کد خبر: 884976
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۱
تقريباً هيچ ايده جديدي كه گره گشا و راهگشا باشد از دولت مشاهده نمي‌شود. رفع و رجوع امور روزمره و حفظ ديوان سالاري كشور خروجي فعلي دولت است.
تقريباً هيچ ايده جديدي كه گره گشا و راهگشا باشد از دولت مشاهده نمي‌شود. رفع و رجوع امور روزمره و حفظ ديوان سالاري كشور خروجي فعلي دولت است. مي‌گويند مشكلات زياد است در عين حال رئيس‌جمهور محترم فرمودند كه هيچ مشكلي نيست كه با كليد تدبير حل نشود. علت روزمرگي دولت و رشد هزينه‌هاي جاري يك سرچشمه دارد. 

عبدالله گنجي، مديرمسئول روزنامه جوان در كانال تلگرامي خود نوشت:  معتقدم مهم‌ترين علت بي ايده‌اي دولت «آزمودن آزموده شده‌هاست.» كسي كه 21 سال، 15 سال يا 26 سال وزير است مگر مي‌شود صاحب ايده نو باشد؟ مورد طرح سلامت گواه اين مدعاست. وزير بهداشت از معدود وزراي كابينه است كه قبلا در دولت نبود همين باعث گرديد يك ايده و طرح داشته باشند. ديگراني كه ايده نداشتند به خاطر «آزموده را آزمودن خطاست» مي‌باشد. روحاني با تجربگي و برند بودن را شاخص وزرا  دانست نه ايده پردازي و خلاقيت را. بنابراين «پزدهي» بر ايده‌هاي جديد ارجح شمرده شد.  كسي كه بيست و چند سال وزير است و صدها ميليارد آورده شخصي اوست سه آسيب مديريتي ديگر دارد؛ اول ارضا‌شدگي مالي و عدم انگيزه دويدن براي ده، بيست ميليون حقوق است. دوم گوشش از هر حرف ثالثي در حوزه كاري‌اش پر است چرا كه خود را وزير ارشد يا شيخ الوزرا مي‌داند. براي كساني كه سابقه دارند اما ايده ندارند، رفتن راه‌هاي قبلي هم مشمئز‌كننده و از حوصله خارج است و در نهايت همه چيز به بن بست مي‌رسد.

اين واقعيت در محيط‌هاي علمي ما هم وجود دارد. معمولاً دانشجويان آموخته‌هاي خود را از اساتيد جوان؛ نيازمند و جديد مي‌گيرند. جلسه درس اساتيد پيرمرد معمولاً جلسه تفريح است و بعضا مطلبي در كلاس گفته مي‌شودكه سي سال است عينا تكرار مي‌شود.  روحاني راهي جز بن بست شكني مديريتي ندارد. حتي به كسي كه 20 سال وزير بوده نمي‌تواند بگويد بالاي چشمش ابروست. چون مثلاً او در اين مسير خيلي پيراهن پاره كرده است. معضل شدن مسكن مهر نمونه بارز گرفتار شدن رئيس دولت در چنبره وزراي با سابقه و پيراهن پاره كرده است.

دختر هاشمي ‌تبليغات طرح تحول سلامت را دروغ خواند
«دولت و مجلس با ما مشورت نمي‌كنند.» اين گلايه فاطمه هاشمي، دختر بزرگ هاشمي رفسنجاني است كه تجربه كاري‌اش در زمينه بيماري‌هاي خاص است و در مورد مشورت دولتي‌ها و مجلسي‌ها در امور دارويي بيماران خاص مي‌گويد: «از ما هيچ وقت مشورت نگرفتند چون مشورت‌هاي ما به هر حال با طرح مشكلات وانتقادات است. من هميشه خودم را درگير مي‌كنم و براي هر اتفاقي كه به نظرم مي‌رسد اولين نامه را براي رئيس‌جمهور مي‌نويسم.» او البته از اين نامه نگاري‌ها هم طرفي نبسته و از جواب‌هاي اشتباه مي‌گويد و اينكه رئيس‌جمهور هم در جريان همه امور نيست: «اولين نامه را براي رئيس‌جمهور مي‌نويسم. رئيس‌جمهور نامه‌ها را براي وزارت بهداشت مي‌نويسد و در اكثراوقات جواب‌هاي غيرقانع‌كننده براي ما ارسال مي‌شود، خيلي از اين جواب‌ها نيز كامل نيست يا حتي اشتباه است رئيس‌جمهور هم كه در جريان همه امور نيست! همان جواب‌هاي ناكامل و نامناسب را براي رئيس‌جمهور رونوشت مي‌كنند ولي من دوباره نامه مي‌زنم كه پيگيري‌هايم را انجام دهم. قبلا در جلساتشان هم كه دعوت مي‌شديم نظرات‌مان را مي‌گفتيم و شايد به خاطر همين ديگر ما را به جلسه‌اي دعوت نمي‌كنند.»

تبليغات در مورد طرح تحول سلامت را هم دروغ مي‌خواند: «تبليغات زيادي را در طرح تحول سلامت راجع به بيماران خاص كردند كه آن هم دروغ بود... اتفاقا درطرح تحول مقداري هم براي بيماران ما مشكلاتي پيش آمد، مثلاً بيماران تالاسمي كه قبلا همه داروهاي شان را رايگان مي‌گرفتند. اكنون بايد براي برخي از داروهايشان هزينه پرداخت كنند. در زمينه دياليز هم وضعيت خوبي در كشور نيست...»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار