گفت‌وگوی «جوان» با دکترای فلسفه تطبیقی و استاد حوزوی درباره تبیین مسئله حجاب در جامعه 
حجاب یکی از ارکان فرهنگی و اجتماعی دین مبین اسلام است و اصلاً احکام این حوزه به واسطه آثار فرهنگی و اجتماعی حجاب بنا گذاشته شده است.
گفتگو با مدیر امور بانوان سازمان بسیج هنرمندان پیرامون استفاده از ظرفیت هنر برای تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی 
ابزار هنر به شدت قدرتمند و اثرگذار است و می‌تواند برای ترویج فرهنگ و باور‌ها در اختیار افراد و حاکمیت‌ها قرار گیرد
کتاب زنان عاشورایی؛ نقش زنان در نهضت امام حسین (ع) (از عاشورا تا سقوط امویان)، اثری از زهره یزدان‌پناه‌قره‌تپه است که به بانوان گرامی، شجاع و متخلق به اخلاق علوی و حسینی می‌پردازد.
چرا دانشمندان زن جوان محجبه ما شناخته‌شده نیستند؟!
کم نیستند بانوان ایرانی‌ای که در عرصه‌های جهانی علم و فناوری خوش درخشیده و شهرتی جهانی یافته‌اند؛ زنانی که برخی در غول‌های علم و فناوری دنیا و برخی دیگر در عرصه‌های علمی و گاهی حتی در عرصه‌های سیاسی و کسب کرسی‌های سیاسی برای خودشان نام و نشانی دارند.
تاهانی عامر، زن مسلمان و مهندس محجبه مصری پیش از پیوستن به تیم ناسا، بار‌ها رد شد. مارا زحلکه، نور داهود و مونا عناب از اعضای تیم اتوموبیلرانی دختران فلسطینی با نام خواهران سرعت، با هر برد در مسابقات فراتر از انتظارات ظاهر می‌شوند. ژیزل ماری، روشا نوازنده مسلمان برزیلی با نقاب و برقع ساز می‌زند و مخاطبانش را مسحور می‌کند.
جوان آنلاین از قوانین پوشش در برخی کشور‌های اروپایی گزارش می‌دهد
«عفت و حیا را رعایت کنید! فرار کردن از دست پلیس مُد، غیرممکن است؛ مخصوصا برای زنان و دختران! نمایان بودن اندامی همچون زانوها، شانه‌ها و (..) حتی برای مرد‌ها و کودکان ده‌ها میلیون تومان جریمه به همراه دارد.» لطفا زود قضاوت نکنید؛ این جملات مربوط به لایحه خاصی در ایران نیست؛ بلکه قوانینی است که در ایتالیا، اسپانیا، پرتغال و بخش‌هایی از اروپای شرقی اجرا می‌شود.
ابراهیم خرمی‌مشگانی در کتاب «چرا حجاب؟» به موضوعاتی همچون، معنا و چگونگی حجاب همراه با یادآوری نقش زنان در اجتماع، لزوم، فواید و اثرات رعایت حجاب و پیامد‌های آن، عوامل و عواقب اجتماعی رعایت‌نکردن حجاب، شیوه‌های پیشگیری از بی‌حجابی و شیوه‌های برخورد با بی‌حجابی اشاره کرده است.
واکاوی مسئله حجاب در گفت‌وگوی «جوان» با پژوهشگر حوزه عفاف و حجاب و استاد دانشگاه امام حسین (ع)
حالا دیگر حجاب فقط مقوله‌ای فرهنگی نیست که بتوان با کار فرهنگی آن را در جامعه حل‌وفصل کرد. در حال حاضر مسئله حجاب در جامعه ایران به مقوله سیاسی- امنیتی هم تبدیل شده و بر همین مبناست که مقام معظم رهبری مسئله حجاب را علاوه بر موضوعی شرعی، امری سیاسی دانستند و تأکید کردند: «در مسئله پوشش، حجاب، محدودیتی شرعی و قانونی است نه محدودیتی دولتی و کشف‌حجاب نیز هم حرام شرعی است هم حرام سیاسی.»
گفت‌وگوی «جوان» با مسئول مرکز تحقیقات حقوق زن و خانواده دانشگاه آزاد واحد دامغان
حجاب مقوله‌ای فرهنگی و ترویج فرهنگ حجاب نیازمند کار فرهنگی است، هر چند در این حوزه کم‌کاری‌های زیادی صورت گرفته است، اما در گوشه و کنار کشورمان کم نیستند افرادی که در حوزه ترویج فرهنگ حجاب و عفاف کار‌های قابل قبولی انجام داده‌اند
چرا به عنوان شیعه کمتر به مادران اهل بیت (ع) متوسل می‌شوید؟ چرا از این زنان بسیار اندک صحبت می‌کنید؟ آیا از زندگی و شخصیت آن‌ها چیزی می‌دانید؟ حقیقتاً مردم تا چه حد با شخصیت «سوسن» آشنا هستند؟ این بانوى بزرگوار مادر امام حسن عسکرى (ع) است و در زمانی که فتنه بزرگ برپا شد، نقش مؤثر و مهمی در هدایت شیعیان و دفع بلا داشت.
۷