کد خبر: 1025136
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
آمار‌های گمرک روسیه نشان می‌دهد که صادرات نفت این کشور ۸ درصد کاهش داشته، وزیر نفت این کشور با تردید می‌گوید تا سه سال آینده صادرات به سطح قبل از شیوع کرونا برخواهد گشت.

سرویس اقتصادی جوان آنلاین: براساس آمار‌های گمرک روسیه، میزان صادرات نفت خام این کشور در فاصله ماه‌های ژانویه تا آگوست ۸ درصد کاهش داشته است.

براساس این گزارش، اکثر دوره‌های ماه آگوست، روسیه پایبند به تعهدات توافق اوپک پلاس برای کاهش عرضه نفت به بازار بوده است. البته استثنائاتی هم وجود داشته مثلا ماه مارس و اوایل ماه آوریل کامل متعهد به این تعهدات نبوده است و این مربوط به زمانی می‌شود که روسیه و عربستان در مورد چگونگی عرضه نفت در بازار اختلاف نظر داشتند، چرا که تقاضا به واسطه شیوع بیماری کووید ۱۹ کاهش یافته بود.

کاهش عرضه نفت روسیه از ماه می ۲۰۲۰ روند کاهشی داشته که به نظر می‌رسد بسیار کمتر از توافق اوپک شده بود. میزان صادرات نفت خام روسیه از نظر ارزشی هم به دلیل کاهش قیمت نفت افت کرده است.

براساس آمار‌های گمرک روسیه، در فاصله ماه‌های ژانویه تا آگوست ارزش صادرات نفت روسیه نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۸.۹ درصد افت کرد که معادل ۴۸.۸ میلیارد دلار است.

در حال حاضر اقتصاد روسیه از تبعات ناشی از افت قیمت نفت رنج می‌برد. درآمد نفت روسیه به خاطر کاهش قیمت این ماده خام افت کرده است.

الکساندر نواک وزیر انرژی روسیه هفته گذشته در پارلمان این کشور اعلام کرد به دلیل محدودیت‌های توافق اوپک پلاس، صادرات نفت ۱۶.۴ درصد کمتر از سال ۲۰۱۹ خواهد شد.

نواک همچنین با بیان اینکه تا سال ۲۰۲۳ میزان صادرات نفت این کشور به سطح قبل از شیوع بیماری کووید ۱۹ خواهد رسید، گفت: پیش‌بینی می‌شود تولید نفت خام در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته باشد.

نواک همچنین هرگونه افزایش صادرات در سه سال آینده را منوط به میزان تقاضا در بازار‌های جهانی و قرارداد توافق کاهش نفت اوپک پلاس دانست.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه هم هفته گذشته اعلام کرد حتی در صورت کاهش بیشتر نفت از سوی اوپک پلاس، از توافق با کشور‌های صادرکننده نفت خارج نخواهد شد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار