کد خبر: 1051760
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۶
در دهه کرامت، خط تولید واکسن کرونای «فخرا» با مشارکت آستان قدس رضوی و وزارت دفاع افتتاح می‌شود.
سجاد مرسلي
قائم مقام تولیت آستان قدس‌رضوی با اعلام اینکه خط تولید واکسن کرونای «فخرا» با مشارکت آستان و وزارت دفاع در دهه کرامت افتتاح خواهد شد، گفت: آستان قدس‌رضوی از ابتدای شروع کرونا در کشور تاکنون، تنها مجموعه‌ای بوده که فراتر از پروتکل‌های بهداشتی برنامه داشته و اقدامات گسترده‌ای برای رفاه حال زائران انجام داده که مورد تأیید وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا قرار گرفته است.
دکتر «مالک رحمتی» ادامه داد: طی یک سال گذشته اقداماتی همچون تولید ماسک و مواد ضدعفونی در دستور کار شرکت‌های زیرمجموعه آستان قدس قرار گرفت و در شرایط کنونی نیز که مهم‌ترین مطالبه و نیاز مردم عزیز کشورمان، تأمین واکسن کروناست، آستان قدس رضوی پای کار آمده تا با پشتیبانی از تولید داخلی واکسن، در کنار مردم باشد و برای رفع دغدغه آن‌ها تلاش کند.
وی افزود: در این راستا همزمان با دهه کرامت، فاز سوم بالینی و تولید صنعتی واکسن فخرا با مشارکت وزارت دفاع و شرکت داروسازی ثامن با نظارت وزارت بهداشت آغاز خواهد شد و امیدواریم در کنار واکسن کوو برکت که اولین واکسن داخلی و پیشتاز در کشور است، بتوانیم در تولید انبوه واکسن فخرا به عنوان یکی دیگر از واکسن‌های داخلی اقدام مؤثری داشته باشیم و آرامش و آسایش را برای مردم عزیز کشورمان به ارمغان آوریم.
رحمتی افزود: طبق این سیاست‌ها، محور همه فعالیت‌ها ما در آستان قدس‌رضوی، حرم مطهر‌رضوی و خدمت به زائران حضرت رضا (ع) است که بر همین اساس در ساختار جدید، مدیریت عالی حرم پیش‌بینی و سیاست‌های مربوط به این حوزه نیز تدوین و ابلاع شده است.
وی، بنیاد بهره‌وری موقوفات را از دیگر مجموعه ایجاد شده بر اساس ساختار جدید معرفی و اظهار کرد: در کنار ایجاد مدیریت عالی حرم مطهر، با این اعتقاد که هر چه در آستان قدس‌رضوی وجود دارد از مردم و بر پایه وقف و نذر آنهاست، بنیاد بهره‌وری موقوفات شکل گرفته تا بتوانیم بهترین بهره‌وری را از موقوفات حضرت رضا (ع) داشته باشیم و بهره آن را برای توسعه خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران مورد استفاده قرار دهیم، ضمن آنکه این رویکرد علاوه بر افزایش رضایتمندی مردم، منجربه ترویج سنت حسنه وقف و بیشتر شدن موقوفات نیز خواهد شد.
فعالیت‌های آستان قدس با رویکرد مشارکت
قائم مقام تولیت آستان قدس، بنیاد کرامت را جزو مجموعه‌های ایجاد شده طبق ساختار جدید معرفی کرده و گفت: وظیفه ذاتی آستان قدس رضوی، کمک به محرومیت‌زدایی در کشور است که ذیل وظایف بنیاد کرامت رضوی تعریف شده و به اقدامات گسترده‌ای در اقصی نقاط کشور و حمایت از محرومان و آسیب‌دیدگان بلایای طبیعی منجر شده است. رحمتی همچنین با اشاره به ایجاد سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس‌رضوی، ادامه داد: امروز نیازمند گفتمان و تمدن نوین ایرانی اسلامی هستیم و آستان قدس‌رضوی نیز باید حتماً در این کار مهم ایفای نقش کند، بر همین اساس طبق تأکید تولیت معزز آستان قدس، سازمان علمی و فرهنگی تشکیل شده تا با در اختیار داشتن امکانات و ظرفیت‌های ۱۲ مجموعه از جمله دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دانشگاه امام رضا (ع)، بنیاد پژوهش‌های اسلامی، مؤسسات فرهنگی و مراکز چاپ و نشر، به توسعه این گفتمان کمک کند.
به گفته این مسئول فرهنگ رضوی و معارف الهی و قرآنی نیاز امروز بشریت است و می‌توان با معرفی اقدامات و فعالیت‌های آستان قدس به عنوان یک الگو و موفق، در این عرصه نقش آفرینی کرد.
رحمتی به یکی از برنامه‌های الگو و معیار در آستان قدس‌رضوی نیز اشاره کرد و گفت: باور داریم نکته کلیدی در فعالیت‌ها و اقدامات، مشارکت دادن مردم در کارهاست بر همین اساس معتقدیم تمام فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی، خدمت‌رسانی و علمی آستان قدس فقط با حضور و مشارکت مردم معنا خواهد داشت و به نتیجه می‌رسد.
وی تصریح کرد: مصداق این رویکرد، تهیه ۸۸۸ هزار بسته معیشتی در راستای اجرای مطالبه رهبر معظم انقلاب و طرح مؤاسات است که به راهبری آستان قدس و مشارکت مردم به ثمر نشسته و در دهه کرامت به طور کامل اجرا می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار