کتاب درباره سربازی ساده، اما عجیب به نام اشرف مروان است که توانست دل مونا دختر جمال عبدالناصر را برباید؛ عبدالناصر با این ازدواج مخالف بود، چون داماد مقام بلند مرتبه سیاسی نداشت. 
پژوهشی در  «دیدگاه‌ها و مواضع سیاسی و فرهنگی شیخ‌فضل‌الله نوری»
فراموش نکنیم که فضای پژوهش در باب مشروطه و شیخ فضل‌الله را مه غلیظی (به غلظت حدود ۸۰ سال) از تبلیغات مخالفین پوشانده و چهره حوادث آن روزگار در هاله‌ای از پیرایه‌ها، تحریف‌ها و سانسور‌های تاریخی فرو رفته است. 
نگاهی به مجموعه «اسناد اشغال ایران»
بخش زیادی از مطالب جلد اول با عنوان «قحطی و بحران غذایی» درباره کمبود مواد غذایی و قحطی گسترده در ایران و شیوع انواع بیماری‌هاست. گزارش‌های این مجلد بازه زمانی آگوست ۱۹۴۱ تا ژوئن ۱۹۴۵ را دربرمی‌گیرد. 
«نگاهی کوتاه به تاریخچه روشنفکری در ایران» در آیینه یک پژوهش دو جلدی
«کتاب نگاهی کوتاه به تاریخچه روشنفکری در ایران، شرح سرگذشت روشنفکری در دوره معاصر است. روی جلد اول، چوب کبریتی روشن میان دو انگشت و طرح جلد دوم دو چوب قرار گرفته‌اند که در بدو روشن شدن خاموش شده است!
نگاهی به کتاب «شهریور ۱۳۲۰  اسرار حمله متفقین به ایران»
کتاب «شهریور ۱۳۲۰؛ اسرار حمله متفقین به ایران» به قلم محمدقلی مجد و با ترجمه علی‌اکبر رنجبر کرمانی با دستمایه قرار دادن این موضوع، در پی ارائه تصویری برای شناخت دقیق پهلوی اول و دوم است. این کتاب در ۱۵ فصل به وسیله پژوهشکده تاریخ معاصر برای بار نخست در سال ۱۳۹۶ و برای دومین بار در سال ۱۳۹۸ منتشر شده است. 
شکست پهلوی‌ها در شهریور ۱۳۲۰ و «جستار‌هایی در علل مقاومت ملت ایران» در گفتگو با دکتر موسی فقیه حقانی
در اواخر دوره جنگ‌های ایران و روس، قائم مقام و عباس میرزا دریافتند، دربار قصد ندارد به آن‌ها کمک کند، لذا دست به دامان علما شدند و از آن‌ها خواستند که فتوای جهاد صادر کنند. به دنبال این تقاضا فتاوای جهادیه صادر شدند. طبق این فتاوا بر هر مسلمانی واجب بود با کفار روس بجنگد و چنانچه در این جنگ کشته می‌شد، به مقام شهادت می‌رسید. نتیجه این شد که تنها در آذربایجان ۱۰۰ هزارنفر برای مبارزه با روس‌ها بسیج شدند و توانستند همه مناطق از دست رفته را پس بگیرند، اما متأسفانه باز هم عناصر نفوذی این ظرفیت‌ها را از بین بردند و جریان ماسونی و جریان غربگرا مانع از دخالت روحانیت شیعه در امور شدند
مروری بر ترور شخصیت‌ها در ایران به مناسبت سالگرد شهادت شهیدان رجائی و باهنر
سازمان موسوم به مجاهدین خلق از مشهورترین گروه‌های تروریستی ایران است که در سال ۱۳۵۴ مجید شریف واقفی از اعضای خود سازمان را به دلیل نپذیرفتن ایدئولوژی مارکسیسم به‌طرز فجیعی به قتل رساند. این سازمان تروریستی پس از پیروزی انقلاب اسلامی دست به کشتار‌های وسیعی زد و گفته می‌شود ۱۲ هزارنفر را به شهادت رسانده‌است
نگاهی به کتاب «فهم زمانه»  به قلم یعقوب توکلی 
«فهم زمانه» به قلم یعقوب توکلی، به زندگی شهید‌دکتر حمید دیالمه پرداخته است. این کتاب برای اولین بار در سال ۱۴۰۲ به وسیله شرکت چاپ و نشر بین‌الملل منتشر شد. این اثر درباره زندگی و ایستادگی شهید دیالمه در برابر اندیشه‌های لیبرالی است. نویسنده کتاب فهم زمانه سعی کرده تا یک جوان دانشگاهی را از عمق جریان حق و باطل و شوق بی‌بدیل او برای احیای اندیشه‌های شیعی به خواننده معرفی کند. 
در توصیف «وقتی مهتاب گم شد»
وقتی مهتاب گم شد قبل از آنکه شرح زندگی علی خوش‌لفظ باشد، روایتی عینی از یک واقعه تاریخی است که موجب شد سرنوشت خیل وسیعی از مردمان ایران تغییر کند.
یاد‌ها و یادمان‌هایی به قلم «سفیر ایران»
او شد سفیر ایران، یا بهتر بگوییم سفیر اسلام در قلب‌کشور فرانسه. بانویی محجبه و شاید کمی متفاوت از همسالان و همکلاسی‌های خود که برای تکمیل تحصیلاتش در رشته طراحی صنعتی، برای مدتی ایران را به مقصد فرانسه ترک می‌کند و اینگونه خاطرات سفیر آغاز می‌شود
۱۴