در سال گذشته صورت گرفت؛
مدیر امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد گفت: در سال 92، خدمات مشاوره و راهنمایی به 9 هزار و 500 نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد ارائه شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد:
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد از رشد 100 درصدی پرداخت زکات در استان یزد خبر داد.
فرمانداز یزد:
فعالیت های کمیته امداد امام خمینی(ره) باید در راستای کاهش مددجویان این نهاد باشد.
فداکاری و ایثار همسران شهدا در نقطه ای بالاتر از شهادت قرار دارد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان یزد:
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان یزد، از برگزاری کارگاه های آموزشی با عنوان نقش زنان در اقتصاد و فرهنگ جامعه به مناسبت روز زن در کانون های مساجد این استان خبر داد.
مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان یزد خبر داد:
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان یزد از ارائه 74 هزار و 135 نفرساعت آموزش مهارت در بخش صنایع استان خبر داد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد :
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت : در بخش درمان استان یزد در کشور رتبه برتر را دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد از پرداخت بیش از ۹۳ میلیارد ریال زکات از ابتدای سال جاری تا کنون توسط مردم خیر استان خبر داد.
همزمان با ایام الله دهه فجر؛
مدیرکل سازمان بهزیستی استان یزد از اجرای بیش از ۹۹ عنوان برنامه در ایام الله فجر توسط این سازمان خبر داد.
عمليات لوله گذاري آب مسكن مهر مهريز واقع در شهرك شهبد علي زارع با پيشرفت فيزيكي صد در درصد به اتمام رسيد.