سرويس ايران جوان آنلاين: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از برنامهریزی برای افزایش تولید شیر خام در کرمانشاه به ۵۰۰ هزار تن خبر داد.
بهرام خانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه جایگاه استان را در حوزه تولید شیر و فرآوردههای لبنی در کشور خوب ارزیابی کرد و گفت: هدفگذاری شده تا سه سال آینده تولید شیرخام استان به ۵۰۰ هزار تن برسد. این مسئول با بیان اینکه سرانه مصرف شیر بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ کیلوگرم در سال است، افزود: نیاز سالانه استان کرمانشاه به شیر بین ۲۲۰ تا ۲۳۰ هزار تن است. وی با بیان اینکه سال گذشته ۳۳۶ هزار و ۵۰۰ تن شیر خام در استان تولید شده گفت: برآورد میشود امسال میزان تولید شیر خام در استان به ۳۵۰ هزار تن برسد. خانی اضافه کرد: مازاد تولید شیر خام استان به صورت شیر یا دیگر فرآوردههای لبنی به استانهایی مثل خوزستان، همدان و... فرستاده میشود. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: در استان کارخانههای مطرح تولید محصولات لبنی داریم که حتی به خارج از کشور هم محصول صادر میکنند. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تحقق افزایش تولید شیر در استان را در گرو توسعه واحدهای پرورش گاوشیری در کنار تکمیل ظرفیت واحدهای موجود و بازگرداندن واحدهای غیر فعال به چرخه تولید عنوان کرد و افزود: در این راستا اصلاح نژاد گاوشیری صنعتی و نیمه صنعتی و ایجاد و توسعه واحدهای پرورش گاومیشی در استان دنبال میشود.