کد خبر: 483358
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۱ - ۲۰:۱۴
رادیو فردا نوشت:

به گزارش خبرگزاری فرانسه به نقل از روزنامه سعودی «الشرق الاوسط»، یاسر علی، سخنگوی محمد مرسی، با اشاره به این‌که مصر برنامه «فوری‌» برای برقراری دوباره روابط با ایران ندارد، گفته است: «مسئله از سرگیری روابط دیپلماتیک مصر و ایران در حال حاضر مطرح نیست.»

در عین حال روزنامه «الاهرام» مصر نیز گزارش کرده است که سفر نهم شهریورماه محمد مرسی به ایران «تنها چهار ساعت» به طول می‌انجامد، مدت زمانی که به گفته این روزنامه برای واگذاری ریاست دوره‌ای اجلاس عدم تعهد به ایران «کافی است».

در سه سال گذشته مصر ریاست اجلاس عدم تعهد را بر عهده داشت و حال قرار است ایران از شهریورماه امسال به مدت سه سال عهده‌دار ریاست این اجلاس باشد.

روزنامه «الاهرام» ضمن تأکید بر اقامت «چهار ساعته» محمد مرسی در تهران، تأکید کرده است که محمد مرسی در بازگشت از سفرش به چین در تهران توقف می‌کند. سفر چین نخستین سفر بین‌المللی محمد مرسی در مقام ریاست جمهوری به شمار می‌رود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار