در حالی که مردم تبریز با مشکلات اقتصادی و شهری دست‌وپنجه نرم می‌کنند، مدیران شهرداری این شهر در سفر به دبی به‌سر می‌برند. این سفرها در حالی انجام می‌شود که هدف، هزینه‌ها و تأمین منابع آن‌ها برای عموم شفاف نشده است. سکوت شورای شهر تبریز در این زمینه باعث افزایش ابهامات شده و سوالات زیادی در مورد ضرورت و اهداف این سفرها ایجاد کرده است.
تصادف فقط یک اتفاق ساده نیست، بلکه یک فاجعه انسانی، اجتماعی و اقتصادی است که هر روز ده‌ها خانواده را عزادار می‌کند. شاید تا زمانی که خودمان یا عزیزانمان درگیر آن نشویم، عمق این درد را درک نکنیم، اما کافی است به آمارها نگاه کنیم، تنها در ۱۱ ماه گذشته، ۱۲۶ نفر در تصادفات درون‌شهری تبریز جان خود را از دست داده‌اند.
مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی از واریز ۶۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از محل عوارض ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال 1403 خبر داد و گفت: از مجموع سهم شهرداری‌ها، ۲۶ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال به شهرداری تبریز اختصاص یافته که بیش از نیمی از پرداختی‌های مربوط به شهرداری‌های استان را شامل می‌شود.
در میان بغض و اشک، تصمیمی گرفته شد که بوی زندگی می‌داد؛ خانواده‌ای در دل سوگ، دست به کاری زدند که معنای واقعی انسانیت را زنده کرد. با اهدای اعضای بانوی ۴۵ ساله تبریزی، سه بیمار نیازمند از مرز مرگ عبور کردند و به زندگی سلامی دوباره گفتند؛ زهرا ناصری رفت، اما تپش‌های زندگی‌اش در جسم سه انسان دیگر، همچنان ادامه دارد.
هر چند این روزها چرایی و دلایل فراری بودن سامانه های جوی از منطقه شمال غرب کشور به ویژه بر فراز تبریز و ارومیه از مباحث داغ فضای مجازی و حقیقی است اما کارشناسان تغییر الگوهای زندگی و در نتیجه دگرگونی های اقلیمی را متهم اصلی کاهش بارندگی ها معرفی می کنند.
تبریز که روزگاری لقب توسعه یافته‌ترین کلانشهر ایران را یدک می‌کشید، این روزها گویا در حوزه زیرساخت‌های شهری چنان پسرفتی کرده که فرمانداری اش برای مدیریت شرایط پس از بارش چند سانتی برف، ساعت کاری ادارات را جابه‌جا می‌کند.
دریاچه کهن «چی‌چست» دریاچه‌ای که در کرانه خود، خاطرات زیادی را جای داده و واژه واژه‌اش گذری بر پیشینه ایرانیان کهن است، حالا نظاره‌گر غروبی غم‌انگیز است. این ‌روزها دریاچه ارومیه به نمک نشسته است و هر روز دامنه شایعات درباره خشکاندن عمدی این پهنه آبی گسترش می‌یابد، پنج سال پیش استخراج تیتانیوم و امسال استحصال لیتیوم موضوع داغ شایعات شده است.
نابسامانی و رهاشدگی این روزهای مدیریت شهری تبریز این ابهام را در ذهن شهروندان و افکار عمومی ایجاد کرده که اعضای شورای شهر به عنوان نهاد ناظر در این حوزه آیا در تبریز زندگی می کنند یا نه.
قصه پیچیده و به ظاهر غیرقابل حل ترافیک شهر تبریز، کم‌کم در حال تبدیل شدن به یک معضل شهری بزرگ است اما مسؤولان این روزها راه‌حل ترافیک را فرار از مسئولیت می‌دانند.
قصه پیچیده و به ظاهر غیرقابل حل ترافیک شهر تبریز، کم‌کم در حال تبدیل شدن به یک معضل شهری بزرگ است؛ پرسش این است که اگر تبریز، متولی ترافیک دارد چرا شهروندان همچنان ناراضی هستند و هیچ فرد یا نهادی پاسخگوی مردم نیست؟
۲