وزیر یک چیز می‌گوید رئیس صندوق رفاه یک چیز دیگر
وزیر علوم معتقد است که در قانون بودجه برای توسعه خوابگاه‌های متأهلی تأکید شده، اما ردیفی نیست! در طرف دیگر هم رئیس صندوق رفاه دانشجویان خبر داده که خوشبختانه دولت در بودجه سال ۹۷ برای ساخت خوابگاه متأهلی منابع و بودجه خوبی در نظر گرفته است. با وجود این تناقض، خوشبختانه آمار‌ها از افزایش خوابگاه‌های متأهلی خبر می‌دهد.
میزبانی دانشگاه‌ها از «امور کنسولی»
مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی طی ۴۰ سال گذشته حدود ۳۰۰ استاد را برای برگزاری کرسی‌های زبان و ادبیات فارسی، شرق‌شناسی، ایران‌شناسی و... به کشور‌های مختلف اعزام کرده که تعداد آن جمعاً ۶۰ کرسی بوده است.
تعداد دانشجویان متمول در دانشگاه‌ها افزایش یافته است
یکی از شعار‌های اساسی سیستم آموزشی ما عدالت اقتصادی و اجتماعی بوده که این عدالت مبتنی بر اجرایی شدن عدالت آموزشی است.
متخصصان شیمی می‌گویند هم‌اکنون بسیاری از زیست‌حسگرها، انتقال‌دهنده‌های داده‌ها و پیشرفت‌های تکنولوژیکی مشابه برای نظارت ویژه بر سلامتی «به شکلی خلاقانه در ابعاد بسیار کوچک تولید شده‌اند»، اما به انرژی زیاد و منابع قدرتی نیاز دارند که می‌تواند بسیار حجیم و سنگین باشد.
حالت هوش مصنوعی که به‌عنوان شبکه‌های کامپیوتری یادگیری عمیق شناخته می‌شوند، تا چه باهوش است و این ماشین‌ها تا چه اندازه نزدیک به مغز انسان رفتار می‌کنند؟
طرحی جدید از طرف مسئولان دانشگاه ارائه شده که منتقدان زیادی دارد
ما سال اول تأسیس دانشگاه فرهنگیان ۲۳ هزار نیرو گرفتیم، اما یک سال بعد یعنی در سال ۱۳۹۲، تنها ۱۲ هزار نفر جذب دانشگاه شدند و دلیل این مهم نیز نداشتن فضا عنوان شد، در حالی که ۹۰۰ مدرسه را به بخش خصوصی واگذار کردند و اگر از این تعداد تنها ۵۰ مدرسه را به دانشگاه فرهنگیان می‌سپردند، مشکل کمبود فضا وجود نداشت.
صد‌ها شرکت دانش‌بنیان در اطراف دانشگاه شریف مستقر شدند
ارتباط بین دانشگاه با شرکت‌ها در دانشگاه شریف نزدیک به یک دهه زمان برد. حتی سال‌ها قبل، برخی اساتید مخالف بودند که دانشجویان سال اولی به فکر راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان باشند. در صورتی که باید در همان ابتدای تحصیل، این جهت‌گیری‌ها انجام شود.
دو اردوی متفاوت شریفی‌ها
دوم بهمن‌ماه، گروهی از دانشجویان دانشگاه شریف راهی دو اردوی دانشجویی شدند؛ دو اردوی متفاوت با اهدافی متفاوت.
دانشمندان موفق شدند برای نخستین بار، رگ‌های خونی انسان را در آزمایشگاه پرورش دهند.
۳۴