کد خبر: 949984
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۱
آزمایش جدید ناسا
ناسا در جدیدترین آزمایش خود قصد دارد به مطالعه تأثیرات «جاذبهٔ مصنوعی» بر زندگی فضانوردان بپردازند. شرکت‌کنندگان در این آزمانیش باید همه کار‌های روزانه خود و حتی دستشویی رفتن را نیز به صورت درازکش انجام بدهند.
سرویس دانش و دانشگاه جوان آنلاین: ناسا، در پروژه‌ای آزمایشی به داوطلبان ۱۴ هزار پوند می‌پردازد تا ۲ ماه به حالت خوابیده روی تختی ویژه بمانند و فقط تلویزیون ببینند و کتاب بخوانند.

هدف از این آزمایش مطالعه تأثیرات «جاذبهٔ مصنوعی» بر زندگی فضانوردان است. شرکت‌کنندگان باید همه کار‌های روزانه خود و حتی دستشویی رفتن را نیز به صورت درازکش انجام بدهند.

در این پروژه که مشترکا از سوی آژانس فضایی اروپا و ناسا در مرکزی در آلمان انجام می‌شود پژوهشگران در پی آنند که دریابند بدن فضانوردان نسبت استراحت‌های طولانی در فضا چه واکنشی نشان می‌دهد.
 
۱۴ هزار پوند بگیرید و ۲ ماه راحت دراز بکشید!

تمرکز دانشمندان در این پروژه آزمایشی بر ضعیف شدن عضلات بدن است و آژانس فضایی اروپا اعلام کرده است که درک آسیب احتمالی که در اثر بی‌وزنی، تابش‌های کیهانی، انزوا و محدودیت‌های فضایی بر فرد وارد می‌شود حیاتی است.

تعداد ۲۴ داوطلب ۶۰ روز را در مرکزی پژوهشی واقع در کلن آلمان تحت مطالعه قرار می‌گیرند. تنها لازمه این کار آن است که داوطلبان بین ۲۴ تا ۵۵ سال سن داشته باشند و آلمانی بدانند.

دکتر ادوین مالدر، یکی از پژوهشگران اصلی این پروژه می‌گوید: «استفاده از جاذبهٔ مصنوعی ممکن است بهترین راه حل ممکن برای حفظ سلامت انسان در مأموریت‌های فضایی بلندمدت باشد.»

نیمی از داوطلبان تحت درمان خاصی مناسب با «جاذبهٔ مصنوعی» قرار خواهند گرفت آن‌ها بناست در نوعی سانتریفیوژ عظیم با گردش ۳۰ دور در دقیقه قرار گیرند تا رسیدن خون به انتهای اندام‌هایشان تقویت شود.

پیش از آزمایش دوره‌ای پنج روزه برای معرفی و بعد از انجام آن نیز دو هفته دوره ترمیم و بهبودی برای شرکت‌کنندگان در نظر گرفته شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر