سرپرست اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری
سرپرست اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح با قرآن در زلال اعتکاف در ۴۰ مسجد استان چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود.
امام جمعه شهرکرد:
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با قدردانی از درایت پلیس در برخورد با اغتشاشگران حادثه خیابان پاسداران گفت: فتنه های دشمن روز به روز نو می شود و فرقه سازی از فتنه های دشمنان است.
در روز ۲۲ بهمن ماه مردم بام بلند ایران زمین اتحاد و همبستگی خود را به رخ جهانیان کشیدند.
استاندار چهارمحال و بختیاری:
استاندار چهارمحال و بختیاری در پیامی با قدردانی از حضور حماسی مردم در راهپیمایی 'شکوه وحدت' گفت: مردم در این راهپیمایی سیلی محکمی به صورت آشوبگران و مشت محکمی بر دهان استکبار و ایادی آنها زدند.
فرمانده سپاه ناحیه شهرکرد:
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان شهرکرد گفت: حماسه مردمی یوم‌الله نهم دی‌ماه نمایش قدرت نظام اسلامی در مقابله با فتنه‌ها و حوادث بود
رئیس ستاد نهم دی‌ماه چهارمحال و بختیاری مطرح کرد:
رئیس ستاد نهم دی‌ماه استان چهارمحال و بختیاری گفت: جوانان و افسران جنگ نرم باید با بصیرت برای مقابله با توطئه‌ها و فتنه‌های دشمنان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تلاش کنند
در استان چهارمحال و بختیاری
یک باب فضای آموزشی 9 کلاسه توسط خانواده مرحوم قادری در شهرشهرکرد احداث می گردد
نماینده ولی‌فقیه در استان با صدور پیامی خطاب به حجت الاسلام و المسلمین رئیسی:
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد با صدور پیامی خطاب به حجت الاسلام و المسلمین رئیسی یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: می‌توان با نگاهی فوق نگاههای این جهانی با صراحت گفت پیروز این میدان شما و امثال هستید.شما مرد میادین سخت و عرصه‌های مدیریتی کلان هستید. بسیاری ظرفیتهای پنهان در وجودتان، در عرصه پرچالش انتخابات آشکار شد، همگان به وجود پرظرفیت و پراستعداد شما پی‌بردند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار:
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری: کتابخانه های عمومی از مهمترین مراکز فرهنگی هستند و باید تقویت شوند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان چهارمحال و بختیاری با حضور در محل کار دکتر حافظی با ایشان دیدار و گفتگو کردند .
۲۱