فرماندار شهرستان کرمانشاه با اشاره به نامناسب بودن وضعیت شاخص های توسعه در شهرستان کرمانشاه، گفت: برای توسعه این شهرستان کمر همت بسته ایم و تلاش خواهیم کرد شرایطی را فراهم کنیم تا مردم ثمره خدمت را در این شهرستان بچشند.
پنجم مردادماه یادآور دلیرمردانی است که با خلق حماسه ای ماندگار در تنگه مرصاد، به وعده گاه الهی برای نابودی و اضمحلال نفاق و منافقین همت گماردند و آخرین تلاش مذبوحانه آنان را با پاسخی داندان شکن، به شکستی ابدی تبدیل کردند.
به راستی در جامعه ما تا چه حد به خبرنگاران ارزش و بهاء داده میشود؟ آیا خبرنگاری که همه دنیا آن را در صدر مشاغل سخت و زیانآور میدانند، حقیقتا" سخت است؟ سختیهایش چیست؟
وزیرکشور از کمک این وزارتخانه برای تجهیز پایانه های مرزی استان کرمانشاه خبر داد و گفت: پایانه ها نقش مهمی در مبادلات تجاری و اقتصادی دارند و به همین دلیل وزارت کشور سیاست کمک به آن ها را دنبال می کند.
معاون برنامه ریزی استانداری کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه با وجود تمامی پتانسیل ها و ظرفیت هایی که دارد، متاسفانه از محرومیت هایی بسیاری برخوردار است و در شاخص های مختلف وضعیت خوبی نداریم.
نماینده مقام معظم رهبری در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: رسالت واقعی مبلغان در شرایط کنونی، تقویت ایمان مردم است و این جز با رفتار، گفتار و عمل حسنه امکانپذیر نیست.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: گروهک داعش نقشه جدید دنیای استکبار است تا صهیونیستها با منحرف کردن افکار عمومی کشورهای اسلامی به جنایات خود ادامه دهند.