ابراهیم پورحیدری افزود: با صادر کردن این میزان خرما بیش از ۲۹ میلیون دلار برای کشور ارزآوری شده است. مضافتی، پیارم، کریته و مرداسنگ ارقامی بودند که در این مدت به کشورهای مالزی، اندونزی، هندوستان و امارات عربی متحده، عمان و کشورهای آسیای میانه و روسیه صادر شد.
وي ادامه داد: ۲۰ درصد خرمای استان هرمزگان صادر و ۸۰ درصد در کشور مصرف میشود. ۵۰ رقم خرما در هرمزگان تولید میشود که ۱۰ نوع مرداسنگ، زرد، مضافتی، کریته، خنیزی، آل مهتری، زرک، خاصویی، هلیلی و پیارم آن صادراتی است. سالانه ۱۵۰ هزار تن خرما از ۳۸ هزار هکتار از نخلستانهای هرمزگان برداشت میشود.
رئیس انجمن خرمای هرمزگان گفت: برداشت خرما در هرمزگان با خرمای آل مهتری از اول خرداد آغاز میشود و با برداشت پیارم در آبان ماه پایان مییابد.