مدیر امور سینماهای جشنواره فیلم فجر، سینماهای مردمی سی‌وهفتمین دوره این رویداد سینمایی را معرفی کرد.
امسال پیش از آغاز جشنواره فیلم فجر برخلاف سال‌های گذشته که صحبت بر سر انتخاب یا عدم انتخاب برج میلاد به عنوان کاح جشنواره بود، ذهن‌های برخی از اهالی رسانه به دو قطب مجوز دار و بدون مجوز هدایت شد به طوری که برخی از رسانه‌های یارانه بگیر و وابسته به نهاد‌های قدرت با اتشار بیانیه‌ای خواستار جلوگیری از ورود رسانه‌های مستقل شدند، اتفاقی که با استقبال روابط عمومی جشنواره مواجه شد و این به عنوان سر لوحه کار جهت مقابله با رسانه‌های مستقل در دستور کار قرار گرفت.
فیلم سینمایی «کاتیوشا» امروز دوشنبه ۱۷ دی‌ماه در شبکه نمایش خانگی توزیع شد.
گفت و گو با کارگردان «قلاده های طلا»:
کارگردان فیلم قلاده های طلا گفت: خانم زارعی زنگ زد و گفت: «من دوست دارم با شما کار کنم و فیلمنامه هم خیلی خوب است، اما مرا اذیت می‌کنند و روی اعصابم راه می‌روند. اگر اجازه بدهید من نیام».
نقد خسرو معتضد بر فیلم «طبیب»
خسرو معتضد در نقد و بررسی فیلم «طبیب» بیان کرد: این فیلم بر اساس کتابی ساخته شده که می‌خواهد بگوید ایرانی‌ها و شرقی‌ها داخل آدم به حساب نمی‌آیند و اگر ابن سینا نیز در دنیا شهرتی به دست آورده، به وسیله یک پزشک جوان انگلیسی است.
یادداشت همسر مدیر کل سابق صداوسیمای کیش درباره حواشی این شبکه
فاطمه حائری، همسر علیرضا نجابت، طی یادداشتی در صفحه اینستاگرام خود، پرسش‌هایی را درباره حواشی فیلم پخش شده در شبکه استانی کیش مطرح ساخت و این اتفاق را برنامه‌ای از پیش تعیین شده دانست. حائری در اینستاگرام خود با یاد پدرش آغاز کرده است. متن کامل یادداشت وی در ادامه آمده است.
دبیر علمی جشنواره شاهد از استقبال گسترده از بخش ویژه پرده خوانی در جشنواره ملی تئاتر شاهد خبر داد.
پیکر ناصر انتظاری صدابردار سینمای ایران با سخنرانی هنرمندانی، چون بهمن اردلان، همایون اسعدیان، فریدون جیرانی، ستاره اسکندری، حسن زاهدی و... بدرقه شد.
مدیر مرکز هنر‌های نمایشی در گفت‌وگو با «جوان آنلاین»:
شهرام کرمی مدیر مرکز هنر‌های نمایشی در پاسخ به سوال خبرنگار «جوان آنلاین» مبنی بر اینکه آیا نمایش «هفت شهر عشق» از سوی مرکز هنر‌های نمایشی توقیف شده است یا خیر، گفت: «توقیف این نمایش هیچ ربطی به مرکز هنر‌های نمایشی ندارد»
یادداشت تحلیلی «پرویز امینی» درباره تازه‌ترین اثر «اصغر فرهادی»
استاد دانشگاه تهران در یادداشت خود آورده است: «فیلم فرهادی، تقابل بین پاکو و آلخاندرو را نشان می‌دهد. آلخاندرو از خدا و مذهب و کلیسا نمایندگی می‌کند و از طرف دیگر پاکو نماینده کسی است که به خدا و کلیسا و مذهب اعتقادی ندارد.»
۲۹