ارزش بالای هواپیماهای شکاری سرنشیندار برای تکمیل ساختار دفاع هوایی هر کشور حقیقتی روشن است که تجربه گرانبهای هشت سال دفاع مقدس و نیز رصد جنگهای پس از آن در دنیا هم گویای این امر است
فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه با اشاره به جزئیات توقیف نفتکش خارجی حامل سوخت قاچاق گفت: با هوشیاری، دقت عمل، رفتار حرفهای و اقتدار رزمندگان نیروی دریایی سپاه تمام اقدامات غیرقانونی و غیرحرفهای آمریکاییها در خلیج فارس با شکست مواجه و مایه سرافکندگی آنها شده است.
فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه گفت: جمهوری اسلامی ایران در ساخت موشکهای دریاپایه و کروز دریایی در رتبه سوم دنیا قرار دارد که این نشاندهنده پیشرفت ما در این صنایع است.
معاون هماهنگکننده ارتش گفت: باید از غافلگیری فناورانه پرهیز کرد. در این راستا، امروز ارتش ۱۴ فناوری شالودهشکن را در دستور کار خود داشته و برروی آن کار میکند.
به مناسبت روز جهانی هیدروگرافی و همزمان با بیش از 4 دهه فعالیت سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، سامانه بومی سازی شده اطلاعات و نمایش نقشه الکترونیک دریایی (اکدیس) که توسط محققان این سازمان طراحی و ساخته رونمایی شد.
روابط عمومی کل سپاه از دستگیری عاملان شهادت دو تن از پاسداران گمنام امام زمان (عج) سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، هنگام خروج غیرقانونی از کشور در مرزهای شمال غرب توسط سازمان اطلاعات سپاه خبر داد.
فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: دانشگاه هوایی شهید ستاری وارد مرحله ساخت نیازمندیهای نیروی هوایی ارتش شده است و در این حوزه به دستاوردهای بسیار خوبی دست یافته که در آیندهای نزدیک از آنها رونمایی خواهد شد.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه مراسم افتتاح کلانبیمارستان «غدیر» گفت: قرارگاه خاتمالانبیا (ص) ۱۶ بیمارستان دیگر را در سطح کشور در حال ساخت دارد.