آیین بزرگداشت روز خبرنگار:
استاندار خراسان رضوی گفت: خبرنگاری، دبیری و سردبیری که از مصادیق شغل خبرنگاری است و می‌توانند از بیمه مشاغل سخت و زیان آور برخوردار شوند و دغدغه بهره مندی از آن را دارند، با نگاه مثبت بررسی مجدد می‌شود.
با سرمایه‌گذاری شرکت صنایع پیشرفته رضوی صورت گرفت
گواهی عمق ساخت برای دو دستگاه برونکوسکوپ و گاستروسکوپ، توسط شرکت دانش‌بنیان فناوری نوین سلامت اردیبهشت، با سرمایه‌گذاری و حمایت شرکت دانش‌بنیان صنایع پیشرفته رضوی از وزارت صنعت، معدن و تجارت، اخذ شد.
در راستاي عینیت‌بخشیدن به سياست‌هاي مرجعيت علمي صورت گرفت:
دانشگاه بين‌المللي امام رضا (ع)، به‌منظور فراهم‌آوردن و گسترش تعاملات و همكاري‌هاي علمي آموزشي، پژوهشي و مشاوره‌اي با دانشگاه جامع امام حسين (ع) تفاهم‌نامه همكاري، امضا كرد.
سفیر ایران در یونسکو پیشنهاد کرد:
سفیر ایران در یونسکو گفت: با توجه به وجود گنجینه غنی نسخه‌های خطی در آستان قدس رضوی، احیا و معرفی آنها در سطوح بین‌المللی امری لازم و ضروری است.
مدیر توسعه صنایع پایین‌دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور در راستای همکاری‌های مشترک با شرکت داروسازی ثامن، از چرخه تولید این شرکت در مشهد بازدید کرد.
با حضور استاندار خراسان رضوی آخرین وضعیت شاخص‌های اقتصادی استان مورد بررسی قرار گرفت.
امام سجاد (ع) معمار دوباره تشکیلات شیعه؛
حرم مطهر رضوی در شب شهادت سَیِّدُالسّاجِدین، امام زین‌العابدین (ع) سوگوار و عزادار بود.
در دویست و دوازدهمین برنامه سه‌شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی انجام شد؛
نسخه خطی «صحیفه سجادیه» موجود در گنجینه رضوی با قدمتی بیش از ۴۰۰ سال در دویست و دوازدهمین برنامه سه‌شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در کتابخانه مرکزی حرم مطهر حضرت رضا (ع) رونمایی شد.
به همت بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی؛
به همت بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی کتاب «تنبیهات حول المبداء و المعاد» برای هفتمین بار تجدید چاپ شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی با سرکنسول پاکستان در مشهد دیدار و گفت و گو کرد.
۲۳