«آرزو» اولین مستندی است که با نگاهی آسیب شناسانه به مشکلات اساسی نظام سلامت و اقتصاد آن پرداخته و سعی بر آن دارد که مخاطب را با گوشه ای از ناگفته های این حوزه آشنا کند. مستند آرزو که آخرین محصول سفیرفیلم می­باشد، تهیه کنندگی آن را رضا صادقی و تحقیقات و پژوهش آن را مجید فضائلی انجام داده است.
پیکر آیت الله موسوی اردبیلی صبح امروز از مقابل بیت ایشان در قم تا حرم مطهر حضرت معصومه (س) تشییع شد. مسئولان کشوری و علما نیز در این مراسم حضور داشتند.
برخورد 2 قطار مسافربری در ایستگاه هفت‎خوان شهرستان شاهرود در استان سمنان تا این لحظه ۲۶ کشته و ۷۲ مصدوم به جا گذاشته است.
در این ویدیو روش‌های ارتباط تلفنی و اینترنتی در راهپیمایی بزرگ اربعین امسال آموزش داده شده است.
با نزدیک شدن به دهمین سال شروع پروژه مسکن مهر، تعداد زیادی از متقاضیان هنوز به واحدهای خود نرسیده‌اند و وزارت راه و شهرسازی هم کاری برای اتمام هرچه سریع‌تر این پروژه انجام نمی‌دهد.
«نازیسم» به کارگردانی امیرحسین خلیلی و تهیه شده در مرکز سفیرفیلم، با بررسی وضعیت آب در یکی از روستاهای کشور، در پی آن است تا به شکلی غیرمستقیم حقانیت نظریه پیشرفت با عدالت را اثبات کند و عواقب پیشرفت منهای عدالت را به همگان گوشزد نماید. روستای نازی که سال‌ها پیش از نعمت آب فراوان برخوردار بوده است، این روزها با پیدایش یک مزرعه در کنار خود شاهد خشک شدن چشمه اش است و با مهاجرت اهالی و فقر مردم روبرو شده است.
پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR بر اساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب نماهنگ «قربانی منا» را منتشرکرده است.
دیدار مسئولان ستاد سرشماری نفوس و مسکن با رهبر انقلاب
رهبر انقلاب در دیدار مسئولان ستاد سرشماری نفوس و مرکز آمار ایران فرمودند: آحاد مردم عزیز برای آنکه تصمیم‌گیری‌ها در کشور، درست، به‌جا و کارآمد باشد، هم در این طرح مهم شرکت کنند و هم آمار و اطلاعات مورد نیاز را به صورت دقیق در اختیار دستگاه‌های آماری قرار دهند و آمارها نیز همچنانکه مسئولان گفته‌اند جنبه محرمانه دارد.
وزیر کشور با اشاره به اختلاف نیروی انتظامی با کانون سردفتران درخصوص ثبت سند خودرو گفت: اتومبیل هم مثل یخچال و تلویزیون نیازی به ثبت سند در دفاتر اسناد رسمی ندارد.
همه ما این تجربه را داشته‌ایم که آدرس جایی را بپرسیم و آدرس غلط به ما بدهند؛ حتی خودمان نیز گاهی این کار را کرده‌ایم. علت این کار چیست و چه تبعاتی می‌تواند داشته باشد؟
۳۷