دومین مناظره انتخاباتی بین مسعود پزشکیان و سعید جلیلی دو نامزد راه‌یافته به مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با محور موضوعات اقتصادی شامگاه سه شنبه ۱۲ تیر برگزار شد.
سومین مستند انتخاباتی سعید جلیلی، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری سه شنبه (۱۲ تیر ۱۴۰۳) از شبکه یک سیما پخش شد.
سومین مستند انتخاباتی مسعود پزشکیان با روایت پرویز پرستویی، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری سه شنبه (۱۲ تیر ۱۴۰۳) از شبکه یک سیما پخش شد.
بهادری جهرمی در پاسخ به پرسشی در مورد فساد چای دبش: در خصوص فساد چای دبش که دو سال پیش رخ داده، بارها جرایم و فساد آن تشریح و گفته شده که دولت ابتدا گزارش‌دهنده بوده و بلافاصله قوه قضائیه وارد شده و پرونده شکل گرفته و در حال پیگیری است؛ با این وجود در این چند روز و با فضای انتخاباتی کشور، یک تیکه ۲۰ ثانیه‌ای از توضیح تفصیلی بنده که در مقام توضیح تفاوت جرم اختلاس و جرم عدم رفع تعهد ارزی است به گونه‌ای تقطیع می‌شود که القا کنند مدعی شدیم در این خصوص فسادی رخ نداده! این دست تحریف‌ها و دروغ‌گویی‌ها باعث می‌شود که ما از مسیر اخلاق فاصله بگیریم و دو قطبی ایجاد شود. نتیجه این است که از ظرفیت‌ها نمی‌توان خوب بهره‌برداری کرد و مولفه قدرت حاکمیت و قدرت اجتماعی ما کاهش بیابد.
نخستین مناظره انتخاباتی بین مسعود پزشکیان و سعید جلیلی دو نامزد راه‌یافته به مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با محور موضوعات سیاسی و فرهنگی شامگاه دوشنبه ۱۱ تیر برگزار شد.
نخستین قسمت از ویژه برنامه «سیدالشهدای خدمت» با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس‌ جمهور که به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله رئیسی تهیه شده است، از شبکه یک سیما پخش شد.
بهادری جهرمی، سخنگوی دولت: کرسنت و دبش دو نمونه از دو برخورد متفاوت دولت‌ها در برابر فساد است. در کرسنت که چندین برابر چای دبش فساد صورت گرفته است هم اموال مردم تضییع شد و هم مسببان از آن دفاع کردند و حتی در برابر رسیدگی نهادهای نظارتی مقاومت کردند. در فساد دبش هم معادل ریالی ارز تخصیص داده شده دریافت شد و هم در زمان کوتاه تقریبا معادل تمام فساد(تفاوت نرخ ارز)، اموال از این شرکت شناسایی و توقیف شده است و دولت خود شناسایی کننده و گزارش دهنده این فساد برای برخورد قضایی بوده است.
براساس آمارهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سرمایه‌گذاری خارجی در کشور از ابتدای دولت سیزدهم ۱۸ برابر افزایش داشت و تا پایان سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۵۶ میلیون دلار رسید.
گروهبان یکم مرزبانی، ابراهیم مرمزی هنگام انتقال صندوق آرای انتخابات ریاست‌جمهوری در منطقه جَکیگور مورد حمله تروریست‌های مسلح قرار گرفت و به همراه سرباز وظیفه فرهاد جلیل به شهادت رسیدند.
۱۶