حیات سیاسی شهید محمد منتظری در آیینه یک اثر نوانتشار
صحیفه‌ای که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، در پی ارائه تصویری شفاف از زمانه و کارنامه شهید حجت‌الاسلام والمسلمین محمد منتظری است.
حیات و فرجام ستارخان روایتی از خدعه مشروطه چیان سکولار
فرجام و سرنوشت ستارخان، طرفه حکایتی است و در دل خویش درس‌های فراوان دارد. در مقال پیش آمده و در موسم سالگرد درگذشت او به بازخوانی این فصل از حیاتش پرداخته‌ایم.
اعترافات برخی از سران کشور‌های غربی نسبت به دشمنی کشورهایشان با ایران و ایرانی
کشور استعمارگر انگلیس از مرحله نفوذ تا مرحله سلطه کامل بر دستگاه حاکمه ایران (یعنی از اوایل دوره قاجار تا دوره رضاشاه)، جنایات متعددی را علیه مردم ایران روا داشته است. این جنایات و چپاولگری، گرچه با همراهی عده‌ای از درباریان خائن و جماعتی از منورالفکران غربگرا انجام شد، اما نقش استعمارگران بریتانیایی آنقدر در آن پررنگ است که نویسندگان و پدیدآورندگان آثار پژوهشی و هنری تا سال‌های سال می‌توانند درباره آن به تولید محتوا بپردازند
روایتی نوین از زیست «خوابگردها»
اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، به نیکی نشان می‌دهد که یک سازمان تروریستی تا کجا می‌تواند مرز‌های خیانت و خودفروختگی را درنوردد و با دشمنان قسم خورده تمامیت ارضی کشور خویش به همکاری و دادوستد بپردازد.
«امیراسدالله علم» چاکری که فرجام مخدوم خویش را می‌دید
در بیست‌و‌یکمین روز از آبان ماه ۱۳۴۵، محمدرضا پهلوی امیراسدالله علم را به وزارت دربار برگزید. او در دوره‌ای مهم و تعیین‌کننده از سلطنت شاه، در این سمت قرار داشت و همین نیز موجب شده بود اسرار و آسیب‌های حکومت مخدوم خویش را به نیکی بشناسد
«امام خمینی، گفتمان انقلابی و دولت انقلابی» در آیینه یک اثر نوانتشار
اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، در تبیین اندیشه سیاسی امام خمینی به رشته تحریر درآمده اسـت. عادل رئوف، نویسنده شهیر عرب مؤلف، محمدزمان راستگو مترجم و مرکز اسناد انقلاب ناشر این اثر است
«ایجاد رژیم اسرائیل و واکنش علمای شیعه در ایران و عراق» در گفت‌و‌شنود با محمدحسن رجبی‌دوانی
اولین بار حزب صهیونیت یا صهیونیسم، در فروردین ۱۳۰۰ و تقریباً کمتر از یک ماه بعد از کودتای ۳ اسفند ۱۲۹۹، در ایران اعلام موجودیت کرد. سپس اساسنامه حزب را به دولت دادند که تصویب آن مدتی به طول انجامید. پس از تأیید دولت، شعبی از این حزب در شهر‌های دیگر تأسیس شد.
نظر و گذری بر «خاطرات دکتر شمس‌الدین مجابی»
خاطرات زنده‌یاد دکتر شمس‌الدین مجابی در عداد کتب حوزه تاریخ شفاهی است که مرکز اسناد انقلاب اسلامی به تهیه و انتشار آن مبادرت ورزیده است.
خاطرات فضل‌الله فرخ به مثابه روایتی از انقلاب اسلامی
اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، در بردارنده خاطرات فضل‌الله فرخ از فعالان فرهنگی و مبارزاتی انقلاب اسلامی است.
«زندان، شکنجه‌های ساواک، شکنجه‌های منافقین» در آیینه خاطرات زنده یاد حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر شجونی
از ارتحال عالم مجاهد و خستگی ناپذیر زنده یاد حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر شجونی، هفت سال سپری گشت. هم از این روی و در نکوداشت مبارزات طولانی آن روحانی بصیر با استبداد و استعمار، بخشی از خاطرات وی را - که واگویه‌ای از دوران زندان اوست- مورد خوانش تحلیلی قرار داده‌ایم. روحش شاد و یادش گرامی باد.
۱۶