برای رسیدن به این تجربه نیاز است سراغ سبک و سیره بانوی پاکان و مظهر بندگی و زندگی حضرت زهرا (س) برویم و باید جواب این سؤال را بدهیم که آیا هر کسی می‌تواند سراغ این چشمه زلال و جاری که باعث طهارت جان و روح انسان می‌شود، برود؟ یقیناً دسترسی به این چشمه زلال معرفت نیاز به شرایطی دارد که باید آن را مورد بررسی قرار داد.
سبک زندگی فاطمی را چگونه در امروزمان جاری کنیم؟
حضرت زهرا (س) هشت سال در مکه همراه پدر در اعتلا و پیشرفت اسلام کوشید و در برابر آزار کفار و مشرکان یار و مددکار پدر بزرگوارشان بود. در دره و شعب ابوطالب، سه سال در کنار پدر آن شرایط سخت را تحمل کرد و زمانی که مشرکان، پیامبر (ص) را آزار و اذیت می‌کردند، پیامبر (ص) را دلداری می‌داد و زخم‌های‌شان را مداوا می‌کرد
محمدحسین رجبی‌دوانی، مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام:
فرهنگ فاطمی از ابعاد مختلفی قابل بحث است. از نظر زندگی فردی می‌توان به نقش دختری در خانواده، همسری نمونه در زندگی مشترک، نقش مادری در بارزترین نمونه‌های تربیتی فرزندان و از منظر دیگر به زندگی اجتماعی و سیاسی آن حضرت پرداخت
محمدعلی مجدفقیهی، رئیس شورای علمی مؤسسه نور فاطمه زهرا (س):
حضرت زهرا (س) الگوی برتر تاریخ است و به همین خاطر سرور زنان عالمیان خطاب می‌شوند. واژه الگو برای کسی است که خواهان قرارگرفتن در مسیر است. در این صورت پیامبر اکرم (ص) نیز برای کسی که امید به خدا و آخرت دارد، الگو خواهد بود.
محبوبه قدیانی، فعال فرهنگی و مذهبی حوزه نوجوانان:
ایام فاطمیه فرصتی است تا با دعوت از دختران نوجوان نیمه جنوبی شهر که عموماً از خانواده‌های مذهبی هستند، مشارکت آنان را در برنامه‌های متعدد فرهنگی و مذهبی با محوریت سیره حضرت زهرا (س) جلب کنیم و خوشبختانه شاهد حضور پرشور آنان در این زمینه بوده‌ایم.
محدثه‌السادات حسینی، مداح اهل بیت (ع):
«برای بیان و تعریف زندگی حضرت زهرا (س) به ویژه برای نسل امروز، به گونه‌ای که قابل درک و کاربردی باشد، صرف پرداختن به احادیث و روایاتی که صفات حضرت را بیان می‌کند، کافی نیست، بلکه باید آن صفات را متناسب با نیاز‌های نسل جوان و قشر بانوان و به زبان امروز تبیین کرد.
چادر، حرمت دارد. نه فقط شبه عبایی مشکی که بر سر بیندازیم و خیالمان راحت باشد که محجوب شدیم. به قول مولانا از هزاران یک نفر اهل دل است/ مابقی تندیسی از آب و گل است.
سریال خوش‌ساخت «سرزمین کهن» در رقابت با تولیدات روز صداوسیما؛
سریال «سرزمین مادری» که قبلا با نام سرزمین کهن شناخته می‌شد این روزها در حال پخش همزمان از تلویزیون و تلوبیون است. کاری که کمال تبریزی ۱۵ سال پیش وقتی هنوز فیلمسازی‌اش کاملا سرحال بود ساخت آن را شروع کرد، امروز درحالی پخش می‌شود که امروزه، زمانه و بسیاری از زمینه‌ها فرق کرده‌اند.
دکتر علی زارع از تجربه‌های تحصیل و تأهل همزمان می‌گوید
سال ۹۲ به واسطه معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در کوی دانشگاه تهران با همسرم آشنا شدم. همسرم در رشته علوم تربیتی در دانشگاه علامه در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل و خانواده‌ام در یکی از شهرستان‌های استان فارس زندگی می‌کردند
درس‌هایی که برای زندگی اجتماعی از نان شب واجب‌تر است 
در واقع نظام آموزشی علاقه‌ای به آموزش نحوه رفتار با دیگران ندارد، بلکه بر توانایی ما در به خاطر سپردن آموخته‌ها تمرکز می‌کند. اما در زندگی باید مهارت‌هایی مانند ارتباط با دیگران را نیز آموخت تا زندگی بهتری داشت. این در حالی است که حتی آموزش مهارت‌های اساسی زندگی در مراکز آموزشی، به این مهارت نزدیک هم نمی‌شود. 
۱۷