند. امام محمد‌تقی (ع) را به بخشش و کرم می‌شناسند و از رو ایشان «جواد» یعنی سخاوتمند و بخشنده لقب گرفته است
زهرا موسیوند، کارشناس ارشد مشاوره خانواده و ازدواج:
باید خانواده‌ها را با اصل موضوع ازدواج و ملاک‌های اصلی آن آشنا کرد. باید آن‌ها را با تبعات منفی و روانی دیر ازدواج کردن آشنا کرد. والدین باید به فرزندانشان جرئت ازدواج بدهند و آن‌ها را نترسانند، چراکه خداوند تضمین کرده است اگر ازدواج کنید من از فضل خودم شما را بی‌نیاز می‌کنم
دکتر فاطمه‌نمازی دبیر انجمن علمی شیعه‌شناسی:
اگر هدف ازدواج را صرفاً جهت رفع این نیاز‌ها بدانیم پس باید خانواده تابع این نیاز‌ها باشد، در ضمن نیازی نیست زن و مرد برای رفع نیاز جنسی با یکدیگر پیمان زناشویی ببندند، می‌توانند زندگی انفرادی و آزاد داشته باشند و فقط برای رفع این نیاز طبیعی با یکدیگر در ارتباط باشند
انتخاب شما که در مورد مراسم نگران هستی با انتخاب من تفاوت دارد. من ترجیح دادم هزینه‌ای برای مراسم نداشته باشم کما اینکه به شخصه و کلاً از نفس برگزاری مراسم عروسی با تشریفات بیزار هستم
آزاده نیاز، دکترای مطالعات زنان و مدرس دانشگاه تهران:
در حال حاضر در مواضع کارشناسی مختلف دائم شاهد تغییر موضع هستیم و هر کدام از زاویه و منظر خود خانواده را می‌بیند در حالی‌که ما باید ببینیم بحث‌های مختلف معطوف به چیست. 
۴۷