کد خبر: 1023818
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۹
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در واکنش به پایان یافتن تحریم‌های تسلیحاتی شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران تاکید کرد که این رژیم باید قوی‌تر شود.
بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در واکنش به پایان تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران گفت: با پایان یافتن تحریم‌ها ما باید قوی‌تر شویم و عزم‌مان را از قبل بیشتر کنیم. ایران هیچگاه فقط مشکل اسرائیل نبوده بلکه در جایگاه اول و بیشتر از همه مشکلی منطقه‌ای و جهانی است.
وی در ادامه مدعی شد که از رژیم صهیونیستی از اشاعه هسته‌ای و تسلیحاتی توسط ایران جلوگیری خواهد کرد و گفت: همه کشور‌های جهان باید این تلاش مهم را انجام دهند.
به گزارش ایسنا، بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱، بر مبنای دوره‌های زمانی پنج، هشت و ده ساله پس از تاریخ قبول توافق برجام از تاریخ ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ که برابر با ۲۷ مهرماه ۱۳۹۹ است، سال پنجم قبول توافق برجام محقق خواهد شد و بر همین مبنا در این تاریخ دو تحول مهم "لغو محدودیت‌های تسلیحاتی ایران" و "لغو محدویت‌های مسافرتی برخی اشخاص حقیقی" ایران اتفاق می‌افتد.
وزارت خارجه کشورمان نیز در بیانیه‌ای در همین رابطه اعلام کرد: لغو محدودیت­‌های تسلیحاتی و ممنوعیت­ مسافرتی بگونه­‌ای طراحی شده است که خودکار بوده و به هیچ اقدام دیگری نیاز ندارد. این مهم پس از مذاکرات نفس‌گیر و با پیش‌بینی دقیق از امکان نقض تعهد از سوی یک یا چند طرف دیگر برجام به دست آمد. همین روش برای پایان محدودیت‌های موشکی در سال ۱۴۰۲ (۲۰۲۳) و نیز پایان کامل پرونده هسته‌ای در شورای امنیت در سال ۱۴۰۴ (۲۰۲۵) هم پیش‌بینی شده است.
بنابراین، از امروز، جمهوری اسلامی ایران می‌­تواند هرگونه سلاح و تجهیزات لازم را، از هر منبعی، بدون محدودیت قانونی و صرفاً براساس نیاز‌های دفاعی خود تهیه کند و همچنین می‌­تواند بر مبنای سیاست­‌های خود تسلیحات دفاعی صادر کند. در اینجا باید این نکته مورد تاکید واقع شود که سنگ بنای سیاست خارجی ایران رد سلطه و فشار در هر شکل آن است. از این رو، تحمیل هرگونه محدودیت در هر زمینه­‌ای – از جمله مالی، اقتصادی، انرژی و تسلیحاتی – هیچگاه از جانب ایران به رسمیت شناخته نشده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار