سیدمحمدعلی شاهمیری معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان اظهار کرد: این جشنواره دانشجویی به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان سمنان و مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد.
وی از استقبال دانشجویان از این جشنواره خبر داد و افزود: در بخش پایانی این جشنواره بیش از 40 دانشجوی دختر رشته تربیت مربی پیش دبستانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان شرکت داشتند.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان از معرفی پنج غذا و سفره برتر این جشنواره خبر داد و خاطرنشان کرد: در انتخاب برترینهای این جشنواره شاخصها و مولفههایی همچون نحوه پخت غذا، تناسب فصلی، سفرهآرایی و چینش و...مدنظر داوران جشنواره بوده است.
وی از عرضه چند غذای محلی و سنتی در این جشنواره به عنوان یکی از نقاط قوت جشنواره نام برد و گفت: تنوع غذایی در مناطق مختلف استان سمنان یکی از ویژگیهایی است که کمتر مورد توجه قرار گرفته و معرفی و شناساندن آن میتواند هم در جذب گردشگر و هم در معرفی توانمندیهای زنان و ظرفیتهای فرهنگی این استان چهارفصل نقش مهمی ایفا کند.
در پایان این جشنواره عصرگاهی، آشپزهای برتر دانشجویی معرفی و با حضور رهایی رئیس جهاددانشگاهی استان از آنان تقدیر شد.