رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: همزمان با ششمین روز از هفته دولت 41 پروژه مهم زیربنایی و کشاورزی در استان اردبیل با حضور مسئولان استانی و شهرستانی بهرهبرداری شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار تولیدکنندگان و بخش صنعت در استان اردبیل قرار گرفته است.
استاندار اردبیل گفت: در تحقق شعار سال ۲۴۴ واحد راکد در بخش کشاورزی و صنعتی استان اردبیل احیا شده و با ازمیان برداشتن موانع و مشکلات پیش رو احیای این واحدها باید به تقویت نظام اشتغال کمک کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در دو سال اخیر نرخ رشد صنعتی استان اردبیل به ۴.۷ دهم رسیده که در این زمینه همچنان حرکتها به سمت تبدیل استان اردبیل به یک استان صنعتی است.
عضو هیئت رئیسه و دبیر کمیسیون ویژه جهش تولید مجلس گفت: امسال تاکنون ۳ هزار و ۵۰۰ تن گندم خریداری شده که با پیشبینی خرید ۱۵۰ هزار تن نسبت به سال گذشته به خاطر خشکسالی با کاهش مواجه هستیم.
استاندار اردبیل گفت: برای تکمیل و راه اندازی پروژه پایاب سد خداآفرین ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که با کمک نمایندگان استان بدنبال تامین این منابع اعتباری هستیم.