محمد‌حسین ناصربخت، مدرس دانشگاه و پژوهشگر تئاتر:
بعد از انقلاب هم به دلیل گرایش به سنت‌های بومی و هویت ملی، فضای بهتری برای توجه به نمایش‌های آیینی فراهم شد و تا جایی پیش رفت که چند سالی است جشنواره نمایش «آیینی- سنتی» راه‌اندازی شده است و برای حفظ هر آن چیزی که باقی مانده، تلاش می‌شود.
در میان چهره‌های مهم سینمای پیش از انقلاب، چند نفر را می‌توان برشمرد که در فعالیت حرفه‌ای آن‌ها در سینمای ایران از 1357 به این‌سو، به‌شدت کمرنگ شده است. بهروز وثوقی، بهمن مفید، محمدعلی فردین، سوسن تسلیمی و ناصر ملک‌مطیعی مهم‌ترین افراد این سیاهه هستند.
از سختی فیلمسازی در دوران روحانی تا حضور آقازاده‌ها در سینما و ماجرای ساخت فیلم «چهارراه استانبول» در گفت‌و‌گو با مصطفی کیایی، کارگردان سینما
سینما همیشه تحت‌تاثیر رویکرد کلی فضای اجتماعی-سیاسی ایران قرار دارد و بر همین اساس با نوع مدیریت و تفکری که در راس دولت‌های مختلف قرار می‌گیرد، خطوط قرمز هم تغییر می‌کند. الان فکر می‌کنم در سیستم ما عزمی جدی برای مقابله با فساد وجود ندارد و آنچه می‌بینیم فقط نوعی تسویه حساب سیاسی است.
انتقاد کارگردان و نویسنده تئاتر دفاع‌مقدسی «دریادلان»
آرزویم این است که تمام نهاد‌های دفاع‌مقدسی و فضا‌هایی که در این زمینه کار می‌کنند، روزی هیچ‌کاری نکنند و میدان را بسپارند به کسانی که با دل و عقیده‌شان پیش می‌روند.
گفتگو با قاسم زارع، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون
من سال‌ها در دوران دفاع مقدس به صورت عینی و نزدیک با جنگ رو به رو بودم و شرایط حرفه‌ای و پیشینه‌ام در انتخاب نقش‌های دفاع مقدس تأثیر داشته است و هیچ وقت نمی‌توان از شرایط بچه‌های جبهه دور شد، چرا که هنوز با این آدم‌ها زندگی می‌کنیم.
تولید فیلم‌های سینمایی بدون مجوز قانونی و سپس حواشی آنها، اتفاقی است که این روز‌ها بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
گفت‌وگو با عبدالله باکیده، کارگردان دفاع مقدس
دهه شصت و هفتاد، مسئولان برای تولید آثار دفاع مقدس اقدام می‌کردند و حتی این نوع فیلم‌ها در سینمای بدنه و خصوصی هم تولید می‌شد، اما الان نه مسئولان دولتی به این سینما توجه دارند و نه بخش خصوصی تمایلی برای ورود به این موضوع دارد.
احسان عبدی‌پور نویسنده و کارگردان «پاپ»‌، هنوز قصه‌هایش را در شهر خودش روایت می‌کند
فیلم‌های من اجتماعی هستند و گذشته از بحث مخاطب کودک که آن را هم داشته‌ام، فیلم اجتماعی طوری است که مخاطب خاصی ندارد و تمام گروه‌ها را شامل می‌شود.
هر چند وجوه اتوپیایی سینمای آیزنشتاین رخ بربست، اما ابتکارات اصلی او همکارانش در تاریخ سینما اثر گذاشت و جاودانه شد. منتقدان تجربی و سنتی سینما، عمدتا کسانی بودند که مساله اصلی آن‌ها درگیری با خود سینما بود.
رییس‌جمهور سابق آمریکا و همسرش برای ساخت فیلم سینمایی، سریال و مستند با نت‌فلیکس قرارداد بستند.
۴۵