کد خبر: 924022
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۲
نخستین جشنواره غذا ی دانشجویی با عنوان "دستپخت دانشجویی" در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد.

سیدمحمدعلی شاهمیری معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان اظهار کرد: این جشنواره دانشجویی به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان سمنان و مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد.

وی از استقبال دانشجویان از این جشنواره خبر داد و افزود: در بخش پایانی این جشنواره بیش از 40 دانشجوی دختر رشته تربیت مربی پیش دبستانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان شرکت داشتند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان از معرفی پنج غذا و سفره برتر این جشنواره خبر داد و خاطرنشان کرد: در انتخاب برترین‌های این جشنواره شاخص‌ها و مولفه‌هایی همچون نحوه پخت غذا، تناسب فصلی، سفره‌آرایی و چینش و...مدنظر داوران جشنواره بوده است.

وی از عرضه چند غذای محلی و سنتی در این جشنواره به عنوان یکی از نقاط قوت جشنواره نام برد و گفت: تنوع غذایی در مناطق مختلف استان سمنان یکی از ویژگی‌هایی است که کمتر مورد توجه قرار گرفته و معرفی و شناساندن آن می‌تواند هم در جذب گردشگر و هم در معرفی توانمندی‌های زنان و ظرفیت‌های فرهنگی این استان چهارفصل نقش مهمی ایفا کند.

در پایان این جشنواره عصرگاهی، آشپزهای برتر دانشجویی معرفی و با حضور رهایی رئیس جهاددانشگاهی استان از آنان تقدیر شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر