کد خبر: 981648
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۰
سرهنگ زهرایی گفت: بسیج به عنوان یک ظرفیت انسان ساز به دنبال شناسایی و توانمندسازی نیروی طراز انقلاب اسلامی است در تمامی عرصه‌ها باید تهدید‌ها را فرصت تبدیل کند.
به گزارش جوان ‌آنلاین به نقل از خبرگزاری بسیج، سرهنگ پاسدار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی در مراسم انعقاد تفاهم نامه سازمان بسیج سازندگی و صندوق نوآوری و شکوفایی امید صبح امروز شنبه ٢٣ آذرماه در محل سازمان بسیج سازندگی برگزار شد و گفت: امروز رویکرد به اقتصاد بر مبنای مردم پایه کردن و نقش آفرینی حداکثری مردم به عنوان یک ضرورت برای انقلاب اسلامی معنا می‌شود. به این واسطه که در تمام بزنگاه‌های انقلاب چه در دفاع مقدس، جنگ فرهنگی و همچنین جنگ اقتصادی که برای مقابله با آن نیاز به مدیران کارآمد داریم هر جا که از مردم یاری خواستیم و به آن‌ها نقش داده شده و مردم وارد عرصه شدند، انقلاب اسلامی در آن‌ها موفق بوده است.

او ادامه داد: همواره در موقعیت‌هایی که مردم در آن‌ها حضور داشته‌اند، انقلاب اسلامی از آن بهره برده است. نمونه آن هم در اغتشاشات اخیر بود که حداکثر ٧٢ مردم وارد عمل شدند و با بصیرت خود قائله را خاموش کردند. این در حالی رخ داد که همگان از تنگنای معیشتی مردم با خبر هستند و هیچ یک از مسئولین نمی‌تواند کوتاهی‌هایی که در این زمینه صورت گرفته را انکار کند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی در ادامه با بیان اینکه برخی افراد در بدنه دستگاه‌های اجرایی به اقتصاد نگاه لیبرالی دارند، اظهار کرد: این افراد به اقتصاد لیبرالی معتقد هستند و هیچ اعتقادی به اقتصاد خرد و مولد که در خانه‌های و روستا‌ها توسط مردم اداره می‌شود، ندارند. این تفاوت نگاه و رویکرد‌ها باعث می‌شود که مردم خود را از نقش آفرینی در این عرصه دور می‌دانند. بسیج به عنوان یک ظرفیت انسان ساز به دنبال شناسایی و توانمندسازی نیروی طراز انقلاب اسلامی است در تمامی عرصه‌ها باید تهدید‌ها را به فرصت تبدیل کند. این فعالیت‌ها در عرصه بیکاری و جنگ اقتصادی با حضور مردم ادامه داشته باشد.

او افزود: البته ویترین کار ما در بسیج سازندگی یعنی آنچه که مردم مشاهده می‌کنند فعالیت‌های گروه‌های جهادی در محرومیت زدایی و در عرصه اقتصاد مقاومتی است. البته بسیج سازندگی به دنبال شناسایی افراد طراز انقلاب و با شاخصه‌های انقلابی گری و روحیه جهادی است.

زهرایی گفت: در بحث اقتصاد مقاومتی و در تکمیل زنجیره ارزش که موجب مولد شدن مردم خواهد شد را آغاز کرده است که کمک به مردم در تسهیل گری برای ایجاد و راه اندازی صندوق‌های مردم یار و اشتغال راست. مردم تاکنون حدود ١۴ هزار و ۵٠٠ صندوق قرض‌الحسنه مردم یار را تأسیس کردند که بسیج فقط نقش تسهیل گری را در آن برعهده داشته است.

او افزود: تمامی افرادی که در تأسیس این صندوق‌ها نقش داشته اند از مردم عادی بودند و بسیج تنها وظیفه آموزش آن‌ها را برعهده داشته است. از ١۴ هزار و ۵٠٠ صندوق بیش از ۶۵٠ هزار نفر عضو دارد که گردش مالی آن در حدود ٨٠ میلیارد تومان تخمین زده می‌شود. مردم در این صندوق‌ها در حدود ٣۵ هزار فقره تسهیلات به یکدیگر ارائه کردند و ٢٧ هزار شغل غیرپایدار ایجاد شده است. البته در حدود ۶ میلیارد تومان از سوی خیرین تامین شده است. بسیج سازندگی هم در این زنجیره نقش تسهیل گری را عهده دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار