نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: امام سجاد(ع) سرآغاز تحول مبارزه فرهنگی بود. مردم باید بدانند همه آن گسترهای که در انقلاب فرهنگی امام باقر(ع) و امام صادق(ع) صورت گرفت، از زیرساخت قوی و نیرومندی برخوردار بود که آن زیرساخت از مجاهدتهای حضرت سجاد(ع) حاصل شد.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: مصادیق خدمت و کار خیر زیاد است اما چه خوب است خدمت به خلق در راستای تأمین اسباب بندگی آنها برای خدا باشد و مقدماتی فراهم شود که عشق مردم به پروردگار را تقویت کند.
این رزمایش در قالب ۶ قرارگاه پهنه ای، یک قرارگاه ویژه، ۸ ۳قرارگاه منطقه ای جهادگران شرکت خواهند کرد، در این رزمایش که به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت ۱۲۷۵ گروه جهادی، ۱۵ هزار نفر، در عرصه های مختلف ۸۰۸ پروژه عمرانی خدمت رسانی خواهند کرد.
مسئول مرکز فضای مجازی سپاه امام رضا (ع) گفت: در دبیرخانه استانی جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت ۱۰ اثر حائز تندیس و ۱۰ اثر شایسته تقدیر ویژه شدند و سه اثر از خراسان رضوی در جشنواره کشوری حائز مقام شدند.
در هشتمین جلسه کارگروه جوانی جمعیت آستان قدس رضوی اعلام شد؛