کد خبر: 936031
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۵
معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان‌شرقی از ابلاغ شروع درجه بندی واحدهای صنفی نانوایی استان به صورت آزمایشی خبر داد.

علی جهانگیری اظهار داشت: با عنایت به طرح و تصویب شیوه نامه درجه بندی واحدهای صنفی نانوایی در طی ماه گذشته در کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان استان و اعمال نظرات اعضا کار گروه در اصلاح و تکمیل این شیوه‌نامه این شیوه نامه به شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 8 ابلاغ شد.

وی، هدف از این طرح را ساماندهی و درجه‌بندی کیفی واحدهای صنفی نانوایی  عنوان کرد و افزود: بهبود کیفیت و ارتقا سطح سلامت جامعه، افزایش سطح رضایتمندی مردم، کاهش ضایعات نان، استاندارد سازی لوازم و ابزار کار و ... از جمله اهداف این طرح است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان‌شرقی، خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود فرمانداران  و اتحادیه‌های  نانوایی سطح استان در این خصوص همکاری‌های لازم را داشته باشند چرا که دامنه اجرای این شیوه‌نامه برای همه واحدهای صنفی استان آذربایجان‌شرقی، که انواع نان‌های لواش، سنگک، تافتون، بربری، روغنی و فطیر سنتی تولید می‌کنند کاربرد دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر