نگاهی به کتاب «کودکی به تاراج رفته»
اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، سیاست‌های رژیم صهیونیستی در حبس کودکان فلسطینی را مورد بررسی قرار داده است
زنده‌یاد آیت‌الله محمدعلی تسخیری، نمادی از تقریب‌گرایی شیعی
در روز‌هایی که بر ما گذشت، از سالروز رحلت اندیشمند تقریب‌گرا زنده‌یاد آیت‌الله محمدعلی تسخیری عبور کردیم. هم از این روی و در نکوداشت مجاهدات آن بزرگ در ایجاد تفاهم میان مذاهب اسلامی، حالات و مقامات وی را از دریچه خاطرات یاران و همکارانش بازخوانده‌ایم. امید آنکه علاقه‌مندان را مفید و مقبول آید.
«نقش امام خامنه‌ای در مهار فتنه ۱۳۸۸» در آیینه یک پژوهش
اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، نقش حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در شکست فتنه سال ۱۳۸۸ را مورد بازخوانی قرار داده است.
نقش شبکه تی‌پی بدامن در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، در آیینه یک بازخوانی مستند
ایران در سالیان ۱۳۲۰ـ۱۳۲۲، یکی از عرصه‌های مهم رقابت سه قدرت پیروز جنگ دوم جهانی بود. طی دوران ۲۰ساله دیکتاتوری رضاخان، ایران حیطه نفوذ انحصاری بریتانیا قلمداد می‌شد.
«اندیشه اصحاب فرهنگستان علوم اسلامی» در آیینه یک اثر نو انتشار
بـــــــــــرای بسا پژوهندگان ساحت نظری نظام اسلامی، شناخت «اندیشه اصحاب فرهنگستان علوم اسلامی»، می‌تواند جذاب و شوق‌انگیز باشد
سیره فردی و اجتماعی شهید محمدعلی رجایی، در آیینه روایت‌ها و تحلیل‌ها‌
در ۲۹ مرداد ۱۳۵۹ و پس از مدت‌ها چالش، حکم نخست‌وزیری شهید محمدعلی رجایی از طرف ابوالحسن بنی‌صدر رئیس‌جمهور وقت صادر شد. آقای نخست‌وزیر از آن روز، تا هنگامی که در مقام ریاست جمهوری جامه شهادت پوشید، توانست الگویی تراز از مسئول نظام جمهوری اسلامی ارائه نماید. مقال پی آمده درصدد است تا به همین مناسبت، فراز‌هایی از سیره شهید رجایی در این دوره را مورد خوانش و تحلیل قرار دهد. امید آنکه مفید و مقبول آید.
«تأثیر امام خمینی بر سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران» در آیینه یک پژوهش جامع
اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، «تأثیر امام خمینی بر سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران» نام دارد. این پژوهش همانگونه که از نام آن پیداست، نقش بنیانگذار جمهوری اسلامی در شکل‌گیری ماهیت و سمت و سوی سیاست خارجی کشورمان را مورد بازنمایی قرار داده است.
چماق به دستان برانداز، از تابستان ۱۳۳۲ تا پائیز ۱۴۰۱
در نهضت‌های مردمی معاصر و در غیاب مردم، لمپن‌ها یا فواحشِ چماق به دست، میدان‌دار بوده‌اند! این رویکرد در تابستان ۱۳۳۲ آزمون شد و جواب داد، اما در پائیز ۱۴۰۱ جواب نداد. با این همه تاریخ را باید شناخت و از آن درس گرفت و مهم‌تر اینکه، همچنان هشیاری را فروننهاد. مقال پی‌آمده در شرح حال لمپنی است که در بازخوانی ۲۸ مرداد، فراوان از او سخن به میان می‌آید. اگر چه وی در آن روز در زندان به سرمی‌برد، اما اطرافیان و ابواب جمعی‌اش، در کوی و برزن فعال بودند. امید آنکه تاریخ پژوهان و عموم علاقمندان را، مفید و مقبول‌آید.
«جنگ جهانی بر ضد سوریه» نظری بر ابعاد و اهداف
اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، جوانب گوناگون جنگ در کشور سوریه را بازشناسانده است. «جنگ جهانی بر ضد سوریه» توسط صفاء‌الدین تبرائیــــــان، محمد ابراهیم ریاضی، میثم صفری و زیر نظر محمدمهدی اسماعیلی ترجمه شده است.
۲۸ مرداد ۱۳۳۲، پایان رؤیای نهضت ملی ایران در آینه سه اشارت
این حدیث مکرر حرکت‌های اصیل سیاسی است که دشمنان رفته‌رفته به مأیوس ساختن مردم می‌پردازند، صحنه را از آنان خالی می‌کنند و در سکوتی پر از انفعال، با تجهیز عده‌ای از اوباش قداره‌بند، آب رفته را به جوی بازمی‌گردانند. نهضت ملی ایران نیز چنین فرجامی یافت. دشمنان نظام اسلامی در پاییز گذشته، برای ایران هم چنین خوابی دیده بودند که با آگاهی عمومی مردم تعبیر نشد. در سالروز کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ با سه اشارت تاریخی، به بازخوانی آن پرداخته‌ایم. امید آنکه مفید و مقبول آید.
۵۴