کد خبر: 1011860
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۱
معاون بهبود تولیدات دامی خراسان رضوی ؛
تولید مرغ در استان در مرداد ماه افزایش می یابد.

معاون بهبود تولیدات دامی خراسان رضوی با بیان این مطلب اظهار داشت: بررسی سامانه آماری جوجه ریزی مرغداری های استان در تیر ماه نشان می دهد نزدیک به 2 میلیون جوجه ریزی بیشتر از ماه قبل صورت گرفته و لذا عملکرد تولید مرغ استان در مرداد ماه 5 هزارتن بیشتر از تیرماه خواهد بود لذا توصیه به مصرف کنندگان مرغ اینکه از دهم مرداد ماه به بعد حتما به مصرف مرغ و توسعه سرانه مصرف در سبد غذایی گوشت سفید توجه داشته باشند و توصیه به مرغداران عزیز که حتما سقف ظرفیت جوجه ریزی و تقویم مناسب تولید را رعایت نماید تا به مشکل زیادی عرضه مرغ و ضرر و زیان ناشی از آن مشابه ابتدای سال 99 و به علت بحران ناشی از کرونا دچار نگردند.


مجید جعفری افزود: استان خراسان رضوی توان تولید 240 هزار تن گوشت مرغ در سال در بیش ازیک هزارو 350  واحد تولیدی استان را دارد ولی به لحاظ پایین بودن سرانه مصرف این محصول پروتئینی در استان در حد 170 تا 180 هزار تن در سال تولید انجام می شود و برنامه توسعه تولید در حد 30 هزار تن در سال (علاوه بر تولید سال قبل)به منظور توسعه صادرات در برنامه جهش تولید بخش طیور گوشتی استان قرار گرفته است.
وی ادامه داد: سامانه های نظارت بر کیفیت و بهداشت تولید مرغ استان کاملا فعال و در حال انجام وظیفه بوده و مراحل تولید مرغ از ابتدا تا انتهای تولید توسط کارشناسان ناظر فنی نظام مهندسی کشاورزی و همچنین ناظرین بهداشتی سازمان نظام دامپزشکی کاملا کنترل گردیده و رسیدن به ضریب تبدیل مناسب 1.9 در این عرصه تولید و کاهش شدید تلفات در طی دوره نشان از پرورش مناسب بدور از مخاطرات و بیماریها و کاهش شدید نیاز به درمان و عدم استفاده از داروهای شیمیایی و آنتی بیوتیک ها می باشد و صادرات بیش از 15 هزار تن مرغ به سایر کشور ها در سال قبل گواه بر کیفیت تولید در این بخش است.
این مقام مسئول گفت: افزایش راندمان تولید در واحدهای مرغداری استان با استفاده از توسعه مکانیزاسیون، بهبود تغذیه صنعتی و افزایش پوشش زنجیره های تولید در برنامه های سال 99 مدیریت طیور جهاد کشاورزی استان بوده و در حال حاضر از تعداد 7 میلیون جوجه ریزی استان در ماه ،  1.5 میلیون جوجه ریزی تحت پوشش 5 زنجیره تولید مرغ استان می باشد و در طی برنامه 5 ساله پوشش کامل جوجه ریزی استان در غالب زنجیره تولید مد نظر است با ایجاد این زنجیره ها عوامل واسطه گری در صنعت به حداقل رسیده و بر اساس نتایج بدست آمده فاصله قیمت تمام شده مرغ در مرغداری تا قیمت خرید گوشت مرغ در بازار را به کمترین میزان ممکن می رساند.
معاون بهبود تولیدات دامی خراسان رضوی یادآور شد: حلقه های زنجیره تولید مرغ گوشتی شامل واحد مرغ مادر، جوجه کشی، مرغداری، کشتارگاه ، تولید خوراک طیور و بسته بندی و صادرات و عرضه مرغ می باشد که با مالک بودن حداقل سه حلقه از این حلقه ها و قرارداد با دیگر حلقه ها، شرکتها می توانند مجوز زنجیره اخذ نمایند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار