اخیراً بانک مرکزی دستورالعمل پرداخت وام ازدواج در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را ابلاغ کرد، پس اگر شما هم متقاضی وام ازدواج هستید و می‌خواهید از چند و، چون آن سر در بیاورید، توصیه می‌کنم حتماً این مطلب را بخوانید.
مقایسه جایگاه زنان در اسلام با اندیشه‌های غربی و پاسخ به شبهات حقوقی پیرامون مسئله زن
از منظر امام (ره)، نماد ارزشمند و بسیار روشن زن در جامعه اسلامی، زنی است که در براندازی رژیم شاه و پس از آن در مراحل تصویب و تثبیت جمهوری اسلامی نقشی ارزنده داشته، حتی انقلاب اسلامی، گاه به نام او و «انقلاب چادرها» نامیده می‌شود.
گفتگو با ریاست انجمن تولیدکنندگان عفاف و حجاب پیرامون وضعیت تولید چادر مشکی در کشور
به رغم آنکه درصد قابل توجهی از بانوان ایرانی محجبه و چادری هستند، اما همچنان پوشش زنان با حجاب ما را چشم‌بادامی‌ها تولید می‌کنند. تنها تولیدات وطنی این کالا به کارخانه حجاب شهرکرد مربوط است که آن هم تنها چیزی حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد از نیاز کشور را تأمین می‌کند
گفتگو با بانوی یهودی دین‌پژوه
حتماً شما هم با راهبه‌های مسیحی مواجه شده‌اید؛ بانوانی که حجابی کامل و پوششی بسیار متین دارند. برای ورود به کنیسه و کلیسا همانند ورود به مسجد احترام ویژه‌ای وجود دارد و هر کس بخواهد وارد این مکان‌های مذهبی شود، به احترام تقدس این مکان‌ها حجابش را رعایت می‌کند
«نگاه‌ها به زندگی طلبگی همیشه افراطی و تفریطی است. توی همان روستا که ساکن بودیم، بعضی‌ها حتی سلام‌مان را جواب نمی‌دادند
گفت‌وگوی «جوان» با رئیس سازمان بسیج جامعه زنان در تبیین بیانات رهبر معظم انقلاب 
حالا دیگر ماجرای کشف‌حجاب‌های سازمان‌یافته مسئله حجاب را فراتر از موضوعی فرهنگی به موضوعی سیاسی تبدیل کرده است؛ موضوعی که البته سوابق تاریخی هم دارد و سقوط اندلس با ترویج فساد و بی‌بندوباری رخ داد.
تبیین تعبیر «حرام سیاسی» از بی‌حجابی در کلام رهبر معظم انقلاب 
مسئله حجاب در جامعه ایران اسلامی یکی از پرچالش‌ترین موضوعاتی است که در دوران پس از انقلاب با آن مواجه بوده‌ایم و به رغم آنکه این مسئله مطالبه‌ای عمومی بود، اما در طول بیش از ۴۰ سالی که از انقلاب می‌گذرد، همواره شاهد تلاش‌های بیگانگان و نظام لیبرالی غرب برای تغییر نظام باور‌های زنان و دختران کشورمان و برداشتن تاج بندگی از سر زنان و دختران ایرانی هستیم. این در حالی است که حجاب در نگاه نخست واجبی شرعی و حکمی فقهی است. با وجود این طی سال‌های پس از انقلاب مواجهه دنیای غرب با این موضوع فقهی و شرعی به شدت سیاسی شده است؛ نکته‌ای که در دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب هم به آن اشاره داشتند و مسئله حجاب را علاوه بر موضوعی شرعی، امری سیاسی دانستند و تأکید کردند: «در مسئله پوشش، حجاب، محدودیتی شرعی و قانونی است نه محدودیتی دولتی و کشف حجاب نیز هم حرام شرعی است هم حرام سیاسی.» 
هر چقدر هم که درباره دنیای زنانه و دغدغه‌های آن صحبت شده باشد، این موضوع همچنان تازگی دارد و مسائل نهان و ناگفته بسیاری را برملا می‌کند. کتاب بانو، نوشته بهناز شاهنده، داستان‌نویس معاصر است. این کتاب با زندگی روزمره و وقایعی آغاز می‌شود که راوی قصه (مریم) تجربه می‌کند.
واکاوی مسئله حجاب در گفتگو با قائم مقام رئیس هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره
بی‌تردید حجاب یکی از بارزترین نماد‌های یک جامعه اسلامی است. یک زن با نوع پوشش خود در یک نگاه ایدئولوژی، جهان‌بینی و سبک زندگی‌اش را معرفی می‌کند. شاید همین مسئله هم کلیدی‌ترین موضوعی است که حجاب را در جامعه ما به یک چالش تبدیل کرده و مسئله حجاب و نوع پوشش به پربسامدترین موضوع در هجمه‌های دنیای غرب علیه جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده و یکی از محوری‌ترین برنامه‌ها در طرح‌های براندازانه علیه کشورمان است که برای اجرایی شدن آن میلیارد‌ها دلار هزینه می‌شود.
روز‌های پایانی سال گذشته لایحه پیشگیری از آسیب‌دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار در دستور کار مجلس قرار گرفت؛ لایحه‌ای که پیشینه آن به بیش از یک دهه قبل بازمی‌گردد و نخستین بار با تأکید مقام معظم رهبری بر تدوین قانونی برای حمایت از زنان در برابر خشونت شکل گرفت.
۹