«نسبت عدالت و آزادی در منظومه فکری آیت‌الله‌خامنه‌ای» در آیینه یک اثر نوانتشار
که هم‌اینک در مــعــرفی آن سـخـن می‌رود، در نسبت‌سنجی «عـدالت» و «آزادی» در منظومه فکری حـضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به رشته تحریر درآمده است
تسخیر لانه جاسوسی آمریکا ضربه بزرگی به آبرو و حیثیت این کشور بود؛ تصرف سفارتخانه آمریکا در ایران به سایر کشورها فهماند که این کشور جاسوس‌خانه دارد نه سفارتخانه. این واقعه، دست دشمن رو شد و به کشورهای جهان سوم جرات و جسارت داد که اگر آمریکا در کشور آن‌ها جاسوسی می‌کند، می‌توانند آن را تعطیل کنند.
عالمان مجاهد شیعه در ایران و مواجهه با اشغالگری رژیم اسرائیل
ایران امروز، به کانونی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین مبدل شده است. این امر اما، مسبوق به سابقه است و ریشه در دورانی دارد که حکومت اسرائیل در فلسطین تأسیس شد. مقال پی‌آمده درصدد است، تا به پیشینه این امر در کشورمان بپردازد. امید آنکه مفید و مقبول آید.
«آیت‌الله طالقانی و گروه‌های سیاسی» در آیینه یک پژوهش نوانتشار
اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، نسبت عالم مجاهد زنده یاد آیت‌الله سیدمحمود طالقانی را با گروه‌های سیاسی بازخوانده است
یادآوری و تذکار «فضیلت‌های فراموش شده»
اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، شرح حالی از عارف نامور معاصر زنده‌یاد آخوند ملاعباس تربتی به خامه فرزند فرزانه‌اش زند‌ه‌یاد حسینعلی راشد است.
یاد‌ها و یادمان‌هایی از حیات تبلیغی و سیاسی زنده‌یاد حسینعلی راشد
زنده‌یاد حسینعلی راشد، فرزند و تربیت یافته عارف والاقدر معاصر، زنده‌یاد آخوند ملاعباس تربتی بود. جامعه ما او را با اثری به خامه فرزندش –که «فضیلت‌های فراموش شده» نام دارد- می‌شناسد. آخوند دارای مداج والای عرفانی و معنوی بود که پسر در اثر پیش گفته به برخی از آن‌ها اشارت برده است
مهدی هاشمی معدوم از همکاری با ساواک تا شرارت در نهضت‌های آزادی‌بخش
پنجم آبان ماه‌۱۳۶۵، امام خمینی (ره) در پاسخ به نامه مرحوم محمد محمدی‌ری‌شهری، وزارت اطلاعات را موظف به رسیدگی جدی و دقیق به پرونده مهدی هاشمی معدوم و افراد وابسته به او کردند.
روایتی از یک دگردیسی «از مجاهدین تا منافقین»
اثری که هم اینک در معــرفی آن سخن می‌رود، چند و، چون صیرورت سازمان موســــوم به مجاهدین خلق را در گذر دهه‌های متمادی و با اتکا به اسناد نشان می‌دهد.
«پدیده انقلاب اسلامی و موج بیداری جدید» در آیینه یک اثر نوانتشار
اثری که در این مجال به بازنمایی آن پرداخته‌ایم، همانگونه که از نام آن پیداست، به بررسی «پدیده انقلاب اسلامی و موج بیداری جدید» پرداخته است.
«لابی صهیونیستی و سیاست خارجی امریکا» در آیینه یک اثر نوانتشار
اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، همانگونه که از نامش پیداست، «لابی صهیونیستی و سیاست خارجی امریکا» را به عنوان موضوع تحقیق برگزیده است
۱۸