مدیر کل اداره امداد استان البرز گفت: خیران البرزی، با مشارکت در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، زمینه درآمد عزتمندانه و پایدار خانواده‌ ایتام را فراهم کنند.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان البرز از تخصیص ۵۰۰ تن قیر رایگان به شهرداری کمالشهر در راستای اجرای برنامه‌های بازآفرینی شهری خبر داد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز خبرداد
مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز از کشف ۲۰ تن برنج خارجی خبر داد که به دلیل عدم ثبت در سامانه جامع انبارها، ضبط و تحویل سازمان اموال تملیکی شد.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری البرز با اعلام ماندگاری هوای گرم در این استان نسبت به بروز گرما زدگی در اثر این مخاطره طبیعی در گروه های حساس هشدار داد.
مدیرعامل آبفای البرز:
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز با اشاره به پیش‌بینی های سازمان هواشناسی نسبت به ورود موج شدید گرما طی روزهای آتی، نسبت به رعایت الزامات مصرف بهینه آب هشدار داد.
مدیر تعاون روستایی استان البرز خبرداد
مدیر تعاون روستایی استان البرز از خرید تضمینی ۱۳ هزار تن گندم و ۳۸۵ تن کلزا از کشاورزان این استان از ابتدای فصل خرید تاکنون خبر داد و گفت: شهرستان نظرآباد بیشترین سهم را در این زمینه داشته است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز گفت : اقدامات فنی و مهندسی برای پایدار سازی شبکه های برق استان در البرز تابستان انجام شده که امیدواریم با همکاری خوب مردم بتوانیم از پیک گرما با موفقیت عبور کنیم.
نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام‌جمعه کرج با حضور در منازل خانواده‌های دو تن از شهدای جنگ دوازده‌روزه و جنگ رمضان، با تأکید بر جایگاه رفیع خانواده‌های شهدا در پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی، گفت: دیدار با این عزیزان توفیقی الهی است و هر هفته برای بهره‌مندی از نورانیت خانه‌های شهدا و تجدید عهد با فرهنگ ایثار و شهادت به دیدار آنان مشرف می‌شویم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز :
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با تأکید بر اینکه حضور میلیونی ملت ایران در آیین تشییع رهبر شهید، جلوه‌ای بی‌بدیل از وحدت، بصیرت و وفاداری مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی بود، گفت: این حضور تاریخی پیام اقتدار، انسجام ملی و استمرار راه شهدا را به جهانیان مخابره کرد و امروز نیز ادامه این مسیر با خدمت صادقانه به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و اجرای کامل قوانین حمایتی معنا پیدا می‌کند.
عضو شورای اسلامی کمال‌شهر :
عضو شورای اسلامی کمال‌شهر با تأکید بر نقش بی‌بدیل سرمایه‌گذاران مسکن در رونق اقتصادی و عمرانی شهر، گفت: فعالان حوزه ساخت‌وساز بخشی از سرمایه‌گذاران اصلی کمال‌شهر هستند و جلسات هم‌اندیشی به‌منظور شنیدن مستقیم دغدغه‌ها و حل مشکلات آنان باید به‌صورت منظم و مستمر برگزار شود.
بعدی 4 5 6 7 قبلی