جریان شناسی تحریف کارنامه رهبر کبیر انقلاب اسلامی در گذشته و اکنون
بدون شک انقلاب اسلامی، بزرگ‌ترین انقلاب نیمه دوم قرن بیستم بود که با خود سیلی از تغییرات را در محیط منطقه‌ای و حتی بین‌المللی ایجاد کرد. بی‌شک یکی از شاخصه‌های بارز این انقلاب، رهبری امام خمینی است که آن را از انقلاب‌های دیگر متمایز ساخته است.
به بهانه بازنشر اثر تاریخی «سند انتخاب»
صحیفه‌ای که اینک به بهانه بازنشر آن در معرفی‌اش سخن می‌رود، روایتی از انتخاب حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای به رهبری انقلاب اسلامی را در خویش دارد.
نظری به تکاپوی تقریبی برخی از یاران امام خمینی (ره) در دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی
در اولین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران تعداد زیادی از علما و مفتیان، شخصیت‌های برجسته دینی و علمی (عموماً با گرایشات ضداستعماری و با سابقه مبارزاتی) از کشور‌های مختلف اسلامی میهمان نظام جمهوری اسلامی ایران شدند
نبض رویداد‌های انقلاب در خاطرات آیت‌الله علی اسلامی
«منزلگاه‌های یک انقلاب» عنوان خاطرات آیت‌الله علی اسلامی است که چندی پیش در سالن یاس سی‌و‌چهارمین نمـــایـــشـگاه بین‌المللی کتاب تهران، رونمایی شد
نظری بر خوانش واژگونه محمدجواد ظریف، از معاهده ترکمنچای
در روز‌های اخیر انتشار مفروضات محمدجواد ظریف در باب معاهده ترکمنچای، اسباب تعجب تاریخ پژوهان گشت! وی با خوانش ماجرا از پایان آن، به طور کلی توفیقات ایران در اولین سال از دومین دور از جنگ‌های ایران و روس را نادیده گرفت
«کودتای نقاب» در آئینه یک بازخوانی نوین
در تاریخ نظام اسلامی، کودتای نقاب یکی از شاخص‌ترین رویداد‌های براندازانه است. با این همه تاکنون درباره این واقعه، پژوهش‌هایی محدود انجام و عرضه شده است
صهیونیسم و داستان سرقت گسترده آثار باستانی ایران
 به طور کل و در طول تاریخ، یهودیان صهیونیست در پی‌تصاحب ثروت در سراسر جهان بوده و همچنان هستند و خود را مالک بی‌چون و چرای داشته‌های پیدا و پنهان این کره خاکی می‌دانند. آنان گاه به دنبال طلا و الماس آفریقا، گاه در پی‌تصاحب نفت خاورمیانه و... هستند. یکی از موارد کسب ثروت، به دست آوردن آثار باستانی در سراسر جهان و انتقال آن به کلکسیون و موزه‌های خاندان‌های بزرگ یهودی بود. آن‌ها با تصاحب آثار باستانی، دست به تحریف تاریخ نیز می‌زدند. ما در مقاله ذیل، به بررسی غارت آثار باستانی ایران توسط صهیونیست‌ها، در تاریخ معاصر پرداخته‌ایم.
«ناگفته‌های جنگ ۳۳ روزه» در قالب یک اثر نوانتشار
اثری که در این مجال به شما معرفی می‌شود، ابعادی نوین و ناگفته از مصاف حزب‌الله لبنان با ارتش اسرائیل در جنگ ۳۳ روزه را بازگو ساخته است.
رهبر کبیر انقلاب اسلامی و طریقی نو که در برابر مسلمانان و اعراب گشود
شهید سیدحسین بدرالدین الحوثی رهبر فقید انصارالله یمن در زمره آنان بود که به جد اندیشه و عمل رهبر کبیر انقلاب اسلامی را نسخه نجات‌بخش مسلمانان و اعراب در عصر حاضر قلمداد می‌کرد.
نظر و گذری بر خاطرات محمدجواد آسایش
اثری که در این مجال به شما معرفی می‌شود، شامل خاطرات و مشاهدات محمدجواد آسایش از مبارزان انقلاب و کارگزاران نظام اسلامی است
۶۵