بقایای گونه جدیدی از بندپایان اولیه متعلق به ۵۰۰‌میلیون سال قبل در کوه‌های راکی کانادا کشف شده است
هواپیمای تحقیقاتی ناسا با خود ابزار‌هایی راداری را حمل می‌کرد تا بتواند عمق ورقه یخی گرینلند و لایه‌های سنگی زیرین آن را ترسیم کند. الکس گاردنر، محقق یخ‌شناس در آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا در این‌باره گفت: «ما در حال مطالعه لایه‌های داخلی یخ بودیم که ناگهان کمپ سنچری را پیدا کردیم، در حالی که در ابتدا نمی‌دانستیم این چه چیزی است.»
سندی اخیراً منتشر شده از یک مرکز معتبر امریکایی که می‌گوید در دسامبر ۱۹۷۹ یعنی حدود ۱۰ ماه بعد از پیروزی انقلاب ما کارتر یک دستوری می‌دهد به سازمان سیا. دستور این است که جمهوری اسلامی ایران را سرنگون کنید...
جف بزوس (خالق و مالک سهام مدیریتی آمازون و جزو ۱۰ ثروتمند جهان) روی این ساعت ۴۲‌میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده است و چه سرمایه‌گذاری‌ای بیهوده‌تر از این؟ 
تمب با «تاء» مضموم و «م» و «ب» ساکن به معنی «تپه» و «تل» و «زمین برآمده» به کار رفته است. در زبان دریانوردان بومی این دو جزیره را «تمب گپ» به معنی «تمب بزرگ» و «تمب مار» می‌نامند. تمب مار را «تمب کوچک»، «تل مار»، «تنب مار»، «طنب کوچک»، «نابیو تنب»، «نبی تنب» نیز خوانده‌اند.  
باید این صحنه را که در زیر می‌آورم بار‌ها و بار‌ها خواند تا به قول نیما، مردم را روشنشان دارد و در لحظات رنج، بی‌پناهی و یأس، جرئتشان بخشد و به اجاق سرد و افسرده‌شان، گرما و امید بخشد تا هرگز برای بهروزی خود و فرزندانشان چشم به بیگانگان ندوزند و در انتظار هیچ «گودو» نباشند!
عازم برج حمود شدم. ماه‌هاست منطقه در محاصره است. کسی نمی‌تواند از منطقه خارج شود. هر روز عده‌ای از مسلمانان در گذار این منطقه کشته می‌شوند. فقر و گرسنگی بیداد می‌کند، شاید ۹۰ درصد مردم، از این منطقه طوفان‌زده گریخته‌اند. شهری بمباران‌شده، مصیبت‌زده، زجردیده. شب و روز مورد تجاوز و بمباران!
 تمدن چین: با فلسفه‌هایی، چون کنفوسیوس‌گرایی و تائوئیسم هنر را به عنوان راهی برای هماهنگی با طبیعت و دستیابی به تعادل درونی می‌بیند. نقاشی‌های سنتی چینی با استفاده از قلم موی نرم و حرکات روان، تلاش می‌کنند روح طبیعت را به تصویر بکشند و ارتباط میان انسان و جهان را به نمایش بگذارند. 
گرچه شهرت سیدضیاء بیشتر بابت شراکت با رضاخان و سپس نخست‌وزیری کوتاه‌مدت اوست، اما در نسبت با فلسطین و در ارتباط با اسرائیل، تاریخ از وی به عنوان یک دلال زمین یاد می‌کند
‏ «جیم جونز» رهبر مذهبی کلیسایی در سان‌فرانسیسکو در دهه ۱۹۷۰ م بود که مردم بسیاری را که دغدغه تغییرات اجتماعی داشتند دور هم جمع کرده و نفوذ عجیبی روی آن‌ها داشت و با وعده برابری سیاه و سفید عده‌ای را به دنبال خود کشید
۲