به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، بهمن حسینزاده در جلسه کارگروه مدیریت، هدایت و تصمیم گیری چگونگی اصلاح کیفیت گندم، آرد و نان در استانداری اردبیل اظهار داشت: برای کنترل بیشتر کیفیت و کمیت تولید گندم و آرد باید کارخانههای آرد سازی مورد ارزیابی قرار گیرند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اردبیل گفت:با ورود بخش خصوصی و راهاندازی نانواییهای چند منظوره کیفیت نان نسبت به گذشته بهبود یافته و در این راستا نیز باید نظارت کافی صورت گیرد.
حسینزاده با بیان اینکه گندم استان اردبیل از کیفیت مطلوبی برخوردار است افزود: گندم تولید شده در استان باید از مبدا برداشت تا محل تولید آرد مورد توجه قرار گیرد تا مشکلی برای کیفیت آرد مورد نیاز استان پیش نیاید.
وی با تاکید بر اینکه اداره استاندارد و دانشگاه علوم پزشکی باید کیفیت نان و آرد را تایید کنند بیان کرد: وقتی نظارت کافی برای ارتقای کیفی تولید وجود داشته باشد، انگیزه رقابتی بین تولیدکنندگان و بازار تقاضا ایجاد میشود.
حسینزاده تعداد کارخانه آردسازی در استان را 12 مورد عنوان کرد و اظهار کرد: اکیپهای نظارتی به صورت سرزده و سنجش همه جوانب در ساعات مختلف شبانه روزی از محل های مورد نظر بازرسی داشته باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گفت: از اینکه از سال 93 در قیمت نان در استان اردبیل افزایش نداشتهایم با بررسی قیمت نان و افزایش کیفی آن در استان بصورت معقول درخصوص قیمت تصمیم گیری خواهد شد.
حسینزاده از دستگاههای مرتبط خواست ضمن بررسی قیمت نان مصرفی در استان های همجوار گزارش خود را در جلسه آتی ارائه دهند.