گزارش خبری مجلهی معتبر ساینس از دادگان مقالات رترکت شده نشان می دهد که در بین کشورهایی که از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۶، حداقل ۱۰۰ هزار مقاله منتشر کردهاند، بیشترین نسبت مقالات رترکت شده متعلق به ایران است
جراحی قلب میتواند برای بیماران آسیبزا باشد. پایش مستمر وضعیت خود بعد از عمل در خانه بدون پزشک حتی میتواند بدتر هم باشد. تصور کنید بتوانید این کار را با قراردادن برچسبی ساده روی بدن خود انجام دهید. پژوهشگران این راهحل (برچسب) را توسعه دادهاند که [تحقق] آن را چندین قدم به واقعیت نزدیکتر میکند.
مهندسان با استفاده از حسگر کمتهاجمی برای تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI)، روشی جدید جهت شناسایی فعالیت الکتریکی یا سیگنالهای نوری در مغز اختراع کردهاند.
پژوهشگران کشورمان روبات مچپای هوشمندی را عرضه کردند که قادر است بر اساس رفتار ساق پا، رفتار مچ پا را تعیین کند و از این طریق برای هر فردی شیوه راه رفتن متفاوتی را ارائه میدهد.
از سال گذشته ستاد ملی اربعین دانشگاهیان با عضویت همه دستگاههای آموزش عالی کشور به ریاست وزارت علوم و دبیری بسیج دانشجویی با نیت تسهیلگری در اعزام دانشجویان به عتبات عالیات تشکیل شد.
در حال حاضر مشکلات ارز دانشجویانی که برای فرصتهای مطالعاتی دوره دکتری اعزام میشوند حل شده است. به تدریج ارز مورد نیازسایر ظرفیتهای پیشبینی شده وزارت علوم نیز تأمین خواهد شد.
دانشگاه امیرکبیر در تلاش است با اجرای طرح اصلاح ساختاری، دو هدف یعنی رسیدن به ۱۰۰ دانشگاه برتر تا سال ۱۴۰۴ و قرار گرفتن در میان دانشگاههای کارآفرین (نسل سوم) را محقق کند.
روبات پرنده جدید الهام گرفته شده از حشرات توسط محققان میکروهوا ساخته شده است. آزمایشات با این اولین روبات خودمختار، آزاد پرواز و چابک، درک ما را از اینکه حشرات میوهخوار چطور مانورهای تهاجمی فرار را کنترل میکنند، بالا برده است. صرفنظر از پتانسیل زیادش در تحقیقات پرواز حشرات، ویژگیهای استثنایی پرواز این روبات باعث بهوجود آمدن کاربردهای کنترل از راه دور جدید میشود.