کتاب «یادت باشد»، داستان زندگی شهید حمید سیاهکالی‌مرادی، اولین شهید مدافع حرم در کمتر از ۱۰ روز به چاپ هجدهم رسید.
تلاش نویسنده در کتاب «بی من مرو» این بوده که با تکیه بر آثار شمس و مولانا و نه هیج منبع نامعتبری، حتی الامکان زوایای تاریک این رابطه را روشن سازد. شخصیت محوری این کتاب، شمس است، اما در پرتو شناخت او به نکات تازه‌ای درباره مولانا و همسرش کراخاتون، کیمیا، همسر شمس، و علاءالدین و بهاءالدین، فرزندان مولانا، دست می‌یابیم.
دکتر سید جواد میری، با انتشار تصویر جلد کتاب «زبان مادری در گفتمان علوم اجتماعی» خبر از چاپ این کتاب داد. این اثر را شاید بتوان نخستین کتاب به زبان فارسی در حوزه مطالعات زبان مادری و گفتمان هویت ملی در ایران محسوب کرد.
یادداشتی بر رمان «مردی به نام اوه» اثر فردریک بکمن
«مردی به نام اوه» داستان زندگی مردی در آستانه ۶۰ سالگی است. مردی تنها که بعد از مرگ همسرش دیگر نمی‌تواند به زندگی خود ادامه دهد. مردی که می‌خواهد خودکشی کند، اما هربار به دلیلی از قصد خود باز می‌ماند.
گزارش «جوان آنلاین» از افزایش قیمت کتاب و آینده بی‌کتاب
این وضعیت زنگ خطر نه، خود خطر است و اگر از سوی متولیان امر برای آن چاره‌ای اندیشیده نشود موجبات گرمی بازار دست‌فروشان، سایت‌ها و کانال‌های غیر مجاز دانلود کتاب را فراهم خواهد ساخت و مهمتر از آن سهم کتاب را از سبد هر خانوار باز هم کمتر و کمتر خواهد کرد.
«ناصر ارمنی» تنها مجموعه داستانی است که از رضا امیرخانی منتشر شده چراکه این نویسنده را بیشتر با رمان هایش می‌شناسند. زبان نویسنده در این مجموعه اثر جذابیت آثار داستانی بلند امیرخانی را دارد و ظرافت‌هایی که او در سوژه و نوع نگاه و پایان‌بندی‌های خاص داستان‌هایش دارد.
معرفی کتابی از هاروارد زین
هاروارد زین به عنوان مورخی با مشی مارکسیستی مدعی است که در این اثر تاریخ آمریکا را از نگاه کارگران، مردم گرایان، سیاه پوستان، زنان، بردگان و سرخ پوستان مورد بررسی قرار داده است.
معرفی کتابی از شهید مرتضی آوینی
راوی در «فتح خون» از موضع یک انسان عارف سخن می‌گوید که زمین را آینه آسمان می‌بیند و به ظواهر کفایت نمی‌کند و می‌کوشد در مخاطبه با انسان امروز، او را از پوسته واقعه عاشورا فراتر برد و چشم باطنش را باز کند
معرفی کتاب
اگر از من بپرسند بزرگترین ماشینی که در عصر ما اختراع شده چیست، می‌گویم ماشینِ قلبِ حقایق است که بشر این همه توانایی پیدا کرده که حقایق را وارونه جلوه دهد. نفاق در عصر ما به اوج خودش رسیده است. اگر بخواهند عصر ما را صرف‌نظر از جنبه‌های صنعتی و... فقط از جهت انسانی ارزیابی کنند باید بگویند عصر نفاق.
۱۲