سرپرست فرمانداری کاشان تاکید کرد:
سرپرست فرمانداری کاشان گفت: ابزارهای معرفی قابلیت های شهرستان و منطقه در سطح ملی و جهانی خیلی متناسب و متوازن نیست. با این وجود جشنواره یک ابزار خوب فرهنگی است که می توانیم برای معرفی کاشان از آن بهره برداری نماییم.
با معرفی نفرات برتر صورت گرفت:
دبیر دومین جشنواره ملی نعنا گفت:در دومین جشنواره ملی نعنا 120چکیده مقاله از 16 استان کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که چکیده 90مقاله به بخش داوری جشنواره علمی راه یافت.
شهردار منطقه یک شهرداری کاشان خبرداد:
شهردار منطقه یک شهرداری کاشان از آغاز طرح استقبال از بهار علوی در کاشان خبر داد و گفت:آغاز سال تحصیلی جدید و همزمان با عید سعید غدیر خم باعث شده است تا این ایام به نام بهار علوی تامگزاری شود.
بزرگترین فرش جهان توسط هنرمندان کاشانی برای مسجد امام علی(ع) شهر کپنهاک در کشور دانمارک بافته و رونمایی شد
شهردار کاشان گفت:
شهردار کاشان در آیین اختتامیه جشنواره ملی نعنا گفت:این شهرستان با توجه به فرصت ها و پتانسیل های بالای علمی،فرهنگی، گردشگری و تاریخی نیازمند توجه و تمرکز بر روی فرصت های ویژه موجود است.
جشن شهر خوب شهروند خوب به ایستگاه آخر رسید:
مدیر مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری کاشان از اتمام دومین جشنواره شهر خوب شهروند خوب در کاشان خبر داد.
با استقبال گرم خانواده های کاشانی
نودمین کوهگشت خانوادگی به روستای جزه که به عنوان چهارمین ویژه برنامه نخستین جشنواره ورزش های همگانی امسال برگزار می شود، روز جمعه 20 شهریور ماه ساعت 7:30 صبح از میدان خرداد به روستای جزه با حضور پرشور و همیشگی مردم منطقه کاشان از کوچک وبزرگ، پیر و جوان، خردسال و کهنسال گرفته تا زن و مرد کوهگشتی دیگر از ویژه برنامه های سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان رقم خورد.
با توجه به بسته شدن پرونده برجام:
نماینده ولی‌فقیه در کاشان در خطبه‌های این هفته نماز جمعه این شهرستان با گرامیداشت 17 شهریور سالروز شهادت چندین هزار نفر از مردم انقلابی ایران اسلامی توسط دژخیمان شاه اظهار کرد: در حالی که رژیم پهلوی آمار شهدا را 58 نفر و تعداد مجروحان این حادثه تلخ را 205 نفر اعلام کرد اما بر اساس منابع معتبر آمار شهدای جمعه خونین 17 شهریور بیش از 4 هزار نفر تخمین زده می‌شود.
دبیر یازدهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان، از اعلام نمایش های منتخب این جشنواره در بخش های صحنه ای و خیابانی خبر داد.
استاد دانشگاه فلوریدا آمریکا، سطح علمی کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان را عالی دانست.
۳۹