حسن رشوند
روز گذشته بار دیگر رهبر معظم انقلاب موضوعی را مطرح کردند که بار‌ها بر آن تأکید داشتند. پیشتر رهبر فرزانه انقلاب جهاد تبیین را از مهم‌ترین جهاد‌ها برشمرده بودند و رسالت نیرو‌های وفادار به انقلاب را در امر تبیین حقایق جامعه بسیار سنگین معرفی کرده بودند
فعالیت‌های تبیینی رهبر انقلاب قدمتی دیرینه دارد
«شما جوانان عزیز و دانشجویان عزیز که به‌معنای واقعی کلمه میوه دل ملت و امید آینده این کشورید، به مسئله تبیین اهمیت بدهید. خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود. در قبال این حرکت گمراه‌کننده‌ای که از صد طرف به‌سمت ملت ایران سرازیر است و تأثیرگذاری بر افکار عمومی که یکی از هدف‌های بزرگ دشمنان ایران و اسلام و انقلاب اسلامی است و دچار ابهام نگه داشتنِ افکار و رهاکردن اذهان مردم و به خصوص جوان‌ها، حرکت تبیین خنثی‌کننده این توطئه دشمن و این حرکت دشمن است» این سطر‌ها بخش‌هایی از بیانات اخیر رهبر انقلاب در ارتباط مستقیم تصویری با دانشجویان در روز اربعین است.
سرمقاله مدیرمسئول
در یادداشت پیشین با عنوان «جهاد تبیین در فضای مجازی چگونه» اشاره شد که نیرو‌های مؤمن به انقلاب اسلامی برای کاهش تنش‌ها و کم کردن میدان‌های درگیری، باید حول اصول انقلاب اسلامی اجماع نمایند تا بتوانند دایره و شعاع سلایق را گسترده‌تر ببینند و محفظه گفتمان انقلاب اسلامی تنگ نشود.
سرمقاله مدیرمسئول
امام راحل عظیم‌الشأن هنگامی که پیام پذیرش قطعنامه ۵۹۸ را خطاب به ملت ایران صادر کرد و درباره جنگ، شهادت و شهیدان، نوشیدن جام زهر، استقامت ملت ایران و ظلم دشمنان سخن می‌گفت، ناگاه در یک اقدام ظاهراً بی‌ربط از موضوع خارج می‌شود و می‌فرماید: «من در اینجا به جوانان عزیز کشورمان به این سرمایه‌ها و ذخیره‌های عظیم الهی و به این گل‌های معطر و نوشکفته جهان اسلام سفارش می‌کنم که قدر و قیمت لحظات شیرین زندگی خود را بدانید و خودتان را برای مبارزه علمی و عملی بزرگ تا رسیدن به اهداف عالی انقلاب اسلامی آماده نمایید» و دوباره به ماجرای جنگ و پذیرش قطعنامه برمی‌گردد.
«فضای هتک حرمت، هم خلاف شرع است، هم خلاف اخلاق است، هم خلاف عقل سیاسی است. انتقاد، مخالفت، بیان عقاید، با جرئت، هیچ اشکالی ندارد، اما دور از هتک حرمت‌ها و اهانت‌ها و فحاشی و دشنام و این چیزها. من می‌خواهم این پیامی باشد به همه آن کسانی که یا حرف می‌زنند یا می‌نویسند، چه در مطبوعات، چه در وبلاگ‌ها. همه این‌ها بدانند، کاری که می‌کنند، کار درستی نیست.»
۴